Öylesine...

Çok konuştum eşimle kavga da ettim iyi niyetle de yaklaştım cinnette geçirdim hiç birinde bana mısın demedi adam bende beklentiyi kesmistim geçen geceye kadar sonrasında yine kestim isste

Tam da dediğiniz gibi aile zoruyla oldu diyebilirim,

Kızım eskiden çok bağlıydı babasına eve gelmeyen gelmeye unuttu kuzum da nerdeyse şuanda hatta 20 günlük yokluğundan sobra su 3 gündür yabanciliyo baya babasını .

Plan yapamıyorum çünkü burda calismam için dil bilmem lazım öğreniyorum şuanda ama epey zor bı dil ve hemen halledemicem

bu olayın öncesine bakmak lazım. siz bundan önce neler yaşadınız da ilişki bu hale geldi, durup duruken mi öküzleşti yoksa geçimsizlik mi oldu? yataklar durup dururken ayrılmaz, bi gece iki gece kanepede uyuyakalınır ama bu sürekli hale gelmişse bunun bi sebebi vardır ki bi erkek de herhalde boş yere yok ben böyle iyiyim diye trip yapmıyodur. benim anladığım kadarıyla eşiniz size kırgın. olay sıfırdan sizin anlattığınız gibi gelişmemiz, öncesinde mutlaka ve mutlaka bişeyler olmuştur.

siz haklısınız veya haksızsınız demiyorum ama eşinizle aranızdaki bu samimiyetsizliğin bir sebebi bence vardır.

Ben bu ayrı yatma mevzusuna çok takılıyorum. Hiçte görmezden gelemiyorum. Evliyim ama bi yatakta yatmıyorsam “ hayırdır ya ne bu ilgisizlik” de demem. Umursasam beraber yatarım zaten. Adam aylardır ayrı yatıyor, bu düzene alışmış. Neden o akşam yatağınıza gelsin ki?

Sizde ipler kopalı uzun zaman olmuş bence. Yani olan olmuş, biten bitmiş. O yüzden o sofraların hiçbir önemi kalmamış.

Kırgın olması için bı sebep görmüyorum ben asıl ben ona bu kadar kirginken onun atması gereken adımları yine ben atiyoken onun yapmamasi sinirlerimi iyice bozuyor doğum yapana kadar birlikteydik biz her zaman böyle öküzdu ama doğumdan sonra daha da okuzlesti doğumdan bir buçuk ay sonra ameliyat oldum ben 10 gün hastanede yattım gelip bir gün kalmadı yanımda annemi aramış gel kızına bak demiş annem gelip baktı bana o zaman alıştı ayrı yatmaya sonra da devamı geldi eve çıktım hastaneden bazen geldi bazen gelmedi eve annem Türkiye'ye döndükten sonra geceleri çocuk agliyomuss kendisinin uykusunu aciliyormus o sabah erken ise gidiyormuş gece tam uyku alması lazımmış bahaneler öyle geçti salona ne dediysem dönmedi kizdim gelmedi ihtiyacım var sana dedim gelmedi yaz oldu sıcak hava birlikte yatınca daha sıcak oluyor dedi bu defa da öyle gelmedi ne yapsaydım hanım efendi koltuğun kenarında yerde mi uyusaydim gelmiyor yanıma diye çok uğraştım gelmesi için zorlayacak halim yok daha fazla

Kırgın olması için bı sebep görmüyorum ben asıl ben ona bu kadar kirginken onun atması gereken adımları yine ben atiyoken onun yapmamasi sinirlerimi iyice bozuyor doğum yapana kadar birlikteydik biz her zaman böyle öküzdu ama doğumdan sonra daha da okuzlestidoğumdan bir buçuk ay sonra ameliyat oldum ben 10 gün hastanede yattım gelip bir gün kalmadı yanımda annemi aramış gel kızına bak demiş annem gelip baktı bana o zaman alıştı ayrı yatmaya sonra da devamı geldi eve çıktım hastaneden bazen geldi bazen gelmedi eve annem Türkiye'ye döndükten sonra geceleri çocuk agliyomuss kendisinin uykusunu aciliyormus o sabah erken ise gidiyormuş gece tam uyku alması lazımmış bahaneler öyle geçti salona ne dediysem dönmedi kizdim gelmedi ihtiyacım var sana dedim gelmedi yaz oldu sıcak havabirlikte yatınca daha sıcak oluyor dedi bu defa da öylegelmedi ne yapsaydım hanım efendi koltuğun kenarında yerde mi uyusaydim gelmiyor yanıma diye çok uğraştımgelmesi için zorlayacak halim yok daha fazla

Ben bu sofraları ilk defa hazırlamiyorum zamanında çok hazırladım eve gelmediği için hep tek yedim geçenlerde hiç bana güzel sofra kurmuyosun dedi diye hazırladım umrunda da olmadi.

Onun istediği gibi bı eş değilmişim ben o yüzden böyle uzak sanıyorum. Eski insanlar gibiymis kendisi dedesi gibiymis onun eşi her daim hazır nazır olacakmış yataginda, onu hep mutlu edecekmis bir dediği iki olmayacakmis hergun dediği saatte 3 çeşit yemeği tatlısı cayi kurulu sofrası onu bekleyecek mis eşi ona asla karşı gekmeyip ne derse tamam diyip hiç bir konuda fikir belirtmeyecekmiş çünkü kadınlık buymuş vs

Yani boyle bir kadın olmadığım için bana kırgınım sizin deyiminizle varsın kırgın olsun çünkü bu duzeltebilecegim bişey değil bunları bahane ederek uzaklaşıyor benden

eşiniz aslında tam bir ökz zaman geçtikçe ökzlük derecesi dozu üst seviyelere çıkmış.gerçi ben doğurunca yada bir sebepten 10 gün hastanede yatmak zorunda kalsam benimki de seninki gibi ökzce anama gel kızına bak diyebilir. çünkü hastaneyi sevmiyorum diye bahane üretir. sanki herkes bayılıyor hastaneye.sende aynı muameleyi yap derim. ağzını açıp nerde o eski romantizm derse. sen insan olursan olur dersin içindekileri dökersin.zaten erkeklere yaranılmıyorda birde kendi saçmalıkları için onlar için çırpınan kadınlara iftira atmasalar.

Ya bu anlattığım aslında yaptıklarının onda biri falan hastaneyi sevmediginden değil benimle uğraşmak istemiyormuş naz yapıyor musum ben öyle yazmış anneme tlf okudum çok agirda bı ameliyattır benim için 20 gün çocuğumu kucağıma alamadım annem emzirmefim canım kucağıma bırakır tekrar alirdi

Daha neler neler yani bende iyice ondan soğudum açıkçası ama bu şekilde devam ediyor hala gidecek bı yerim olsa şimdiye çoktan boşanmıştım çok geçti zamanında aklımdan ama maalesef işte

Sonucu belli olan uzatmaları oynayan bir maç gibi. Sıkıcı, ortada top yuvarlama, amaçsız paslaşma..

Ayrıca eşine de lafım şu ki; vay sığır vay..

Ne kadar rahatsınız siz de. Hiç karşısında geçip de böyle evlilik mi olur be adam amacın ne diye patlamadınız mı?
Sanki sevmeden evlenilmiş gibi..

Madem önceden de evliliğiniz iyi değildi neden çocuk yaptınız? İletişimsiz, sevgisiz evde çocuk büyür mü? Bedenen büyür evet, ama ruhu doymaz eksik kalır..

kölelik istiyorsa kendisine eş değil köle arasın

defalarca yazdım size de yazayım onlarca defa konuştum esimle anlattım kavga ettim samimi davrandım deneyebileceğim bütün yollarla anlatmaya çalıştım anlamıyor anlamıyor ona göre normalmiş herşey hiç bı sıkıntı yokmuş ben neyi dert ediyormusum durup dururken

Başlar iyiydik çocuk ikimizde istedik son 10 aydır falan böyle iyice bozdu bozmaya devam ediyor

İyide sizin zaten bi evliliğiniz yokmuş ki. Yani sofrayı falan sorun edene kadar daha sırada dünyalar var. Eşiniz sizi sevmiyor. Neden hala sofralar muhabbetler emekler peşindesiniz ki? Adam hep böyleymiş. Öküzlük yada ilgisizlik değil bu, apaçık sevgisizlik.

Doğumda bile yanımda olmayan adamı koca diye neden evde barındarayım? Niye boşanmayı düşünmüyorsunuz?

Bende ona bunu söylediğimde ne alakası var ben senin kocanım ben erkeğim bana itaat edeceksin diyor

Ne diyeyim bilmem. Yani aslında denebilecek şey çok da insan yoruluyor hep aynı şeyleri yazmaktan.
O zaman ya susup itaat edeceksiniz ya da yollarınızı ayıracaksınız. Bu kadar net.. Allah yardımcınız olsun..

sen de "s.... git o zaman" de

Ne diyeyim bilmem. Yani aslında denebilecek şey çok da insan yoruluyor hep aynı şeyleri yazmaktan.
O zaman ya susup itaat edeceksiniz ya da yollarınızı ayıracaksınız. Bu kadar net.. Allah yardımcınız olsun..

Çünkü mecburum bosanamam gidecek bı yerim yok baba evine donemem kabul etmez babam burda bı iş bulmak için dilini bilmiyorum tam ve iş şartları ağır mesleğimi burda yapamıyorum zaten. Öğretmenim bu arada
Türkiye'ye donsem KPSS sıkıntısı var çok çalışıp ilk yilimda atansam bile kim bilir nereye atanicam kızımla tek başımıza yasayabilecekmiyiz gibi gibi bir sürü sorun yani kısacası cesaretimde gücüm de yok buna sanirim

Eşiniz çok bencil biri. Size karşı bir sevgisinin de olduğunu düşünmüyorum. Madem boşanmayacaksınız, idare etmekten başka çareniz yok. Değişeceğini sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…