Öylesine...

Bence çok erken çocuk sahibi olmuşsunuz. Cinselligi dogru düzgün yasayamadan araya hamilelik ve bebek bakımı girmiş. Bence eşinizle birlikte yatmaya baslayin, ona daha yakın davranın. Aradaki soğuklugu duzeltmeye calisin. Küçük bebeğiniz var, ayrılmayı düşünmeyin şimdiden.

Sanmıyorum çünkü tamamen işiyle ve kendiyle evli bı insan hayatta düşündüğü tek şey kendi rahatı ve işlerinin iyi gitmesi
O zaman esiniz narsist. Narsistler kinseyi sevmez sevemez. Empati yetenekleri de yoktur karsisindakini de anlayamaz. Varsa yoksa kendileri. Ama disaridakilere mukemmel imaji cizerler.

Yatakları ayırmak araya soğukluk sokmuş. Acaba bu gece salona gidip yanına kıvrılsanız mı??? Bir yerden başlamak gerekir.
Bu kadar şeyden sonra gururum giriyor devreye işte ben adım atıyorum o atsin o gelsin hep mi ben ugrrasicam diyorum

Işiniz zor..Allah sabir versin...bence bir bekleyin bakalim...ayni zamanda kendinize bir meşguliyet bulun stressinizi atmak icin...spor gibi mesela...veya baska bir mesguliyet..yani esinizin bu üzücü hallerinden düsünce olarak uzaklaşin ..ayni zamanda cok dua edin..buda sizin bir sinaviniz olabilir..esinizin belki gelecek icin kafasini yoruyordur sizin ve bebeginiz icin..yükümlülüklerinden dolayi belkide sikinti yasiyor olabilir..

Ya git önce yazmayı öğren
Ne güzel kaybolmuştun bir ara
Her konuya fitne girip çıkıyorsun.
Göz ardı etmeden önce yazayım istedim

Neetin bacim daha tost ismarlicaadduummm saaa.

simdi türkcemden ötrüüp özür dileyrum

Reactions: H E
Bu iki geceye kadar kafam rahatt uzun zamandır çünkü bı beklentiye girmemiştim onunla ilgili mutlu mesut yaşıyordum. Ben şimdiki zamanı yaşamadan geleceğe kaygilananlari anlamıyorum böyle yapmaya devam ederse geleceğini düşüneceği birisi kalmıcak yanında

Ayrılmak değilde düşüncem ama ne bende bilmiyorum kendi kabuguma çekildim sanırım dinleniyorum biraz çünkü çok yordu bu adam beni o yüzden adımda atamıyorum yakında davranamiyorum

Yyuuhh.Bu evlilik değil ki .Anlasma gibi bisey .Çocuğu bırakın 3_4 gün annenize atlayın üstüne ,görsün hanyayı konyayı .Yetti beeee diye .Valla ben dalga gecerim böyle adamla .Sizde dalga geçin .Nerde düşürdün bulup geleeeeeem ,nerelere gideeeem diye .Tövbeler olsun.@Bibibella gel de iki taktik ver

Bu kadar şeyden sonra gururum giriyor devreye işte ben adım atıyorum o atsin o gelsin hep mi ben ugrrasicam diyorum
Haklısınız ama bir çocuğunuz var bu seferlik gururu bırakın. Siz adım attığımız halde aynı davranmaya devam ederse sizde onu görmezden gelirsiniz.

Özellikle 3 aydır falan ben gitmesem adama onun beni istedigide yok ne yalan söyleyeyim çokta takıyorum bu mevzuyu aslında resmen cinsellik istemiyo çok fazla ki aramız kötü de olsa iki yıldır hiç hayır demedim ben ona hamileyken doktor yasağı dışında ki onunda bı yolunu buluyodum

Haklısınız ama bir çocuğunuz var bu seferlik gururu bırakın. Siz adım attığımız halde aynı davranmaya devam ederse sizde onu görmezden gelirsiniz.
Bilmiyorum belki bı kaç zaman sonra cunku hep çocuğum için gittim yanına hep olumsuz karşılandım biraz psikoloji mi düzeltmeye ihtiyacım var o yüzden su aralar gidemem sanırım o gücüm yok

Kesin başka seyler karıstırıyor .

“De” ayrı
Gözardı edin :)
Ceza almışsınız amaa yazmadan geçemicem
Başka işiniz yok mu? Herkesin enerjisini sömürdünüz yahu
İYİKİ etrafımda sizin gibi negatif bi insan yok çatlardım (ki birleşik kalsın orda paranteziDE kapatmiyimm hıh çok güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…