öylesine yaşanan bir hayat :(

Canim benim uzulme diyecegim elinde degil eminim

Cocugun için sabret biraz.. anneni yavas yavas ikna et doktor icin. Ama sen mutlaka destek al. Zor gunler geciriyorsun. Tek basina bunlari kaldirmak kolay degil.

Inşallah tez zamanda hayatını yoluna koyarsin. Karsina seni mutlu etmek icin deli olan biri cikar. Yasadigin her zorlugu unutursun.

Canım Allah yardımcın olsun. Annenle iyi geçin izin gününde al cocugunu anneni beraner vakit gecirin. Isten gelince annenle sohbet et. Iyi gecinmeye calıs. Eve gelirken bir istegin varmi diye ara deger verdigini goster. Kavga edecegi seyler yapmamaya calis bakalim. Kendini üzme zor bir durumdasin bosanmissin ama dik dur savaş cocugun icin. Annenede kırıldıgini anlat boyle yapma uzuluyorum anne de canim. Allahım yardım etsin.

Canim boyle yapma diyemem yaptigini kabul etmiyor.inan elimden gelince kizdirmamaya calisiyorum.çöpu unuttugumi bile fark edince aradim anne unutmusum.eve gelince aticam dedim bir çöp alt tarafi

Delirten Anneler klubünün bir üyesi olarak yapıcak bişey yok maalesef

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm nie böyle yapıyor ki hiç mi vicdan yok hiç mi uzulmuyor sonra elinize diken batsa onun canının yanması gerek anlamıyorum... En çok da yavrunuza üzüldüm kim bilir ne kadar etkilenip üzülüyor dur

Amin canim insallah.yaşamayan bilmez o kadar zor durumdayimki

Zor zamanlar evet.
Ama bu kadar güçsüz hissetmeyın kendınızı lutfen.
Bi kadın ısterse yapamayacagı sey yoktur.
Sadece kendınıze ınanmanız gerek .
Çocugunuz için sağlam basmalısınız yere.

Evet kavga edicez diye o kadar korkuyorki yavrum annem birsey yapmadi anaanne diyor hemen ;(

Canım bir uzmanla gorusup konusup dertlesmen senin icin cok yararlı olacaktır. Hem kendini toparlarsin hemde annen icin yardim alirsin o kisiden annene nasil davranman gerektigini sorarsın. Bizim burda sana soyleyecegimiz seyler belli. Tabi imkanın varsa gorusebilirsin. Devlet h. Doktorlarda hiç ilgilenmiyor insanla. Fakat arastirma h. Gidebilirsin belki bi tık daha ilgili olurlar.

Canim annen cocuga nasil davraniyor ? Onada mi boyle ? Konusuyor musun cocugunla soyluyor mu bana kizdi vurdu diye

Canim istiyorum cok ihtiyacim vatama ozeller cok pahali devlete gitsen zaten ilgilenmiyorlar

Canim annen cocuga nasil davraniyor ? Onada mi boyle ? Konusuyor musun cocugunla soyluyor mu bana kizdi vurdu diye
Yok ona iyi davraniyor.sikinti benle canim ama genel ruh hali sikintili yok komsu ona takmis yok biri ona bakmis kotu kotu

Aynen canım haklısın anlıyorum seni. Belki burada pdr okuyan yada psikolog arkadaslar sana yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…