Düğün Oynamak...

kızlar yha beceremiyorum dedikçe oynayamazsınız... bende öyleydimm beceremiyorum herkes bana bakıyor gibi hissediyordum.. ama sonra bi cesaret geldi pir geldi valla... şimdi düğün olsada gitsem oynasam diyorumm.. birtek roman sevmem.. ama biz boşnağız boşnak oyunları halaylar filan çok severim..iyide oynarım.. gerçi artık sevgiliden dolayı oynamalara kota geldi ama olsun adabımla oynadıktan sonra:):) düğündede oynarım ağırdan güzel güzel ...

Son düzenleme:
kızlar yha beceremiyorum dedikçe oynayamazsınız... bende öyleydimm beceremiyorum herkes bana bakıyor gibi hissediyordum.. ama sonra bi cesaret geldi pir geldi valla... şimdi düğün olsada gitsem oynasam diyorumm.. birtek roman sevmem.. ama biz boşnağız boşnak oyunları halaylar filan çok severim..iyide oynarım.. gerçi artık sevgiliden dolayı oynamalara kota geldi ama olsun adabımla oynadıktan sonra:):) düğündede oynarım ağırdan güzel güzel ...

Ben de ben de.Düğün olsa da gitsem diyorum sürekli de düğünlere gittiğimiz için bana da gün doğuyor.Ben de en çok roman severim... Dance

Son düzenleme:
cnm ben de hiç beceremem ve sevmem oynamayı. o yüzden nikah yapmayı düşünüyorum.sonrasındada yemek yediricez akrabalara.

Tabiki Düğün yapıcaz ve hiç oturmicam kendi dügünümde aşkımıda hiç oturtmicam göbek atıcam ohh yandan yandan =)) oynamayıd çok severim çok güzelde oynarımmmm... :)

ben doğuştan oynağım sanırım :dance: gittim oynamaktan hiç anlamayan ve sevmeyen birini buldum.. bakalım napıcaz nişanda düğünde :mymeka:

Ayyy ben oynamayi cok seviyorum yaaa hele birde su oyun yokmu damat sandalyeye oturuyor herkes kenarda cöküyor veya duruyor ve gelin onun etrafinda oynuyor *SÜPERRRR* Sen oyna gelin Sen oyna bu Dügün senin Dügün, bu Dügünde Sen oyna.... ohhh ohhhhh bayiliyorum ve dört gözle bekliyorum Dügünümü 01.05.10 da evleniyorum ALLAH nasip kismet ederse INSALLAH!!!! benim Esim Mus´lu oldugu icin Halay cok oynanacak onun icin biraz üzgünüm cünkü Halayi fazla sevmiyorum =( napalim dimi saglik olsun...

Benim düğün 27.06.2010 Bir senedir hep oynamaktan hiç oturmama acayip göbek atıcam diyodum. doya doya tadını çıkarıcam diyodum. ama şimdi hiç içimden oynamak gelmiyor. O kadar çok aksilik yaşıyorumki düğünle ilgili. hayallerimi gerçekleştirmek için sürekli ısrarcı olmam ve baskı yapmam gerekiyor. Erkek tarafının rahatlığı beni geriyor bu yüzdende heves kalmadı oynamaya. Bu arada oynamayı biliyormusun derseniz yok bilmiyorum ama zevk alıyorum :)

ben doğuştan oynağım sanırım :dance: gittim oynamaktan hiç anlamayan ve sevmeyen birini buldum.. bakalım napıcaz nişanda düğünde :mymeka:

cnm valla bende sendenim bayılırım oynamaya küçükken dansöz olmak isteyen birinden ne beklenirse zemuszemus benim nişanlımda sevmiyor nişanı atlattık ama düğünde baya zorlanıcam ama oynamazsa oynamasın ben hiç oturmuycam yerime :teytey::teytey::teytey:

nişanlımda çekingen ve oynamaz.aslında ben gayet iyi oynarım ama tüm insanların bakışları altında 3 saat hayatta oynamam.nikah olacak.

Son düzenleme:
Ya kızlar bende yıllarca düğünlerde felan oynamadım hep annem çekiştirirdi eteğimden kalk kız oyna diye.. :dance: bende oynamazdım gıcık olurdum hep böyle kendini göstermeye çalışan kızlar vardırya onlar gibi olmak istemezdim bide biz edirneliyiz paso roman havası çalar yani :teytey:

Ama kızlar yaa benim içime bir oynama aşkı geldi anlatamam size ama tek korkum şimdi bizimkiler felan beni ilk defa oynarken görücek feci utanırım ben :utangac:

o yüzden oyun havaları olabildiğince az tutucam zaten sözlüm arnavut onlarda paso halay var hihoyyyt

Romantik dans müzikleri ve bol bol halay olucak bende çözümü öyle buldum :jeyyar:

of of tam benim konum bu aslında geç kalmışım burayı bulmakta ben de oynamaktan nefret ederim dedim ki nikah olsun ben öyle herkesin ortasıında oynayamam ya da kokteyl falan olsun dedim ne biçim kavgalar çıktı bizde aman allahım neymiş eltim kapalıymış ama şakır şakır oynamış ben açık halimle neden oynayamıyormuşum neymiş kayınvalidem böyle çalgılı düğün yapamamış hep içinde uhde kalmış yok efendim o kadar şehirdışından misafirleri varmış bi evet demeye mi çağırıyormuşuz kimse gelmezmiş o zaman anne diyorum benim hayalim bu değil ki sen bunu hayal etmişsin olmayınca içinde uhde kalmış ama ben hep bundan nefret ettim aksine böyle olursa benim içimde uhde kalacak dedim ama yok yok kayınpeder gidin nasıl evleniyorsanız evlenin bundan sonra da beni baba bilmeyin e vardırdı olayı kayınvalide de hastanelik olmuş falan filan sonuçta düğün salonunda oynamalı bir düğünümüz oldu ve zoraki kalktım kendi ailemin zoruyla üzme kimseyi onlar da muratlarını alacak dediler ben de oynadım oynamak denirse tabi. 4 yıl oldu daha 1 kere bile düğün kasetimizi izlemedim ne zaman düğün meselesi açılsa içim acıyor benim hatıarlarımda hep güldüğüm dalga geçtiğim bir şekilde olan düğünüm kaldı sonuç olarak ama şimdi bir oğlum var benim sünnetini doğar doğmaz yaptırdık bi kaç yıl sonra da sünnet düğünü yapacam sırf onlara inat ve kendi istediğim şekilde yapacam kızım şu şekilde olsun diye inşallah biri karışır bunun için dua ediyorum o zaman ben de bu da benim oğlum ben de bundan murat alacam istediğim gibi yaparım diyecem çünkü onun evlilik törenine karışamam kızdığım şeyi ben yapamam onlar nasıl isterlerse öyle olur ama sünnet düğününü de kafama göre yapıp karışmalarını bekleyecem

of of tam benim konum bu aslında geç kalmışım burayı bulmakta ben de oynamaktan nefret ederim dedim ki nikah olsun ben öyle herkesin ortasıında oynayamam ya da kokteyl falan olsun dedim ne biçim kavgalar çıktı bizde aman allahım neymiş eltim kapalıymış ama şakır şakır oynamış ben açık halimle neden oynayamıyormuşum neymiş kayınvalidem böyle çalgılı düğün yapamamış hep içinde uhde kalmış yok efendim o kadar şehirdışından misafirleri varmış bi evet demeye mi çağırıyormuşuz kimse gelmezmiş o zaman anne diyorum benim hayalim bu değil ki sen bunu hayal etmişsin olmayınca içinde uhde kalmış ama ben hep bundan nefret ettim aksine böyle olursa benim içimde uhde kalacak dedim ama yok yok kayınpeder gidin nasıl evleniyorsanız evlenin bundan sonra da beni baba bilmeyin e vardırdı olayı kayınvalide de hastanelik olmuş falan filan sonuçta düğün salonunda oynamalı bir düğünümüz oldu ve zoraki kalktım kendi ailemin zoruyla üzme kimseyi onlar da muratlarını alacak dediler ben de oynadım oynamak denirse tabi. 4 yıl oldu daha 1 kere bile düğün kasetimizi izlemedim ne zaman düğün meselesi açılsa içim acıyor benim hatıarlarımda hep güldüğüm dalga geçtiğim bir şekilde olan düğünüm kaldı sonuç olarak ama şimdi bir oğlum var benim sünnetini doğar doğmaz yaptırdık bi kaç yıl sonra da sünnet düğünü yapacam sırf onlara inat ve kendi istediğim şekilde yapacam kızım şu şekilde olsun diye inşallah biri karışır bunun için dua ediyorum o zaman ben de bu da benim oğlum ben de bundan murat alacam istediğim gibi yaparım diyecem çünkü onun evlilik törenine karışamam kızdığım şeyi ben yapamam onlar nasıl isterlerse öyle olur ama sünnet düğününü de kafama göre yapıp karışmalarını bekleyecem

alkisalkisalkis bende senin gibi düşünüyorum.neyseki nişanlımın ailesi ısrarcı değiller.nikah olacak bu yaz.kına da yapmıycam.aileler bu kadar karışmamalı insanı hasta ederler valla.kızlar düşüncemi duyunca''neden düğün olmayacak! hayatında bir kez oluyor'' diyorlar.ben de isteyen yapar diyorum.

herkes için önemli olan içine sinmesi, allah herkesin içine sindirsin inşallah, benm de 24 nisanda nişanım var, babam büyük bi salon tuttu, davetiye basıldı, bilmem ne, bu kadra telaşı sırf ben oynıyım da hevesimi alayım diye yapıolar, inşallah bende ohhhh hadi yandaannn diye oynayıveririm, bende düğünlerde kalkmam oynamaya, sadece kendi akrabalarımda halaya kalktım bu güne kadar, oynayamıyorum daha doğrusu herkes bana bakıyo gibi geliyo, ama olsun napalım, oynasam da oynamasam da herkes bana bakmıcak mı, o kadar kabarık nişanlık bile aldık, oynayalım kıslaaarrr, düşmanlarımız çatlasın, ohh, yandan () bu arada her gün evde oynuyorum prova yapıyorum ::)))

ben bekarken hic oynamazdim.hele birde kolumdan tutup zorla kaldirmaya calisanlara uyuz olurdum.dugununde nasil oynayacaksin deyip kizardi annem.bende kara kara dusunurdum.ama nisanimda masallah bu tabumu yiktim.esim cok guzel oynar.hic bilmememe ragmen oynadim vallaha.nisan bir prova gibi oldu.dugunumde de gayet guzel oynadim.:)

bende oynayamiyorum ya,esimde masallah bi döktürüyo ki :( uuuf cok feci birsey
biri bana ders veremez mi kaydirigubbakcemile3

yauu arkadaslar ben oynamayii cok seven biriyim...ama dügünlerde tövbe oynayamiyom...
acaiiip sekiilde utaniyorum..hep insanlar bana bakiyomus gibi geliyo..
benim daha evlenmeme coooook var...ama simdiden düsünmeye basladiim ne yapcam diiye..
ALLAH hepimiizin yardimcisii olsuun INSALLAH!! :)

Back
X