Öylesine...

Yani kısmen evet kaba bı insandır ama istese çok güzel iltifatta eder süslü cümlelerde kurar

Onu aylardır yapıyorum zaten gayettte mutluyduk kızımla ama adı evliyim ya bir koca kişisi mevcut hayatımda gayri ihtiyari bişey bekliyorum elimde değil bu kadarı da

Hislerini onu suçlamadan oturup konuşsan canim? Uzun uzun mektup yazsan ya da ne bileyim...

neden ayrı yatiyosunuz ki kızınızı böyle alistirmasaydiniz keske cok uzaklasmais sizden kusura bakmayin hisleri yok anlattiginiza göre

İyi şeyler yazmak isterdim ama maalesef diyemiyorum ,bir evliliği bitirmiş biri olarak maalesef ki boyle bir hayat çekilmez kanısındayım .
Eşini canı gönülden seven bir insan sözleriyle dile getiremiyorsa davranışlarıyla , tepkileriyle mutlaka gösterir .
Sizi eşi gibi görmüyor siz sadece onun çocuğunun annesi ve ev arkadaşısınız çok üzgünüm (

Araniza cok buyuk sogukluk girmis.20 gun gormeyen insan boyle davranmaz,belki siz de farkinda olmadan soguk davraniyorsunuz bebekten dolayi. Ciddi bir konusma yapin herkes dokulsun bence
Eşim ciddi konular konuşmaz hele problem asla konuşmaz bundan önce çok denedim ben konuştuğumda dinliyoruz gibi yapar haklısın hayatım doğru der söz verir bı daha olmayacağına ama aslında neye tamam dediğini bilmez yani aslında hiç dinlemez bunu çok sonra farkettim ben sadece dinliyormus gibi yaptığını

Ne diyebilirim ki şuanda bu hayatı yaşamaya mecburum

Cok uzuldum. Evli ama tek basina bir hayat...
Hislerinizi anlatmalisiniz.

neden ayrı yatiyosunuz ki kızınızı böyle alistirmasaydiniz keske cok uzaklasmais sizden kusura bakmayin hisleri yok anlattiginiza göre
Kızım yeni doğduğunda gece uyanıyor kendisininde uykusu aciliyormus o yüzde n ayrı yattı yazın sicakmis öyle ayrı yattı sonra da 4 ay eve gelmedi zaten kötüydü aramız çok sonrasında eve geldiğinde de ben almadım yatağa bı sene geçti böyle

Bu durum sizi yorar, yipratir. Psikolojinizi alt ust eder. Omrunuz onun size ilgi gosterecegi gunu beklemekle gecer...cok zor. Allah esinizin kalbine sizin sevginizi koysun.
Istemeyek bir sey sormak istiyorum affiniza siginarak. Esinizin hayatinda baska biri olabilir mi? Sanki mecburi evliligi yurutuyor gibi, sanki akli baska birinde, cunku dinlemiyormus bile. Onu bile yapmiyor cok cok ilgisiz...cok uzucu gercekten.

Sanmıyorum çünkü tamamen işiyle ve kendiyle evli bı insan hayatta düşündüğü tek şey kendi rahatı ve işlerinin iyi gitmesi

Yatakları ayırmak araya soğukluk sokmuş. Acaba bu gece salona gidip yanına kıvrılsanız mı??? Bir yerden başlamak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…