kızlar yha beceremiyorum dedikçe oynayamazsınız... bende öyleydimm beceremiyorum herkes bana bakıyor gibi hissediyordum.. ama sonra bi cesaret geldi pir geldi valla... şimdi düğün olsada gitsem oynasam diyorumm.. birtek roman sevmem.. ama biz boşnağız boşnak oyunları halaylar filan çok severim..iyide oynarım.. gerçi artık sevgiliden dolayı oynamalara kota geldi ama olsun adabımla oynadıktan sonra:):) düğündede oynarım ağırdan güzel güzel ...
ben doğuştan oynağım sanırım :dance: gittim oynamaktan hiç anlamayan ve sevmeyen birini buldum.. bakalım napıcaz nişanda düğünde :mymeka:
of of tam benim konum bu aslında geç kalmışım burayı bulmakta ben de oynamaktan nefret ederim dedim ki nikah olsun ben öyle herkesin ortasıında oynayamam ya da kokteyl falan olsun dedim ne biçim kavgalar çıktı bizde aman allahım neymiş eltim kapalıymış ama şakır şakır oynamış ben açık halimle neden oynayamıyormuşum neymiş kayınvalidem böyle çalgılı düğün yapamamış hep içinde uhde kalmış yok efendim o kadar şehirdışından misafirleri varmış bi evet demeye mi çağırıyormuşuz kimse gelmezmiş o zaman anne diyorum benim hayalim bu değil ki sen bunu hayal etmişsin olmayınca içinde uhde kalmış ama ben hep bundan nefret ettim aksine böyle olursa benim içimde uhde kalacak dedim ama yok yok kayınpeder gidin nasıl evleniyorsanız evlenin bundan sonra da beni baba bilmeyin e vardırdı olayı kayınvalide de hastanelik olmuş falan filan sonuçta düğün salonunda oynamalı bir düğünümüz oldu ve zoraki kalktım kendi ailemin zoruyla üzme kimseyi onlar da muratlarını alacak dediler ben de oynadım oynamak denirse tabi. 4 yıl oldu daha 1 kere bile düğün kasetimizi izlemedim ne zaman düğün meselesi açılsa içim acıyor benim hatıarlarımda hep güldüğüm dalga geçtiğim bir şekilde olan düğünüm kaldı sonuç olarak ama şimdi bir oğlum var benim sünnetini doğar doğmaz yaptırdık bi kaç yıl sonra da sünnet düğünü yapacam sırf onlara inat ve kendi istediğim şekilde yapacam kızım şu şekilde olsun diye inşallah biri karışır bunun için dua ediyorum o zaman ben de bu da benim oğlum ben de bundan murat alacam istediğim gibi yaparım diyecem çünkü onun evlilik törenine karışamam kızdığım şeyi ben yapamam onlar nasıl isterlerse öyle olur ama sünnet düğününü de kafama göre yapıp karışmalarını bekleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?