Ben evde yoksam bile gelir kardesleri kafalarina gore evin alti ustune gelir yasadim ama misafir gelecekse gittigim yerden 50 kere arar biktirir artikEvde yokum deseydin
Ben evde yoksam bile gelir kardesleri kafalarina gore evin alti ustune gelir yasadim ama misafir gelecekse gittigim yerden 50 kere arar biktirir artik
Merak etme çağırsa da gelmez işin ucunda hasta bakmak var çünkü:)
Misafiri zerre kadar sevmediğim için evlenmekten soğudum. Hiç öyle gelinlik hayalim falan da kalmadı.
Hele davetsiz yapışkan misafirler yok mu nasıl sinir olurum.
Günahtır haftada bir gün boş olduğunu bilmiyorlar sanki. Sen de insansın sonuçta ayıptır ya.
Eşin gelmeyin diyemez o konuda anlayabiliyorum eşini ama seni de çok iyi anlıyorum.
Karşıdakinin düşünmesi gerekir.
Bizi de hep size gelicez diye ararlar. Nedense hiç bize gelin diyeni duymadık.
Misafirin en yapışkan ve milleti hizmetçi belleyen tiplerini tattığım için misafirperverlik falan kalmadı. Rahmetli annem çok kızardı bu huyuma ama açık ve net. Misafir sevmiyorum. Gelmelerini istesem, müsait olsam arar hadi gelin bi çay içelim beraber yüzünüzü gören cennetlik falan der ya da yarın yemeğe bekliyorum der çağırırım herhalde.
Özet olarak, konunu mahvettim ama seni çok çok iyi anlıyorum. Düşün ki ayak üstü destan yazdım
Esim evlenmeden once ailesi ile limoniydi ne zaman evlendik hop can ciger tamam kardes ayrilmaz ama bende insanimbu nasıl işmiş be her gün misafir mi ağırlanır. eşinize çok kızdım tavrınızı koyun hizmet ettirmek için mi sizinle evlenmiş!
Gorumcem kiyi kose karistirmayi sever laf sokmasida eksik olmaz ben hastaysam daha iyi onun icin nasilsa yataktan cikamam anlatmaya utaniyorum ama eski konum vardi mevlut yapilacakti diye cagirdim erken geldi diye ben yokken yatak odamda cirit atmis gelinligin para kesisini bulmus altinlarinizi bulamadim diyor bana ne yapacaksin dedim sayacakmis ona gostermemisiz keseyi anneme vermistim salondan ayrilirken aliriz diye zoruna gitmis boyle biri iste ekmegine yag surerim
tabiki araları daha iyi olsun ona sözüm yok ama neden seni bukadar yoruyor. ev hanımı olsan anlarım hayır diyemez ama sende çalışıyorsun daha az önemli ollanları erteleye bilir beyaz yalan söylemenin zararı olmaz. neticede sende dinlenmek zorundasın!Esim evlenmeden once ailesi ile limoniydi ne zaman evlendik hop can ciger tamam kardes ayrilmaz ama bende insanim
Çok çok kötü Allah sabır versin.
Eşim evliliğimizin ilk zamanlarında işyerinden arkadaşının ailesini cuma akşamı yemeğe çağırmıştı. Ben söylendikçe "ne var yaparız bir şeyler" gibi laflar söyleyip hafife aldıkça en sonunda cinnet geçirdim. Misafirleri ağırladım ama burnundan getirdim. Üstüne bir de kv baya bir söylenmiş senin karın çalışıyor diye. Bir daha hafta içi arkadaş falan çağıramadı öğrendi kabullenmeyeceğimi.
Erkekler çok anlayışsız. Sen söyleniyorsun ama bir taraftan işini yapıyorsun ya hafife alıyorlar. Bunları ancak cinnet paklar. Yumuşak yüzlü olmak fayda getirmiyor.
Alacaksın çantanı çıkacaksın evden ararsa da cevaplamayacaksın telefonunu o kadar.
Hem evli diye bir bayan kardeşine veya arkadaşına gidemez mi ne biçim anlayış o?
görümceni elime geçirsem döverim ya o kadar sinir oldumNe kavgalar kopardim ne yapayim ayip
Diyor benim kv psikolojik olarak rahatsiz kp ve gorumce kaynanalik yapiyor bizim evlenmemizi bastan beri istemediler nisanlilik doneminde burnumdan getirdiler simdi boyle yaparak huzur kacirmaya calisiyorlar diye dusunuyorum birazda ondan fazla ustune gitmiyordum ama yer kalmadi bugun sabrim
Tasti
Kiralim eski ev anahtari yok dusunki kapisi bile kapanmiyor corap skistiriyorum kapansin diye birde sicak cami kapali balkona aciliyor ruzgar esmez pisiyorum salonda yatmak istiyorum kardesi varSinirden çatlicam aynı annemin görümceleri. Iyyyy allahhh korusun böylelerinden.
Bak ne yap bence biliyor musun.. Akıl vermek olarak algılama yardımcı olmak istiyorum kendimce.
Bütün önemli eşyalarını yatak odana koy(ki zaten gelinliğin kesesi falan ordadır) yatak odanın kapısını da kilitle. Kocan da girmeyiversin sen yokken tuvalet değil ya ihtiyac duysun..
Görümcen neden kilitli falan derse de ben yokken mahremimde cirit attığın için olabilir mi diye sor
Evlilerin konularına da bişey yazarken çekiniyorum etkilenir ev huzuru bozulur diye
Bize de yatılı gelirlerdi altı ay rahatt kalırlardı. Annem vefat etti evde benden başkası yok ağırlayacak. Bu sene geldiler iki üç ay kaldılar. Beden temizliğmi sağlayacak fırsatım olmadı. Doğal olarak mikrop kaptım sanırım. Hala da cefasını çekiyorum. Millet otururken ben nasıl iki saat uğraşayım en son by böyle olmaz dedim kolay yoldan temizlendim. Ayıptır günahtır ya. 45 yaşında kızları var iki sokak aşağı da onun yanına gitmediler bizde kaldılar. Çünkü o hizmetçi değil incileri dökülür.Bize gelenler kahvaltiya diye geliyor aksam yemegini yiyip gidiyor esim uzulmesin diye sabirla agirliyorum amcasinin oglu gebzede oturuyor ramazanda iftara davet edin beni diye facebook duvarima yazmis bende calisiyorum haftasonu buyur dedim gelmedi 1 hafta once beni hic davet etmediniz ayip duye yazmis bende sinirlenip
Sildin
Kiralim eski ev anahtari yok dusunki kapisi bile kapanmiyor corap skistiriyorum kapansin diye birde sicak cami kapali balkona aciliyor ruzgar esmez pisiyorum salonda yatmak istiyorum kardesi var
görümceni elime geçirsem döverim ya o kadar sinir oldum
Allah sanada yardimci olsun zaten uzagiz 1 saatlik mesafe huzurumuz olsun diye anneme yakin yer tercih ettik ama ben 3 ayda anneme 3 kere gittimNe desem bilemedim.. Biraz daha konuşursam gerçekten huzurun bozulur. Allahım yardımcın olsun. Uzak bi yere taşınsan..
Onu çağırmadan önce düşünseydin de ve kardeşinin yanına git.. Yada o plan yapıp birilerini davet etmeden sen çık bırak evi de 1 hafta temizlemeyiver bir şey olmaz. Sen yokken gelecek değiller.Eşin de tuhafmış insan karısıyla yalnız kalmak ister ama bu huyu sanırım kalabalık aileden gelmesinden kaynaklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?