Çok konuştum eşimle kavga da ettim iyi niyetle de yaklaştım cinnette geçirdim hiç birinde bana mısın demedi adam bende beklentiyi kesmistim geçen geceye kadar sonrasında yine kestim issteNeyse yorgundur neyse baskalaryla konusmaya ihtiyaci vardir neyse neyse neyse.....
peki sen?? Seninde ona ihtiyacin var. icindeki canavari salma zamanin gelmis sal ki kocan in icndeki öküzü öldürsüncok sabirliymisin masallah.
Esinle konusma zamanin gelmiste gecmis. Sen anlayisli oldukca o daha cok sevmeyecek daha cok kiymet bilmeyecek..emin ol. Kavga cikarmadan tavrini belli et.
Tam da dediğiniz gibi aile zoruyla oldu diyebilirim,Ya şöyle bir geçmişi düşünün bence,
Görücü usulü evlilik, beni seviyordu araya birilerini sokup ikna etti yazmışsınız, ama aynı ülkede de yaşamıyormuşsunuz.
Yani bana garip geliyor, nişanlılıkta bile görüşmeden nasıl yurtdışına güvenip gidebildiniz, ki eğitimli de bir kadınsınız, aileniz falan zorlamamıştır herhalde.
Eşiniz çok kötü birine benziyor. Ama acaba o mu ailesi tarafından muhakkak Türkiyeden biri ile evleneceksin diye zorlandı? Bunu hiç sorguladınız mı?
Sevgi yok gibi, daha çok evli olayım çocuk olsun falan ama eşime çocuğuma karşı bir sorumluluğum olmasın diyor. Hadi insan karısını sevmiyorsa ilgilenmez diyelim de çocuk peki? Yani 20 gün yoksun, ertesi gün muhabbete komşuya gidiyorsun, akıl alır gibi değil. Çocuğunuz babaya hiç bağlı değil demek ki, benimkiler paçasından inmezler öyle durumda.
Kendinizi sevgisiz bırakmışsınız, peki çocuk? Ben üzüldüm gerçekten, çok da çaba gösteriyorsunuz anladığım. Ama sonu iyi bitmeyecek gibi. Yerinizde olsam yollarımı ayırmanın planını yaparım. Yaşadığınız ülkede çalışma hakkınız var mı?
İyi akşamlar hatunlar
Eşim 20 gündür yurt dışındaydı dün akşam geldi bende güzelce giyindim sevdiği yemekleri yaptım mumlarla gül yapraklarıyla falan güzel bı sofra hazırladım neyse geldi bı iki yanagimdan öptü ne sarılma ne bişey yok bende sıkı sıkı sarilmaya çalışıyorum falan kızı aldı kucağımdan geçti mutfağa aldığı hediyeleri verdi saolsun güzel şeyler almış
Direk yemeğe oturmak istedi oturduk sofraya hiç bı tepki yok ama beğenme emaresi bile gösteremiyor gayet sıradan biaeymis gibi hiç bişey demedim hoş sohbet etmeye çalışıyorum çok takmiyo kendi halinde sonra geç olmuştu kızı uyutmaya geçtim uyuttum yatağına yatırdım beşiğine normalde benle yatar kızım aylardır esimde salonda uyur belki dedim artık benimle yatmak ister diye kızı beşiğine yatırdım Gitti yine salonda yattı gelemicek misin dedim yok ya ben iyiyim burda dedi yine salona açtı yatağını yattı.Yol yorgunudur falan diye ustelemedim hic
Bugünde ikimizde kendi islerimize gittik akşam eve geldim kızımla, kendisi yemek yemiş bize bişey kalmamış misafir getirmis yanında
Geldim yemek yaptım tatlı istedi yaptım bu arada belim çok ağrıyor ayakta duracak halim yok yinede yaptım tatlıyı aldı komşuya gitti muhabbet edicek mis bende belki birilerinin de muhabbet e ihtiyacı vardır ne dersin dedim isim var onun için gidiyorum dedi ama tabiki işi olduğu için gitmiyor biliyorum
Eşimle hiç bı zaman çok iyi olmadık zaten ama bu kadar ayrı kaldıktan sonra daha iyi biseyler olur belki özlemiştir bizi falan diye düşünmüştüm ama hiç bişey değişmemiş onda hatta daha da okuzlesmis sanırım böyle davrandikca ondan daha da uzaklasiyorum hatta bugün komşuya gidince keşke gelmeseydin hiç en azından kendimi böyle kasmiyodum diye geçirdim içimden
çok takmam böyle şeyleri normalde bu defa niye böyle üzüldüm bilmiyorum biraz içimi dökmek için yazmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim hayırlı geceler
Kırgın olması için bı sebep görmüyorum ben asıl ben ona bu kadar kirginken onun atması gereken adımları yine ben atiyoken onun yapmamasi sinirlerimi iyice bozuyor doğum yapana kadar birlikteydik biz her zaman böyle öküzdu ama doğumdan sonra daha da okuzlesti doğumdan bir buçuk ay sonra ameliyat oldum ben 10 gün hastanede yattım gelip bir gün kalmadı yanımda annemi aramış gel kızına bak demiş annem gelip baktı bana o zaman alıştı ayrı yatmaya sonra da devamı geldi eve çıktım hastaneden bazen geldi bazen gelmedi eve annem Türkiye'ye döndükten sonra geceleri çocuk agliyomuss kendisinin uykusunu aciliyormus o sabah erken ise gidiyormuş gece tam uyku alması lazımmış bahaneler öyle geçti salona ne dediysem dönmedi kizdim gelmedi ihtiyacım var sana dedim gelmedi yaz oldu sıcak hava birlikte yatınca daha sıcak oluyor dedi bu defa da öyle gelmedi ne yapsaydım hanım efendi koltuğun kenarında yerde mi uyusaydim gelmiyor yanıma diye çok uğraştım gelmesi için zorlayacak halim yok daha fazlabu olayın öncesine bakmak lazım. siz bundan önce neler yaşadınız da ilişki bu hale geldi, durup duruken mi öküzleşti yoksa geçimsizlik mi oldu? yataklar durup dururken ayrılmaz, bi gece iki gece kanepede uyuyakalınır ama bu sürekli hale gelmişse bunun bi sebebi vardır ki bi erkek de herhalde boş yere yok ben böyle iyiyim diye trip yapmıyodur. benim anladığım kadarıyla eşiniz size kırgın. olay sıfırdan sizin anlattığınız gibi gelişmemiz, öncesinde mutlaka ve mutlaka bişeyler olmuştur.
siz haklısınız veya haksızsınız demiyorum ama eşinizle aranızdaki bu samimiyetsizliğin bir sebebi bence vardır.
Kırgın olması için bı sebep görmüyorum ben asıl ben ona bu kadar kirginken onun atması gereken adımları yine ben atiyoken onun yapmamasi sinirlerimi iyice bozuyor doğum yapana kadar birlikteydik biz her zaman böyle öküzdu ama doğumdan sonra daha da okuzlestidoğumdan bir buçuk ay sonra ameliyat oldum ben 10 gün hastanede yattım gelip bir gün kalmadı yanımda annemi aramış gel kızına bak demiş annem gelip baktı bana o zaman alıştı ayrı yatmaya sonra da devamı geldi eve çıktım hastaneden bazen geldi bazen gelmedi eve annem Türkiye'ye döndükten sonra geceleri çocuk agliyomuss kendisinin uykusunu aciliyormus o sabah erken ise gidiyormuş gece tam uyku alması lazımmış bahaneler öyle geçti salona ne dediysem dönmedi kizdim gelmedi ihtiyacım var sana dedim gelmedi yaz oldu sıcak havabirlikte yatınca daha sıcak oluyor dedi bu defa da öylegelmedi ne yapsaydım hanım efendi koltuğun kenarında yerde mi uyusaydim gelmiyor yanıma diye çok uğraştımgelmesi için zorlayacak halim yok daha fazlaBen bu ayrı yatma mevzusuna çok takılıyorum. Hiçte görmezden gelemiyorum. Evliyim ama bi yatakta yatmıyorsam “ hayırdır ya ne bu ilgisizlik” de demem. Umursasam beraber yatarım zaten. Adam aylardır ayrı yatıyor, bu düzene alışmış. Neden o akşam yatağınıza gelsin ki?
Sizde ipler kopalı uzun zaman olmuş bence. Yani olan olmuş, biten bitmiş. O yüzden o sofraların hiçbir önemi kalmamış.
Ben bu sofraları ilk defa hazırlamiyorum zamanında çok hazırladım eve gelmediği için hep tek yedim geçenlerde hiç bana güzel sofra kurmuyosun dedi diye hazırladım umrunda da olmadi.Ben bu ayrı yatma mevzusuna çok takılıyorum. Hiçte görmezden gelemiyorum. Evliyim ama bi yatakta yatmıyorsam “ hayırdır ya ne bu ilgisizlik” de demem. Umursasam beraber yatarım zaten. Adam aylardır ayrı yatıyor, bu düzene alışmış. Neden o akşam yatağınıza gelsin ki?
Sizde ipler kopalı uzun zaman olmuş bence. Yani olan olmuş, biten bitmiş. O yüzden o sofraların hiçbir önemi kalmamış.
Onun istediği gibi bı eş değilmişim ben o yüzden böyle uzak sanıyorum. Eski insanlar gibiymis kendisi dedesi gibiymis onun eşi her daim hazır nazır olacakmış yataginda, onu hep mutlu edecekmis bir dediği iki olmayacakmis hergun dediği saatte 3 çeşit yemeği tatlısı cayi kurulu sofrası onu bekleyecek mis eşi ona asla karşı gekmeyip ne derse tamam diyip hiç bir konuda fikir belirtmeyecekmiş çünkü kadınlık buymuş vsbu olayın öncesine bakmak lazım. siz bundan önce neler yaşadınız da ilişki bu hale geldi, durup duruken mi öküzleşti yoksa geçimsizlik mi oldu? yataklar durup dururken ayrılmaz, bi gece iki gece kanepede uyuyakalınır ama bu sürekli hale gelmişse bunun bi sebebi vardır ki bi erkek de herhalde boş yere yok ben böyle iyiyim diye trip yapmıyodur. benim anladığım kadarıyla eşiniz size kırgın. olay sıfırdan sizin anlattığınız gibi gelişmemiz, öncesinde mutlaka ve mutlaka bişeyler olmuştur.
siz haklısınız veya haksızsınız demiyorum ama eşinizle aranızdaki bu samimiyetsizliğin bir sebebi bence vardır.
eşiniz aslında tam bir ökz zaman geçtikçe ökzlük derecesi dozu üst seviyelere çıkmış.gerçi ben doğurunca yada bir sebepten 10 gün hastanede yatmak zorunda kalsam benimki de seninki gibi ökzce anama gel kızına bak diyebilir. çünkü hastaneyi sevmiyorum diye bahane üretir. sanki herkes bayılıyor hastaneye.sende aynı muameleyi yap derim. ağzını açıp nerde o eski romantizm derse. sen insan olursan olur dersin içindekileri dökersin.zaten erkeklere yaranılmıyorda birde kendi saçmalıkları için onlar için çırpınan kadınlara iftira atmasalar.Kırgın olması için bı sebep görmüyorum ben asıl ben ona bu kadar kirginken onun atması gereken adımları yine ben atiyoken onun yapmamasi sinirlerimi iyice bozuyor doğum yapana kadar birlikteydik biz her zaman böyle öküzdu ama doğumdan sonra daha da okuzlestidoğumdan bir buçuk ay sonra ameliyat oldum ben 10 gün hastanede yattım gelip bir gün kalmadı yanımda annemi aramış gel kızına bak demiş annem gelip baktı bana o zaman alıştı ayrı yatmaya sonra da devamı geldi eve çıktım hastaneden bazen geldi bazen gelmedi eve annem Türkiye'ye döndükten sonra geceleri çocuk agliyomuss kendisinin uykusunu aciliyormus o sabah erken ise gidiyormuş gece tam uyku alması lazımmış bahaneler öyle geçti salona ne dediysem dönmedi kizdim gelmedi ihtiyacım var sana dedim gelmedi yaz oldu sıcak havabirlikte yatınca daha sıcak oluyor dedi bu defa da öylegelmedi ne yapsaydım hanım efendi koltuğun kenarında yerde mi uyusaydim gelmiyor yanıma diye çok uğraştımgelmesi için zorlayacak halim yok daha fazla
Ya bu anlattığım aslında yaptıklarının onda biri falan hastaneyi sevmediginden değil benimle uğraşmak istemiyormuş naz yapıyor musum ben öyle yazmış anneme tlf okudum çok agirda bı ameliyattır benim için 20 gün çocuğumu kucağıma alamadım annem emzirmefim canım kucağıma bırakır tekrar alirdieşiniz aslında tam bir ökz zaman geçtikçe ökzlük derecesi dozu üst seviyelere çıkmış.gerçi ben doğurunca yada bir sebepten 10 gün hastanede yatmak zorunda kalsam benimki de seninki gibi ökzce anama gel kızına bak diyebilir. çünkü hastaneyi sevmiyorum diye bahane üretir. sanki herkes bayılıyor hastaneye.sende aynı muameleyi yap derim. ağzını açıp nerde o eski romantizm derse. sen insan olursan olur dersin içindekileri dökersin.zaten erkeklere yaranılmıyorda birde kendi saçmalıkları için onlar için çırpınan kadınlara iftira atmasalar.
Onun istediği gibi bı eş değilmişim ben o yüzden böyle uzak sanıyorum. Eski insanlar gibiymis kendisi dedesi gibiymis onun eşi her daim hazır nazır olacakmış yataginda, onu hep mutlu edecekmis bir dediği iki olmayacakmis hergun dediği saatte 3 çeşit yemeği tatlısı cayi kurulu sofrası onu bekleyecek mis eşi ona asla karşı gekmeyip ne derse tamam diyip hiç bir konuda fikir belirtmeyecekmiş çünkü kadınlık buymuş vs
Yani boyle bir kadın olmadığım için bana kırgınım sizin deyiminizle varsın kırgın olsun çünkü bu duzeltebilecegim bişey değil bunları bahane ederek uzaklaşıyor benden
defalarca yazdım size de yazayım onlarca defa konuştum esimle anlattım kavga ettim samimi davrandım deneyebileceğim bütün yollarla anlatmaya çalıştım anlamıyor anlamıyor ona göre normalmiş herşey hiç bı sıkıntı yokmuş ben neyi dert ediyormusum durup dururkenSonucu belli olan uzatmaları oynayan bir maç gibi. Sıkıcı, ortada top yuvarlama, amaçsız paslaşma..
Ayrıca eşine de lafım şu ki; vay sığır vay..
Ne kadar rahatsınız siz de. Hiç karşısında geçip de böyle evlilik mi olur be adam amacın ne diye patlamadınız mı?
Sanki sevmeden evlenilmiş gibi..
Madem önceden de evliliğiniz iyi değildi neden çocuk yaptınız? İletişimsiz, sevgisiz evde çocuk büyür mü? Bedenen büyür evet, ama ruhu doymaz eksik kalır..
Bende ona bunu söylediğimde ne alakası var ben senin kocanım ben erkeğim bana itaat edeceksin diyorkölelik istiyorsa kendisine eş değil köle arasın
sen de "s.... git o zaman" deBende ona bunu söylediğimde ne alakası var ben senin kocanım ben erkeğim bana itaat edeceksin diyor
İyide sizin zaten bi evliliğiniz yokmuş ki. Yani sofrayı falan sorun edene kadar daha sırada dünyalar var. Eşiniz sizi sevmiyor. Neden hala sofralar muhabbetler emekler peşindesiniz ki? Adam hep böyleymiş. Öküzlük yada ilgisizlik değil bu, apaçık sevgisizlik.Kırgın olması için bı sebep görmüyorum ben asıl ben ona bu kadar kirginken onun atması gereken adımları yine ben atiyoken onun yapmamasi sinirlerimi iyice bozuyor doğum yapana kadar birlikteydik biz her zaman böyle öküzdu ama doğumdan sonra daha da okuzlestidoğumdan bir buçuk ay sonra ameliyat oldum ben 10 gün hastanede yattım gelip bir gün kalmadı yanımda annemi aramış gel kızına bak demiş annem gelip baktı bana o zaman alıştı ayrı yatmaya sonra da devamı geldi eve çıktım hastaneden bazen geldi bazen gelmedi eve annem Türkiye'ye döndükten sonra geceleri çocuk agliyomuss kendisinin uykusunu aciliyormus o sabah erken ise gidiyormuş gece tam uyku alması lazımmış bahaneler öyle geçti salona ne dediysem dönmedi kizdim gelmedi ihtiyacım var sana dedim gelmedi yaz oldu sıcak havabirlikte yatınca daha sıcak oluyor dedi bu defa da öylegelmedi ne yapsaydım hanım efendi koltuğun kenarında yerde mi uyusaydim gelmiyor yanıma diye çok uğraştımgelmesi için zorlayacak halim yok daha fazla
defalarca yazdım size de yazayım onlarca defa konuştum esimle anlattım kavga ettim samimi davrandım deneyebileceğim bütün yollarla anlatmaya çalıştım anlamıyor anlamıyor ona göre normalmiş herşey hiç bı sıkıntı yokmuş ben neyi dert ediyormusum durup dururken
Başlar iyiydik çocuk ikimizde istedik son 10 aydır falan böyle iyice bozdu bozmaya devam ediyor
Bende ona bunu söylediğimde ne alakası var ben senin kocanım ben erkeğim bana itaat edeceksin diyor
sen de "s.... git o zaman" de
İyide sizin zaten bi evliliğiniz yokmuş ki. Yani sofrayı falan sorun edene kadar daha sırada dünyalar var. Eşiniz sizi sevmiyor. Neden hala sofralar muhabbetler emekler peşindesiniz ki? Adam hep böyleymiş. Öküzlük yada ilgisizlik değil bu, apaçık sevgisizlik.
Doğumda bile yanımda olmayan adamı koca diye neden evde barındarayım? Niye boşanmayı düşünmüyorsunuz?
Ne diyeyim bilmem. Yani aslında denebilecek şey çok da insan yoruluyor hep aynı şeyleri yazmaktan.
O zaman ya susup itaat edeceksiniz ya da yollarınızı ayıracaksınız. Bu kadar net.. Allah yardımcınız olsun..
Şimdilik bende öyle yapıyorum mecburenEşiniz çok bencil biri. Size karşı bir sevgisinin de olduğunu düşünmüyorum. Madem boşanmayacaksınız, idare etmekten başka çareniz yok. Değişeceğini sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?