Yazdım sebebini orda zaten
Bende sizin ortalık karıştıran mesajlarınıza denk geliyorum sürekliYa git önce yazmayı öğren
Ne güzel kaybolmuştun bir ara
Her konuya fitne girip çıkıyorsun.
Göz ardı etmeden önce yazayım istedim
Hayır nişanlilikta en ideal erkekti diyebilirim ama sadece iyi yanları göstermiş bana nişanlilikta ayrı yaşadık biz o şuanda yaşadığımız ulkedeydi ben Türkiye de biraraya bı kaç defa geldik sadece sonra hemen düğün oldu zatenEn başından beri böylemiydi ?
Görücü usulüde olsa nişan evresinde vs.
Polemik üye arkadaş sanırımBende sizin ortalık karıştıran mesajlarınıza denk geliyorum sürekli
Kızımın doğduğu andan başka bı an gelmiyor şuan aklımaYaz bakalım
Sayalım kaç parmak
Çok doldurdun kendini
Buraya yazmak her zaman iyi fikir değil
“De” ayrıBende sizin ortalık karıştıran mesajlarınıza denk geliyorum sürekli
Kesinlikle öylePolemik üye arkadaş sanırım
Şu an işte.Kızımın doğduğu andan başka bı an gelmiyor şuan aklıma
Yazdım sebebini orda zaten
Kabul edilsin
O da öyle
Huyu bu denilsin
Değiştirmek istenilmesin
Size ne yapacağımı sorduğumu hatırlamıyorum“De” ayrı
Gözardı edin :)
Kesinlikle öyle
Sanki kendisi çok ağırbaşlı yorumlar yapıyormuş gibi milletin yorumuna fitne diyor
Kesin bişey içiyor
İkram edeyim mi?Kesinlikle öyle
Sanki kendisi çok ağırbaşlı yorumlar yapıyormuş gibi milletin yorumuna fitne diyor
Kesin bişey içiyor
O bi kaç defada da ne kadar tanıyabilirsin işte.Hayır nişanlilikta en ideal erkekti diyebilirim ama sadece iyi yanları göstermiş bana nişanlilikta ayrı yaşadık biz o şuanda yaşadığımız ulkedeydi ben Türkiye de biraraya bı kaç defa geldik sadece sonra hemen düğün oldu zaten
İkram edeyim mi?
Musluk suyu
Kolay kolay insanların fikirleri değiştirmez dusuncemi sadece içimi döküp konuşmak istediğim için yazıyorum, ben sakin kafayla durup öylesine düşündüğümde de aklıma güzel seylerimiz gelmez çünkü ortak geçirdiğimiz bir zaman dilimimiz yok bizim ha bu arada bizim düğünden başka birlikte fotoğrafimizda yok o kadar ayrı yerlerdeyiz yaniŞu an işte.
Doldurma kendini
Gaza gelme
Sakinleşmen gerek.
Bence çık burdan, fotoğraflarınıza bak
Sağlıklı düşünmeyi dene
Onu aylardır yapıyorum zaten gayettte mutluyduk kızımla ama adı evliyim ya bir koca kişisi mevcut hayatımda gayri ihtiyari bişey bekliyorum elimde değil bu kadarı daYaşadığın hayal kırıklığıni ben bile buradan goruyorum gel gör ki yani başındaki adam görememiş...
Benim herkese karsi hayat felsefem şu: sıfır beklenti sonsuz mutluluk. Kendine başkalarını dahil etmediğin mutlu bir dünya kuracaksın canım başka çare yok.
Aynen bencede bi konuşma şart neden böyle diye..Araniza cok buyuk sogukluk girmis.20 gun gormeyen insan boyle davranmaz,belki siz de soguk davraniyorsunuz bebekten dolayi. Ciddi bir konusma yapin herkes dokulsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?