Öylesine...

ay türkcesi bozuk tüh gaaa ga gagaga babababan oaaaah

Şu sıralar evliliğim hakkında düşünmek istemiyorum açıkçası yukardada yazdığım gibi çok yorgunum sadece akışına bıraktım ne yapmalıyım bilmiyorum gidiyor bakalım şimdilik günler geçiyor

Ben olsam aklıma ilk aldattığı gelir. Cinselliğe yanaşmıyorsa 20 gün birde görmemiş bence başka bir durumlar var. Sana üzüldüm eşine kızdım umarım yanılıyorumdur

O öyle kendi haline bırakmak lazım diye düşünüyorum karma karışık anlamsız yazınca kendini çok farklı olduğunu sanıyor birde birisine sataşınca acaip mutlu oluyor sanırım o yüzden pek kimse takmıyor burda enerjisini somurecegi birini bulamıyor açıkçası kendi takılıp banlanip gidiyor sonra aynı kısır döngü

Bizde de ben ayırdım bugün yatakları bana kırıcı konuştuğu içinayy ALLAHIM ya neden bi orta yol bulunmaz bu evlilikler de.kimisinin derdi kimisinin şükür sebebi.
Yaa umarım düzelirsiniz alistirmayin ama yatmaya sonra bnmki gibi donmuyolar geri

Aseksuel mi acaba? Yeni evli erkek en az haftada 3-4 gun ister yani... Aldatsa bile bu kadar ilgisiz olmazdı herhalde. Acaba bir rahatsızlıgı mı var, antidepresan falan mı kullanıyor?

Diğer konularinizi da okudum esinizde bi değişiklik olmamış yani bu adama yapacağınız bişey yok
İşinizde varmış kendinizi güçlü hissettiğiniz an bi karar alın ayrilin başka ne denilebilir
Adam odun değişmemiş kinci birine benziyor

İşim yok malesef çalışmıyorum yani konudaki kastettiğim iş kursum kızımın bı kaç ihtiyacı alışveriş falan

Bunlar hep mutsuzluktan

İlişkinize bir şans daha vermek isterseniz bence öncelikle onunla konuşun onu sevdiğinizi yanında güvende hissettiğinizi vs. söyleyin sonrasında yeni bir sayfa açın tüm ön yargılarınızı bırakıp sizi sevmesini sağlayın. Belki zor bir süreç evet ama sonuçta ne olursa olsun bir yuva kolay kurulmuyor

Neyse yorgundur neyse baskalaryla konusmaya ihtiyaci vardir neyse neyse neyse.....
peki sen?? Seninde ona ihtiyacin var. icindeki canavari salma zamanin gelmis sal ki kocan in icndeki öküzü öldürsün cok sabirliymisin masallah.
Esinle konusma zamanin gelmiste gecmis. Sen anlayisli oldukca o daha cok sevmeyecek daha cok kiymet bilmeyecek..emin ol. Kavga cikarmadan tavrini belli et.

Ya şöyle bir geçmişi düşünün bence,
Görücü usulü evlilik, beni seviyordu araya birilerini sokup ikna etti yazmışsınız, ama aynı ülkede de yaşamıyormuşsunuz.

Yani bana garip geliyor, nişanlılıkta bile görüşmeden nasıl yurtdışına güvenip gidebildiniz, ki eğitimli de bir kadınsınız, aileniz falan zorlamamıştır herhalde.

Eşiniz çok kötü birine benziyor. Ama acaba o mu ailesi tarafından muhakkak Türkiyeden biri ile evleneceksin diye zorlandı? Bunu hiç sorguladınız mı?

Sevgi yok gibi, daha çok evli olayım çocuk olsun falan ama eşime çocuğuma karşı bir sorumluluğum olmasın diyor. Hadi insan karısını sevmiyorsa ilgilenmez diyelim de çocuk peki? Yani 20 gün yoksun, ertesi gün muhabbete komşuya gidiyorsun, akıl alır gibi değil. Çocuğunuz babaya hiç bağlı değil demek ki, benimkiler paçasından inmezler öyle durumda.

Kendinizi sevgisiz bırakmışsınız, peki çocuk? Ben üzüldüm gerçekten, çok da çaba gösteriyorsunuz anladığım. Ama sonu iyi bitmeyecek gibi. Yerinizde olsam yollarımı ayırmanın planını yaparım. Yaşadığınız ülkede çalışma hakkınız var mı?

Çok defa yeni sayfanın açtım ama o vaadettiği hic biseyi yapmadi bende yeni bı sayfa açma niyetinde değilim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…