öylesine yaşanan bir hayat :(

Uzak yerden işini ayarla ve bakıcı veya kreş bul.sonra işim iyi gitmiyor uzaktan bulmak zorunda kaldim cıkıp gidersin. Cocugunu sorunlu yerde buyutme. Hadi sen az bucuk sabr ederim diyorsun ya cocugun piskolojisi ne olacak

Uzak yerden işini ayarla ve bakıcı veya kreş bul.sonra işim iyi gitmiyor uzaktan bulmak zorunda kaldim cıkıp gidersin. Cocugunu sorunlu yerde buyutme. Hadi sen az bucuk sabr ederim diyorsun ya cocugun piskolojisi ne olacak
En çok çocuğumu dusunuyorum zaten kendimi geçtim

A
allah yardimcin olsun durumunu cok iyi anliyorum insan evlenip ayrildiktan sonra baba evine sigamiyor.en iyi anne bile olsa eskisi gibi olmuyor malesef.annen iyi niyetlede soylese alinirsin.ayri evde yasama imkaniniz yokmu? Eviniz annenize yakin olsa cocugunuza sizde baksa ozaman annenizin size sizin ona bakis aciniz bile degisir.soyledikleri bu kadar yaralamaz.

Ah birde yavruna bagirilip laf soyleniyorsa dunya basina yikilir bilirim.o yavru fazlalikmis istenmiyormus gibi hissedince olmek ister insan .eski esin nerde canim cocuk icin nafaka vermiyormu maddi destegi yokmu hic

Ah birde yavruna bagirilip laf soyleniyorsa dunya basina yikilir bilirim.o yavru fazlalikmis istenmiyormus gibi hissedince olmek ister insan .eski esin nerde canim cocuk icin nafaka vermiyormu maddi destegi yokmu hic
Nafaka falan vermiyor canim .nerde olduğuni bile bilmiyorum zaten alsam birazda olda destek olcak bana ama hic biryerden şansim yokki

Nafaka falan vermiyor canim .nerde olduğuni bile bilmiyorum zaten alsam birazda olda destek olcak bana ama hic biryerden şansim yokki
Inan cok uzuldum sana ve yavruna.allahim size guzel kapilar acsin yar ve yardimciniz olsun.dilerim mutlu bir yuva kurarsin cocugunu sahiplenecek bir adamla

Ne yapın edin ayrı eve çıkın. Hem ayrı eve çıkarsan seni reddederim diyecek, hem de hergün kan kusturacak! Yok böyle bir dünya. 1+1 eve çıkın. Böyle yaşayamazsınız.

Ne yapın edin ayrı eve çıkın. Hem ayrı eve çıkarsan seni reddederim diyecek, hem de hergün kan kusturacak! Yok böyle bir dünya. 1+1 eve çıkın. Böyle yaşayamazsınız.
En az 2 yil dah cikamam maddi açidan ve dun yine yapti artik dayanamiyorum

En az 2 yil dah cikamam maddi açidan ve dun yine yapti artik dayanamiyorum

Allah yardımcınız olsun. Allah bir mucize yollasın size de çekin gidin o evden inşallah bir an önce. Duymayın görmeyin madem öyle. Halbuki destek olması lazımdı size manevi olarak

Merhaba, oncelikle durumunuZa inanın cok uzuldum ve kendi gelecegim icin de cok fena endişelendim. Dun bende burda bir konu başlattım suan saglıklı karar veremiyorum diye ve aldıgım cevaplar doğrultusunda da bir karara varmıştım ta ki sizin sorununuzu okuyana kadar. Evlilik dısı bir birlikteliğin var ve hamileyim 1 aylık. Ama adam cocugu istemedi. Bende ondan ayrılıp annemin yanına memlekete gidip durumu anlatıp orda kalmaya karar verdim. Ama benim annem de aslında biraz huysuz bir kadındır. Bunu taa çocukluğumdan beri biliorum. Ama yine de çocuğuma kıymamak icin katlanırım dedim suan cok tereddütte kaldım Allah yardımcımız olsun.

üzgünüm ama anneniz sizi evde istemiyor birken iki geldi mantığında sizi fazlalık görüyor..umarım maddi durumunuzu düzeltip ev tutabilirsiniz kendinize.
not:kimbilir çocuğunuza neler yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…