Öylesine...

Boşanmanız durumunda nafaka verecek en azından çocuğa bunu biliyorsunuz mutlaka. Ama gözünüz acık olsun bence insan bazen olayın içerisindeyken net göremiyor dışarıdan bakanların fikirlerini dikkate alın derim, burdan aldatma da var gibi duruyor öyle bir durum varsa mutlaka kanıt yakalayın ki yeni hayatınız için maddi güç kazanmış olursunuz. Ayrıca kenara köşeye elinize geçenden biseyler atın çünkü bu gidişin sonu belli gibi. Bunu siz söylemezseniz eşiniz söyleyecek zaten.

Haklı olduğunuz noktalar çok teşekkür ederim yorumunuz için

Eşiiniz sizle istemeyerek mi evlendi bi tanıdıgımızda istemeyrrek evlendirilmişti adam eve zzor gidiyordu

Eşiniz hiç değişecek gibi durmuyor açıkçası.. O yüzden biraz gücünüzü/cesaretinizi toplayıp şartlarınızı ve iş durumlarınızı ayarlamaya çalışın derim. Bu sürede de artık kendinizi yormayın, olduğu gibi kabullenin ve kendinize, bebeğinize odaklanın. Şuan için yapılacak başka bir şey yok maalesef.

eskiden tek yastıklar varmış yataklar da hatırlamış olabilirsiniz bunun sebebi bir yastıga baş koymakmış ya
hee siz o salona yatak açılmasını engelleyeceksiniz
adamı resmen dışlamışsınız nefesiniz yok kokunuz yok sıcaklıgınız yok kısacası siz yoksunuz ki özlesin
kızınıza yatak yapın sizinle aynı yatakda degil aynı odada ayrı yatak da yatsın.
lütfen pamuk ipligi ile yuvalarımızı kurmayalım
kaldırın yorganını koyun yastıgını yatagınıza gelmezse.çekin kolundan dönsün arkasını uyusun
eşimin gece nefesinin durdugunu fark ettigim zamandan beri birlikte uyumamakdan bahsedilmesi beni üzüyor.yanında olmasaydım hastalıgını fark edemeyecektim

Öyle yapmaya çalışıyorum bende desteğiniz için teşekkür ederim

Hanım efendi yazdıklarımı okuduğunuza emin misiniz adam gelmiyor yanıma çok konuştum daha fazla ısrar etmek de gururuma dokunuyor yani istiyor olsaydı çoktan gelirdi yanıma zaten. Eşiniz için de geçmiş olsun çok

sız evlı gıbı degıl aynı evı paylasıyor gıbısınız malesef

Butun yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm. Umarım en yakın zamanda esinizden ayrılıp kendinize yeni bi hayat kurabilirsiniz çünkü hic değişecek gibi durmuyor. Hakkınızda hayırlısı olsun

Kendimi uzmejten başka bı ise yaramicak. Çok taktigim zamanlarda hastalık olarak vucuduma yansıyor o yüzden takmamam benim için daha iyi
Anlıyorum ama öte yandan yok saydığınız, gözünüzü kapandığınız problemler de içten içe boğuyor sizi. Ki zaten ne kadar bastırmaya çalışsanız da, belli ki olmuyor. Koşullarınızı bilemiyorum ama keşke ötelemek yerine daha çözüm odaklı olmaya çalışsanız. Kolay değil böylesi..

Çok defa yeni sayfanın açtım ama o vaadettiği hic biseyi yapmadi bende yeni bı sayfa açma niyetinde değilim açıkçası

ya açmayın zaten
anlamıyorum niye size adım at, sil baştan dene, kalbini kazan, yanına gir, kendini sevdir vs vs vs yazıyorlar
elinizden geleni yapmışsınız, yapıyorsunuz zaten
o adama masa hazırlamışsınız, yatağa çağırmışsınız, daha ne yapacaksınız
adam da ısrarla reddetmiş
bundan ötesi gurursuzluğun dibi olur

çok üzüldüm sizin adınıza
her insan sevmek, sevilmek, sevgiyi yaşamak ister

bana eşiniz hiç normal gelmedi
acaba aseksüel veya eşcinsel olabilir mi?
yani hayatında sizi aldattığı bir kadın olsa bile bu kadar yapmaması lazım
yatakları türlü bahanelerle ayırmak falan
sanki sevmemek, istememek değil gibi eşinizin tavırları
ha ya da sevgilisi var da şart mı koşuyor acaba? (bi arkadaşım, bir tanıdığının evli bir adamla çıkmaya başladığını ve adama karısıyla birlikte yatmasını yasakladığını söylemişti bana, oradan aklıma geldi)

o yokmuş gibi davranabilirsiniz evet, beklentiyi sıfırlayıp çocuğunuzla mutlu olmayı, avunmayı deneyebilirsiniz
fakat ömür boyu bir erkek tarafından sevilme duygusu yaşayamamak ağır gelmez mi? bir gün pişman olmaz mısınız acaba?

Allah yardımcınız olsun, durumunuz çok zor

Son düzenleme:
Yani maalesef şu anda başka çözümüm yok çok düşünüyorum. Ama bulamıyorum

Eşcinsellik gibi bı durumu oldugunu hiç sanmıyorum 4 aylık evden gidiş süresine kadar gayet iyi bı cinsel hayatımız vardı. Ama aldatiyorsa belki etkisi vardır bilmiyorum hiç bı belirti bulamam farklı bir dilde konuşuyorsa anlamiyorum zaten 3 dil biliyor.

Sevilme ihtiyacı çok yokluyo zaten özellikle hasta falan olduğumda bi sefkat bekliyorum ama bulamıyorum ve hayatımi tabiki bu şekilde götürmek istemiyorum beklemekten başka çarem yok Türkiye de KPSS kazanmak mucize gibi bişey. Burda dil ogrn master yap işe gir demem en az iki yıl ki master yapsam bile üni de çalışıp alacağım maaş 300 dolar evin kirasına bile yetmez.

Anlayacağınız iki ucu b..lu değnek bu hayata mecbur hissediyorum kendimi

Ben senin bu adama aşık olduğun için katlandığını hissediyorum ,gerisi fasa fiso ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…