Hiç tanimamisimO bi kaç defada da ne kadar tanıyabilirsin işte.
Yani kısmen evet kaba bı insandır ama istese çok güzel iltifatta eder süslü cümlelerde kurarEşiniz herkese karşı mı böyle ? Hani kaba saba hödük adamlar vardır ya afedersiniz öyle bir kişiliği mi var? Hiç mi sarılmıyor falan , öyle anlarınız eminim vardır.Sofraya filan tepki vermedi demişsiniz de her insan bir değil.Süslü cümleler bilmiyor , sevgi gösterileri yapmıyor diye sizi sevmiyor anlamına gelmez bu.
Onu aylardır yapıyorum zaten gayettte mutluyduk kızımla ama adı evliyim ya bir koca kişisi mevcut hayatımda gayri ihtiyari bişey bekliyorum elimde değil bu kadarı da
neden ayrı yatiyosunuz ki kızınızı böyle alistirmasaydiniz keske cok uzaklasmais sizden kusura bakmayin hisleri yok anlattiginiza göreİyi akşamlar hatunlar
Eşim 20 gündür yurt dışındaydı dün akşam geldi bende güzelce giyindim sevdiği yemekleri yaptım mumlarla gül yapraklarıyla falan güzel bı sofra hazırladım neyse geldi bı iki yanagimdan öptü ne sarılma ne bişey yok bende sıkı sıkı sarilmaya çalışıyorum falan kızı aldı kucağımdan geçti mutfağa aldığı hediyeleri verdi saolsun güzel şeyler almış
Direk yemeğe oturmak istedi oturduk sofraya hiç bı tepki yok ama beğenme emaresi bile gösteremiyor gayet sıradan biaeymis gibi hiç bişey demedim hoş sohbet etmeye çalışıyorum çok takmiyo kendi halinde sonra geç olmuştu kızı uyutmaya geçtim uyuttum yatağına yatırdım beşiğine normalde benle yatar kızım aylardır esimde salonda uyur belki dedim artık benimle yatmak ister diye kızı beşiğine yatırdım Gitti yine salonda yattı gelemicek misin dedim yok ya ben iyiyim burda dedi yine salona açtı yatağını yattı.Yol yorgunudur falan diye ustelemedim hic
Bugünde ikimizde kendi islerimize gittik akşam eve geldim kızımla, kendisi yemek yemiş bize bişey kalmamış misafir getirmis yanında
Geldim yemek yaptım tatlı istedi yaptım bu arada belim çok ağrıyor ayakta duracak halim yok yinede yaptım tatlıyı aldı komşuya gitti muhabbet edicek mis bende belki birilerinin de muhabbet e ihtiyacı vardır ne dersin dedim isim var onun için gidiyorum dedi ama tabiki işi olduğu için gitmiyor biliyorum
Eşimle hiç bı zaman çok iyi olmadık zaten ama bu kadar ayrı kaldıktan sonra daha iyi biseyler olur belki özlemiştir bizi falan diye düşünmüştüm ama hiç bişey değişmemiş onda hatta daha da okuzlesmis sanırım böyle davrandikca ondan daha da uzaklasiyorum hatta bugün komşuya gidince keşke gelmeseydin hiç en azından kendimi böyle kasmiyodum diye geçirdim içimden
çok takmam böyle şeyleri normalde bu defa niye böyle üzüldüm bilmiyorum biraz içimi dökmek için yazmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim hayırlı geceler
Kendini banlatmaya calisan birini ilk kez goruyorum.Banli dolasmak marifet mi?İkram edeyim mi?
Musluk suyu
Eşim ciddi konular konuşmaz hele problem asla konuşmaz bundan önce çok denedim ben konuştuğumda dinliyoruz gibi yapar haklısın hayatım doğru der söz verir bı daha olmayacağına ama aslında neye tamam dediğini bilmez yani aslında hiç dinlemez bunu çok sonra farkettim ben sadece dinliyormus gibi yaptığınıAraniza cok buyuk sogukluk girmis.20 gun gormeyen insan boyle davranmaz,belki siz de farkinda olmadan soguk davraniyorsunuz bebekten dolayi. Ciddi bir konusma yapin herkes dokulsun bence
Çok anlattım cok konuştum ama bı geri dönüş alamıyorumHislerini onu suçlamadan oturup konuşsan canim? Uzun uzun mektup yazsan ya da ne bileyim...
Ne diyebilirim ki şuanda bu hayatı yaşamaya mecburumİyi şeyler yazmak isterdim ama maalesef diyemiyorum ,bir evliliği bitirmiş biri olarak maalesef ki boyle bir hayat çekilmez kanısındayım .
Eşini canı gönülden seven bir insan sözleriyle dile getiremiyorsa davranışlarıyla , tepkileriyle mutlaka gösterir .
Sizi eşi gibi görmüyor siz sadece onun çocuğunun annesi ve ev arkadaşısınız çok üzgünüm(
Kızım yeni doğduğunda gece uyanıyor kendisininde uykusu aciliyormus o yüzde n ayrı yattı yazın sicakmis öyle ayrı yattı sonra da 4 ay eve gelmedi zaten kötüydü aramız çok sonrasında eve geldiğinde de ben almadım yatağa bı sene geçti böyleneden ayrı yatiyosunuz ki kızınızı böyle alistirmasaydiniz keske cok uzaklasmais sizden kusura bakmayin hisleri yok anlattiginiza göre
Anlattim da anlamamakta ısrarcı. Ona göre herşey normal ve olması gerektiği gibiCok uzuldum. Evli ama tek basina bir hayat...
Hislerinizi anlatmalisiniz.
Neden bu hayati yasamaya mecbursunuz?Ne diyebilirim ki şuanda bu hayatı yaşamaya mecburum
Çünkü şuanda bir isim yok ve haliyle bir evimde yokNeden bu hayati yasamaya mecbursunuz?
İkiKaç yıllık evlisiniz?
Sanmıyorum çünkü tamamen işiyle ve kendiyle evli bı insan hayatta düşündüğü tek şey kendi rahatı ve işlerinin iyi gitmesiBu durum sizi yorar, yipratir. Psikolojinizi alt ust eder. Omrunuz onun size ilgi gosterecegi gunu beklemekle gecer...cok zor. Allah esinizin kalbine sizin sevginizi koysun.
Istemeyek bir sey sormak istiyorum affiniza siginarak. Esinizin hayatinda baska biri olabilir mi? Sanki mecburi evliligi yurutuyor gibi, sanki akli baska birinde, cunku dinlemiyormus bile. Onu bile yapmiyor cok cok ilgisiz...cok uzucu gercekten.
İyi yaptın teşekkürler . Hayırlı banlarYa git önce yazmayı öğren
Ne güzel kaybolmuştun bir ara
Her konuya fitne girip çıkıyorsun.
Göz ardı etmeden önce yazayım istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?