Düğün Oynamak...

bende hiç sevmem oynamayı..bu yaşıma kadar toplam 4 kez falan oynadım sanırım...onlarda ortaokul ve lise mezuniyetleri,üniversiteden bir hocamızın düğünü ve kuzenimin düğününde azzzcıkk ....hep düşünürüm düğünümde napcam diye...birde sözlümde sevmiyor oynamayı,artık öyle oturur oynayanları izleriz ağır abiler misalikaydirigubbakcemile3

bende sevmiyorum çok da beceremiyroum nişanlım da sevmiyor napacağız biz bilmiyorum düğünde.Utana sıkıla nası oynayacaz ki biz yaaa:(

ben cok kafama takiyorum bu konuyu ya

en iyisimi youtubei acip gelin videolarina baka baka oynamak kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
çileklim iyi fikir
ben oynamayı çok seviyorum kapı gıcırtısına oynarım :)) ben napıcam nişanlım çekiştircek oynama yeter diye alsanaalsanasmile

kıslar bu konu tam benlikmiş:))
benm nişanım 24nisanda oldu, acayip oynadım:))))
hatta bu güne kadar da kimsenin düğününde filan oynamazdım, ama bana o gün bişeyler oldu, dedim ki; babam bu kadar masraf yaptı bir sürü hazırlıklar oldu, hepsi benm içinse, oyna gitsiiinnnnn dedim :dance:
adım her ne kadar ''oynak gelin''e çıksa da , ohhhhh, düşmanlarım çatlamış, duyumlarım hep bu yönde, iyi ki de oynamışım:DDDD

ben kendime oynamayi yakistiramiyorum,öyle isveli cilveli olamiyorum
yakistirmadigim icinde öyle tutuk kaliyorum
cok kötü birsey ya
söyle kirsam zincirlerimi hersey tamamda olmuyor iste yaw :(

Valla ben çok severim oynamayı kendi nişanımda önce azıcık oynadım, :dance: sonra i arkadaşım dediki bu senin nişan en çok sen oynamalısın, ben sanki bu sözü duymayı bekliyor muşum hiç durmadan oynadım :teytey: hatta erkek tarafı gittikten sonra da arkadaşlar falan hep oynadık, :teytey: benim de nişanlım kazma gibi kös kös durdu :delphin: arada bir oynama çabalarına giriştiyse de beceremediği için bıraktı ilerde oynayamam kendi düğünümde acısını çıkarayım istiyorum

oynamayı çok severim.kendi düğünümde de döktüre döktüre oynadım.:dance::teytey:eşim hiç sevmez oynamayı hatta orkestrayı tembihlemiş damadı fazla anons etmeyin diye.düğünümde oynamaya o kadar kaptırmışımki kendimi bir ara gelinliğime basıp düşecektim hattakaydirigubbakcemile3 utanacak ne varki sonuçta birkere evleniyorsunuz en özel gününüz.ölüye giden ağlar düğüne giden oynar kimsede ayıplamaz :dance:

bende hiç sevmem oynamayı..bu yaşıma kadar toplam 4 kez falan oynadım sanırım...onlarda ortaokul ve lise mezuniyetleri,üniversiteden bir hocamızın düğünü ve kuzenimin düğününde azzzcıkk ....hep düşünürüm düğünümde napcam diye...birde sözlümde sevmiyor oynamayı,artık öyle oturur oynayanları izleriz ağır abiler misalikaydirigubbakcemile3

ay yapma canım ya oynamak kadar güzel stres giderici var mı?:dance: sizde düğününüzde sanki zorla evlendiriyorlarmış gibi somurtup oturun masanızda yasakkelime en güzel günün o gün yık tabularını akışa bırak valla çok zevkli :dance:

nişanlımda bende ayaklarımız patlayana kadar oynadık nişanımızda ikimizde bi dak bile oturmadık ben göçmenim o sinoplu bütün havalardan oynadık hiç bilmediğim halde nişanlıklarla kolbastı bile oynadım nişandan sonra yemeğe gittik sonunu yine oynayarak bitirdik ee ne demişler cenazede ağlanır düğünde oynanırr biz çift olarakta oynamayı çok çok seviyoruz:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::1hug:

Önceden bende hic oynamayi sevmezdim, ama surda son 5-6 senedir cok seviyorum, hatta evde bile calip oynuyorum... dügün, nisana falan gittigim zamanda kalktigim zaman pek oturmam, ilk acilis yapanlardan ve sonuna kadar oynayanlardan oluyorum genelde, üstelik birde karsimda da oynamayi seven ve uyum saglayan biri olursa tutmayin beni.... misket, roman, horon, heleda halay hastasiyim ben, of tey tey tey
ama annemin, abimin yaninda falan ben cok utanirim ozaman :-)))

kızlar düğünde oynayamama sorunu olan var mı:(

Başka düğünlerde değilde kendi düğününüzde hiç oturmayın yerinize,başkalarını eğlendirmeyin kendiniz eğlenin..bu sizin düğününüz,bilmiyorum demeyin,kollarınızı açın bir o yana bir bu yana salının..unutmayın bu düğün sizin..öncelikle siz düğün bayram edin :))

ben oynamayı hiççç sevmem ilk kez kendi nişanımda oynadım o da herkes ısrar ettiği için ve en önemlisi nişanlım gelip kırıldığını söyleyip, ''zorla nişanlanıyormuş izlenimi veriyorsun'' dediği için. 27 gün sonra düğünümde ne yapacağım bilmiyorum :(

valla benim de en büyük sıkıntım şuanda gelinlik ve oynamak.
hayatımda toplasak en fazla 3 düğüne katılmış ve düğünlerden hiç hoşlanmayan biri olarak 2 yerde düğün yapmak zorunda kaldım. ve nasıl atlatacağımı hiç bilmiyorum.
ayıp olmasın diye, nişanda denedim ama, beceremedim. acaba, kabarık gelinliğin altında sallansam kurtarır mıyım :)))

Amann bee çekindiğiniz şeye bakın, boşverin kalkın oynayın,
millet bakıyo, bakmıyo değil, kendinize güven getirin.
Baksınlar görsünler gelin nasıl olur, gelinliğinize baksınlar saçınızın modeline
tabii bu arada kıskananlarda çatlasınnnnnnnnnnn zemuszemus

kendimden hiç ummazdım ama sadece 10 dk oturdum yerimdekaydirigubbakcemile3 bütün gece boyunca oynadım iyi de yapmışım insan 1 defa evlenir

o kadar kişi içinde utanırım ya en çokta eşimden

Back
X