• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oynatmama az kaldı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asıl filmi dolar kuru çarşıya pazara tam yansıdığında, stoklar bittiğinde göreceğiz, karaborsa dönemi geri geliyor gibi görünüyor, sigortayı bırakın gıda bulamayacak insanlar😔
Evet aynen öyle bunlar iyi günlerimiz demekten korkuyorum ama galiba öyle olacak.
Kesinlikle öyle . Ya bak yine başıma ağrı girdi 🤦🏻‍♀️ Asgari ücret bu durumda enflasyona yenilmedi yani pessss

Ağlayalım mı gülelim mi bilemedik.

Emekli öğretmen annem 4000 alıyor . Zamla 4500 alırsa razı olmuyor asgari ücrete yakın maaş almaya. Aradaki fark 1150 den fazlaydı . Gene aynı farkı istiyor haksız mı? Okuyanlar crzalandırılıyor böyle de😞
Bizim iş yerinde de ben asgari çalıştığım için zamlanıyor ama 4200 alana zam dahi yapılmadı yapsada 4500 yapar yine asgariye yakın. Nerde kaldı tecrübe, emek.

A ile başlayan yerden 85 kuruşa markasız mocha alıyorum. O bile günde 3 tane içince ev halkı bayağı para yapıyor. 10 tl de günlük çocuğa harçlık veriyorum okul için. Daha kış gelmeden 574 tl doğalgazım geldi tey teyyy. Başka da sözüm yok. Bıktım hesap kitap yapmak
valla sürekli bir şey duyuyoruz sadece karın doyurmayı konuşuyoruz. gezme tozma hak getire. ayın 15 yapardık şimdi gerek yok boşa masraf diyoruz dışarıdan gelen yemeğe. çünkü dolaptaki yiyecekler zaten ateş pahası bir daha gerek duymuyorsun. yazıklar olsun

Bir dışarı çıkabilsem alıp kuyumcuya bir götüreceğim ama eve tıkılıp kaldım resmen :KK43: yattığım yerden ne yapabilirim diye düşünüyorum hayrolsun sonumuz
İşciliği düşmeyecek veya çok az düşecek kuyumcu tanıdığınız varsa satıp cumhuriyete yatırın onun dışında zaten zarar edeceksiniz şu durumda.

Takip ettiğim astrolokların söylediği 24 aralığın olduğu haftanın büyük olaylı olacağı . Ayrıca 18-29 Ocak aralığının
Ne olacak acaba merakla bekleyelşm o zaman ..
Yıllardır girmiyordum kkya bi bakayım dedim malum kesimden kimsecikler kalmamış. Weiss nerdesin gel buraya konuşucaz
Sen nerelerdesin yoktun uzun sürediriyisin demi.
Weiss yok herhalde hiç gözükmüyor olsada çamur atardı gene biliyorsun..

valla sürekli bir şey duyuyoruz sadece karın doyurmayı konuşuyoruz. gezme tozma hak getire. ayın 15 yapardık şimdi gerek yok boşa masraf diyoruz dışarıdan gelen yemeğe. çünkü dolaptaki yiyecekler zaten ateş pahası bir daha gerek duymuyorsun. yazıklar olsun
Her şeyden vazgeçtik ; sinemadan, tiyatrodan, gezmeden, tatilden, dışarıda yemekten... Kitap almayı bile kıstım, sokak hayvanlarını besleme konusunda direnmeye çalışıyorum. 26 yıldır çalışıyorum ödediğim her kuruş vergi, hakkımdan emeğimden çalınan her kuruşu haram ediyorum hem yönetenlere hem avanelerine hem de destekleyenlere... Yazıktır, günahtır, ayıptır insanları ekmeğe muhtaç ettiler ya ne diyeyim...

Astrolojiden anlamam ama bu olanlar görünen köy, bu film daha öncede çekildi, yazılı tarihte örnekleri dolu maalesef. 24 Aralık ta bişey olmasın yaaa evlilik yıldönümüm🙈
O hafta diyor 🤣 yani önümüzdeki hafta benim bebemin doğum günü 23 Aralık nişan yıl dönümümüz 24 Aralık 🤣

Arkadaşlar asgari ücret 10 bin olda ne olacak iş verenler verecek mi sizce veya 2 değil 1 kişi çalıştıracak veye veya bankaya yatırtilacak fazlasını çalişan geri verecek neler neler duyuyoruz
Ülkede üretim olsa işveren gene verir o parayı,üretim olmayınca ne yapacak işçi çıkarmaları başlayacak bunun birde tazminatı var..

Ben alidigimda tek renkti. Kırmızı falan çıktı. Beden tam oluyor. Dokusu falan sadece iç çamaşırı giymiş gibi. Memnun kalacağını düşünüyorum.
Teşekkür ederim bazı yorumlarda kalıbı büyük yazılmış. O sebeple tereddüt ettim. Çok teşekkür ederim 🙏

Ne olacak acaba merakla bekleyelşm o zaman ..

Sen nerelerdesin yoktun uzun sürediriyisin demi.
Weiss yok herhalde hiç gözükmüyor olsada çamur atardı gene biliyorsun..

Yoktum abla bi bakayım dedim ak kardeşlerime hiçbirini bulamadım maalsf

Yıllardır girmiyordum kkya bi bakayım dedim malum kesimden kimsecikler kalmamış. Weiss nerdesin gel buraya konuşucaz

burdakiler okadar yüzsüz değilmiş heralde sokakda hala körü körüne savunanlar kadar ...belki şuan utanıyolardır biz nasıl savunduk bu adamı diye

burdakiler okadar yüzsüz değilmiş heralde sokakda hala körü körüne savunanlar kadar ...belki şuan utanıyolardır biz nasıl savunduk bu adamı diye
Biz neler okuduk burada varya söylesem diliniz tutulur.
Seçim zamanları kaynardı buralar.

Biz neler okuduk burada varya söylesem diliniz tutulur.
Seçim zamanları kaynardı buralar.
Hani 5000 TL ye geçinilir mi vs diye konu açılıyor da biz 2000 TL geçiniyoruz herşeyi yiyoruz hayat çok güzel vs diyen kesim şuan orada yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X