- Konu Sahibi meredithgrey
-
Bi de çevremde dış güçlerin oyunu diyenler var, oyuna kanmayalım diyorlarİki gün önce peynir ve margarin almaya gittim sinirlendim almadan çıktım margarinin en kötüsü olmuş 10 lira süzme peynir bile 30 olmuş ya ped ya ped kıcımıza taktığımız şey 30 lira olur mu ya içinde 12 tane var altıüstü ben anlamıyorum ya cidden çok zor bi dönemle sınanıyoruz. Sınayanın Yüce Rabbim olmadığını düşünüyorum daha çok kinleniyorum.
Allah yardımcımız olsun inşallah her şey iyi olurAz bile kalmadı oynattım. İsmi lazım değil efendi Türk kahvesi 7.90’dan 13.90’a çıkmıştik geldi yemin ediyorum kaşım gözüm seğiriyor. Bir sene evvel endişeliyim diye açtığım konu yabancı (Alamancı yaah) sabotesiyle kapanmıştı o zamanlar endişe değilmiş yaşadığım(ız).
Çırılçıplak soyunmalı deliricem imdaaaaaatne yiycez, ne içicez, ne yapıcaz bilmiyorum. Herşey hayal oldu ve ben hayallerimden de utanıyorum. İnsanlar evine ekmek götüremezken çok utanıyorum yazmaya ama tüm tatil hayallerim bitti. Aslına bakarsanız genel olarak hayallerim bitti. Bir yandan şükrediyorum diğer yandan deliriyorum ülke dengemi bozdu.
Türk kahvesi zamlanmasa bu kadar delirmezdim ama kahve kırmızı çizgim dayanamadım.
Pattisin kilosu 5 lira amaNeyse cipsi de kendimiz yaparız artık onlar gibi güzel olmuyor gerçi ama
1 kilodan daha fazla cips çıkar ama öyle düşün kârdayız bencePattisin kilosu 5 lira ama
O da doğru ay canım cips çekti, gidip yapayım1 kilodan daha fazla cips çıkar ama öyle düşün kârdayız bence
Bizi kıskanürlerBi de çevremde dış güçlerin oyunu diyenler var, oyuna kanmayalım diyorlar
Dış güçlerin bizle derdi ne
Sus sus eczanelerde ilaç bırakmamışlar yaBizi kıskanürlerbulgarlar bile kıskanür alışverişe gelürler
Kacak bile çok pahalı Artk sadece suyu kaynatır içerizKaçak çaymişke kurbanişkeÖyle begamot aroma falan yok, dümdüz kaçak çay içeceğiz.
Erduvanımıza dıj güjlerin oyunu bu. KanmayalımBi de çevremde dış güçlerin oyunu diyenler var, oyuna kanmayalım diyorlar
Dış güçlerin bizle derdi ne
Ay yeni doğum yaptım regl olmuyorum henüz oleyyyBen ped fiyatlarin nerdeyse 50 liraya ciktigini internette gördüm. Yani ne deseniz haklisiniz. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Doğumdan sonra 6 ay daha var. 1.5 yırttın. Hadi yine iyisinverdik yetkiyi "alanı ekonomi " olan kardeşimize uçurdu bizi böyle ...allahtan gebeyim de ped kullanmıyorum 9 ay kârdayım
Mamalara da sürekli zam geliyorAnnem söyledi bugün insanlar bayat ekmekleri topladığından hayvanseverler sokak köpeklerine papara yapacak bayat ekmek bulamıyormuş. İnsana mı üzüleyim hayvana mı üzüleyim, orta direklikten düşen ve bir Avrupa göremeden ölecek olan (inşallah görürüm Allahçım amin) kendime mi üzüleyim of neye üzüleyim başıma ağrı giriyor.
Yaz yaz.O da doğru ay canım cips çekti, gidip yapayım
Güzel olursa yazarım buraya.
Dandik bir çöp poşeti bile 8 lira. Bugün aldık. Şok olduk. Diyeceklerim bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?