Öylesine...

En başından beri böylemiydi ?
Görücü usulüde olsa nişan evresinde vs.
Hayır nişanlilikta en ideal erkekti diyebilirim ama sadece iyi yanları göstermiş bana nişanlilikta ayrı yaşadık biz o şuanda yaşadığımız ulkedeydi ben Türkiye de biraraya bı kaç defa geldik sadece sonra hemen düğün oldu zaten

Yaşadığın hayal kırıklığıni ben bile buradan goruyorum gel gör ki yani başındaki adam görememiş...

Benim herkese karsi hayat felsefem şu: sıfır beklenti sonsuz mutluluk. Kendine başkalarını dahil etmediğin mutlu bir dünya kuracaksın canım başka çare yok.

O bi kaç defada da ne kadar tanıyabilirsin işte.

Eşiniz herkese karşı mı böyle ? Hani kaba saba hödük adamlar vardır ya afedersiniz öyle bir kişiliği mi var? Hiç mi sarılmıyor falan , öyle anlarınız eminim vardır.Sofraya filan tepki vermedi demişsiniz de her insan bir değil.Süslü cümleler bilmiyor , sevgi gösterileri yapmıyor diye sizi sevmiyor anlamına gelmez bu.

Şu an işte.
Doldurma kendini
Gaza gelme
Sakinleşmen gerek.
Bence çık burdan, fotoğraflarınıza bak
Sağlıklı düşünmeyi dene
Kolay kolay insanların fikirleri değiştirmez dusuncemi sadece içimi döküp konuşmak istediğim için yazıyorum, ben sakin kafayla durup öylesine düşündüğümde de aklıma güzel seylerimiz gelmez çünkü ortak geçirdiğimiz bir zaman dilimimiz yok bizim ha bu arada bizim düğünden başka birlikte fotoğrafimizda yok o kadar ayrı yerlerdeyiz yani

Onu aylardır yapıyorum zaten gayettte mutluyduk kızımla ama adı evliyim ya bir koca kişisi mevcut hayatımda gayri ihtiyari bişey bekliyorum elimde değil bu kadarı da

Araniza cok buyuk sogukluk girmis.20 gun gormeyen insan boyle davranmaz,belki siz de soguk davraniyorsunuz bebekten dolayi. Ciddi bir konusma yapin herkes dokulsun bence
Aynen bencede bi konuşma şart neden böyle diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…