Canım benim Kıyamam. .Keşke keşke o olmayacak ama beni tedavilik yapicak o kesin yada ondan once olcem
Amin insallah cnm.hamilesin dua et benim icin.hayirlisi ile al kucagina yavrunu.tek.umudum kizim az daha buyusun para biriktirmek o sirada yoksa cok yaşamam
Benim yazmadiklarimi tamamlamissin aynisi.ama benimki tik fazla ben ramazanda iftara gittim gecen yil yek ee iftar gec oluyor geldim 11 i geciyordu tam 1 ay bana kan kusturdu ne orucumu bildim ne ramazanimi o gundur tovbe ettim cikmaya.benimkide sen buldun.elin serserisini diyor aklin nerdeydi .kocan olaydi basinda hele baana kizsin esimi ben bosadim.am diyorki gidiyim.ozur diliim seni alsin.artik guluyorum ne yapiyim :)))bi tık altı da ben de var beddua etmez ama hiç bir şeyi yapamadığımı söyler sürekli hiç iyi özelliğim yoktur hep kötüyümdür çocuğumsuz dışarı yollamaz bi çık kafan dağılsın demez, bazen ben safa yatar çıkarım o zaman da kapılar suratıma filan çarpılır gelince eve gittiğime bin pişman edilirim itinayla aynı dolap muhabbeti var bizde de hep kötüye bakar bir daha evlenme kimse seni çekemez der insan çocuğuna der mi der ki ben çoğuna susarım duymam bi şu nerde desem offfff onu sorduğum an bitmiştir yani olay nereye koyduysan orda ben ne biliyim ne her şeyi bana soruyosunla başlar devamı gelir bi 15 dk hani arasam bulacağım için o esnada genelde mecbur kalmadıkça sormam. bence çok üzüldüklerinden böyleler yani ben seçmedim eşimi görücü usulü oldu benimki ama hala sindiremiyor bence boşanmamı hırsını benden alıyor gibi geliyor bana. bazen beni eski kayınvalideme bile benzetir yani evlat olarak ne gününü gördüm de sana iyi davrancam modu bile var yani iyi evladım diyemem ama saygısızlığımda yoktur kötü de değilim. benim çözümüm görmüyorum duymuyorum bilmiyorum cevap da vermiyorum açıkçası sonra ağlamalar filan ben yıpranıyorum susup geçip gidiyorum ne yapayım. biz aynı evde 2 sene durduk şimdi ayrıyım darısı başına tatillerde de idare ediliyor. bekarken daha rahattım şimdi elinden gelse kapı dışarı yollamaz o kadar baskıcı ve müdahaleci oldu artı sürekli arar nerdesin hadi gel çocuk uyandı diye. sanki kocamı dışarda kendim buldum siz buldunuz yani öyle biri olacak hayatımda diye aklı çıkıyor bide söylemim diyorumla başlayan cümleler klasik bence bunlar. boş ver gitsin öleceğiz en sonunda sağ çıkan yok bu fani dünya oyunundan
Canim aciktaan liseyi okuyorum aklim gev geldi keşke zamaninda okuyaydim hayatim.genc kizlara ibret olsunnnEn azından o açidan iyi biri. Ama takıntılı bir ruh hali var belli. Seninle ne alıp veremedigi varsa. Canım sen dik dur cocugunu üzme. Kendisini muhtac hissetmesin. Egitim durumun ne kpss falan calissan girsen. Yani maasi daha yuksek bir iş imkani yaratmaya calissan kendine. Gerekirse acikogretim oku. Yasini bilmiyorum ama sakın pes etme. Anneni degistiremiyorsan kendi imkanlarını hayatını degistirmeye calissan. Benimde bir bebegim var henuz 21 yasimdayim ve okumaya calisiyorum Allahim nasip ederse memur olmak istiyorum en garantisi. Dunyanin binbir turlu hali var.
Babam hasta biraz oda annemden nasibini aliyor adam hasta olmadan evdendegildi en azindan şimdi.birde ev cikiyor onada yapiyor ablamada favorisi benimBabaniz nerde?
Babam hasta biraz oda annemden nasibini aliyor adam hasta olmadan evdendegildi en azindan şimdi.birde ev cikiyor onada yapiyor ablamada favorisi benim
Bayiliyorum.idareci annelere.kizinla arkadaş gibi olan annelere.seninde allah yardimcin olsunBoyle insanlar cekilmez maalesef.
Tamda su an oyle aglamakliyimki cunku benimde buna benzer bi annem var. Hani yine evet sizinki kadar degil ama bugun olanlarin ozetini aslinda tamda dediginiz gibi " oylesine yasanan bi hayat" diye ozetlerim. Cunku bazi seyler oldu, kirildim darildim. Evlilik frlan gecmedi basimdan yani aslinda tam olrak hayatimiz ayni degil sizinle. Bazende ergen gibimi davraniyorum ben diyorum ama yok. Annem ayrimci. Bi zaman " tm" dese bi zamn snra abimin yaninda ayni soruyu sorsam " hayir olmaz" der. Hic bi zaman destek cikmaz. Abimin hayir diycegini bilir o yuzden hemen orya dogru kivirir. Oysaki benle birlik olsa abiminde gonlunu etse. Ama yapmaz. Benim mevzu zamaninda bi kazadan snra egrilen burnumu gelecek sene estetik yaptirmak. Neyse dertlesmem lazimdi cidden doluyum cunku. Kafani sisirdim ne alakaysa benim mevzu.
Konuya donelim. Bence en guzeli ayri eve cikmak canim. Benim mesela su an evi terkedesim gunlerce gelmeyesim var. Ama senin icin en sagliklisi ev ayarla ve ayri eve cik. Yine caren yoksa annen baksin bebegine. Ama en azindan 7/24 beraber olmazsin. Alirsin is cikisi oglunu gecersin kendi evine.
Sagol cnm kredim var seneye bitecek insallah hemen birikime .sanada iyi calismalar basarili olursun insallahBende cok pisman oldum iyi ders olsun. Bende cok basarili bi ogrenciydim. Salak gibi aşık oldum evlencem dedim. Engel olmaya calisanlara karsi ciktim. Simdide kucagimda cocuk elimde kitaplar oyyy oyyy. Ama pes etme calis canim. Bende son yıl acikogretime gectim esim icin liseyi oradan bitirdim. Cok salaklik ettim zamaninda...
Sevindim okuyor olmana canım. Gecmis soruları cözerek calis. Hemen hemen ayni sorular oluyor. Senin icin kolaylik olur. Her firsatta paranı biriktirmeye bak. Carcur etme. Belli bi miktar ayir her ay. Az çok deme sakın damlaya damlaya göl olur. Umarim en kisa zamanda Allahim yolunu açar.
Bazı insanlar böyle negatif sürekli yapılacak bir şey yok geç git cvp verme bence kendini hırpaladığınla kalırsın daha da uzar onlar uzamasın demez ama sen kendin için de bunuBenim yazmadiklarimi tamamlamissin aynisi.ama benimki tik fazla ben ramazanda iftara gittim gecen yil yek ee iftar gec oluyor geldim 11 i geciyordu tam 1 ay bana kan kusturdu ne orucumu bildim ne ramazanimi o gundur tovbe ettim cikmaya.benimkide sen buldun.elin serserisini diyor aklin nerdeydi .kocan olaydi basinda hele baana kizsin esimi ben bosadim.am diyorki gidiyim.ozur diliim seni alsin.artik guluyorum ne yapiyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?