- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
Amin canim aminUmarim tez zamanda sevdiginiz biriyle ikinci kez evlenip mutlu olur bu manyak anneden de kurtulursunuz !
Allah kalbine merhamet versin ne diyim
En çok çocuğumu dusunuyorum zatenUzak yerden işini ayarla ve bakıcı veya kreş bul.sonra işim iyi gitmiyor uzaktan bulmak zorunda kaldim cıkıp gidersin. Cocugunu sorunlu yerde buyutme. Hadi sen az bucuk sabr ederim diyorsun ya cocugun piskolojisi ne olacak
anne problemlerinin ole içimden hissediyorum kiBilmiyorum.valla canim yazarken bile agliyorum ezelden boyleydi biz cocukkende cok asiri sinirliydi hergun dayak yedigimo bilirim.arkadas edin diyorum.ben.izin gunumde istedigin yere git ama yok nafile
reddederse etsin dinlemicen ama işte maddi imkan buyuk sorunCnm ilkokula gidiyor maddi acidan cikamam maasim asgari ucretzaten red edilirim bizde ayri yasamak yok
allah yardimcin olsun durumunu cok iyi anliyorum insan evlenip ayrildiktan sonra baba evine sigamiyor.en iyi anne bile olsa eskisi gibi olmuyor malesef.annen iyi niyetlede soylese alinirsin.ayri evde yasama imkaniniz yokmu? Eviniz annenize yakin olsa cocugunuza sizde baksa ozaman annenizin size sizin ona bakis aciniz bile degisir.soyledikleri bu kadar yaralamaz.Iyi aksamlar arkadaslar.ben esinden ayrilmis cocugu ile ailesinin yaninda yasayan bir bayanim,calisiyorum calismaya calisiyorum yada,en buyuk sikintim annem...allaha yalvariyorum benim annemde normal olsun bana boyle yapmasin nerden baslicam bilmiyorum.
Ornegin kapinin onune çöp koymuş almayi unutmuşum .mahsus yaptin sen benle alay ettin neden mahsus yapiyim anne diyorum basliyoruz kavga dövus beddualar unut biliriz insaniz bir cöp icin yapma diyorum anne
Cocugumi alip disari cikiyorum asla tek birakmaz cocugunu alcan diyor tabiki yavrumu alirim saat 11 olsun eve geliyim iste bizim gibi rahat insanlar var senin son son degil.anne diyorum.cocugumla geldim.disardan tabiki tekrar kavga
Kendi ait dolabim yok onun dolabindan esya aldim,evde yokti geldi her yeri dagitmissin anne diyorum sadece esyami aldim .yok senin bana garezin var allah belani versin basliyor.
Cok uzun oldi daha niceleri ben senin cocuguna bakiyorum.lafina alistim zaten.annemin 1 arkadasi bile yok komsusu yokmm diyorum doktor a git cektirme kendinede bizede.deli sensin diyor.artik yasamayi bile sadece yavrum icin surduruyom .genc kizlar evlenirken iyi dusunun ask gecici benim gibi olmayin.
Okuyan herkese tesekkur ederim.
Ah birde yavruna bagirilip laf soyleniyorsa dunya basina yikilir bilirim.o yavru fazlalikmis istenmiyormus gibi hissedince olmek ister insan .eski esin nerde canim cocuk icin nafaka vermiyormu maddi destegi yokmu hicA
allah yardimcin olsun durumunu cok iyi anliyorum insan evlenip ayrildiktan sonra baba evine sigamiyor.en iyi anne bile olsa eskisi gibi olmuyor malesef.annen iyi niyetlede soylese alinirsin.ayri evde yasama imkaniniz yokmu? Eviniz annenize yakin olsa cocugunuza sizde baksa ozaman annenizin size sizin ona bakis aciniz bile degisir.soyledikleri bu kadar yaralamaz.
Nafaka falan vermiyor canim .nerde olduğuni bile bilmiyorum zaten alsam birazda olda destek olcak bana ama hic biryerden şansim yokkiAh birde yavruna bagirilip laf soyleniyorsa dunya basina yikilir bilirim.o yavru fazlalikmis istenmiyormus gibi hissedince olmek ister insan .eski esin nerde canim cocuk icin nafaka vermiyormu maddi destegi yokmu hic
Kıyamam kuzuyaEvet kavga edicez diye o kadar korkuyorki yavrum annem birsey yapmadi anaanne diyor hemen ;(
Malesef canim yokKıyamam kuzuyakaç yaşındasın ne mezunusun bide.daha yüksek maaşla bi işe girme şansın yokmu.
Inan cok uzuldum sana ve yavruna.allahim size guzel kapilar acsin yar ve yardimciniz olsun.dilerim mutlu bir yuva kurarsin cocugunu sahiplenecek bir adamlaNafaka falan vermiyor canim .nerde olduğuni bile bilmiyorum zaten alsam birazda olda destek olcak bana ama hic biryerden şansim yokki
Burdan okumayan genç kızlara ibret olsun.bi kız mutlaka okumalı.çünkü hayat çok acımasız malesef.inşallah herşey istediğin gibi olurMalesef canim yokaciktan lisedeyin daha ah kafam ahh
Amin canim benim inşallahInan cok uzuldum sana ve yavruna.allahim size guzel kapilar acsin yar ve yardimciniz olsun.dilerim mutlu bir yuva kurarsin cocugunu sahiplenecek bir adamla
Sağol un .aynen ders olsunBurdan okumayan genç kızlara ibret olsun.bi kız mutlaka okumalı.çünkü hayat çok acımasız malesef.inşallah herşey istediğin gibi olur
En az 2 yil dah cikamam maddi açidan ve dun yine yapti artik dayanamiyorumNe yapın edin ayrı eve çıkın. Hem ayrı eve çıkarsan seni reddederim diyecek, hem de hergün kan kusturacak! Yok böyle bir dünya. 1+1 eve çıkın. Böyle yaşayamazsınız.
En az 2 yil dah cikamam maddi açidan ve dun yine yapti artik dayanamiyorum
Merhaba, oncelikle durumunuZa inanın cok uzuldum ve kendi gelecegim icin de cok fena endişelendim. Dun bende burda bir konu başlattım suan saglıklı karar veremiyorum diye ve aldıgım cevaplar doğrultusunda da bir karara varmıştım ta ki sizin sorununuzu okuyana kadar. Evlilik dısı bir birlikteliğin var ve hamileyim 1 aylık. Ama adam cocugu istemedi. Bende ondan ayrılıp annemin yanına memlekete gidip durumu anlatıp orda kalmaya karar verdim. Ama benim annem de aslında biraz huysuz bir kadındır. Bunu taa çocukluğumdan beri biliorum. Ama yine de çocuğuma kıymamak icin katlanırım dedim suan cok tereddütte kaldımIyi aksamlar arkadaslar.ben esinden ayrilmis cocugu ile ailesinin yaninda yasayan bir bayanim,calisiyorum calismaya calisiyorum yada,en buyuk sikintim annem...allaha yalvariyorum benim annemde normal olsun bana boyle yapmasin nerden baslicam bilmiyorum.
Ornegin kapinin onune çöp koymuş almayi unutmuşum .mahsus yaptin sen benle alay ettin neden mahsus yapiyim anne diyorum basliyoruz kavga dövus beddualar unut biliriz insaniz bir cöp icin yapma diyorum anne
Cocugumi alip disari cikiyorum asla tek birakmaz cocugunu alcan diyor tabiki yavrumu alirim saat 11 olsun eve geliyim iste bizim gibi rahat insanlar var senin son son degil.anne diyorum.cocugumla geldim.disardan tabiki tekrar kavga
Kendi ait dolabim yok onun dolabindan esya aldim,evde yokti geldi her yeri dagitmissin anne diyorum sadece esyami aldim .yok senin bana garezin var allah belani versin basliyor.
Cok uzun oldi daha niceleri ben senin cocuguna bakiyorum.lafina alistim zaten.annemin 1 arkadasi bile yok komsusu yokmm diyorum doktor a git cektirme kendinede bizede.deli sensin diyor.artik yasamayi bile sadece yavrum icin surduruyom .genc kizlar evlenirken iyi dusunun ask gecici benim gibi olmayin.
üzgünüm ama anneniz sizi evde istemiyor birken iki geldi mantığında sizi fazlalık görüyor..umarım maddi durumunuzu düzeltip ev tutabilirsiniz kendinize.Iyi aksamlar arkadaslar.ben esinden ayrilmis cocugu ile ailesinin yaninda yasayan bir bayanim,calisiyorum calismaya calisiyorum yada,en buyuk sikintim annem...allaha yalvariyorum benim annemde normal olsun bana boyle yapmasin nerden baslicam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?