Oynatmama az kaldı

Off ne sıkıcı bir hayat, sürekli misafire hizmet
Bence annen yakınsa onlarda kal, o da napıyorsa yapsın dediğin gibi kardeşiyle.
Sen bu hizmetleri yaparsın, hem de çalışan bir bayan olmana rağmen ve gram yaranamazsın söyleyeyim sana.

Benim de aklıma bu ihtimal geldi aslında. Madem evlendiler gelin hanım çeksin şimdi kahrımızı mantığı var galiba ortada.
Sabır denen şeyi çok zorlamamak lazım patladı mı daha kötü olur.

İnsanlara hayır demek bu kadar zor değil. Her gelmek isteyen mecburen kabul edilecek diye bir şey yok.

Yok canim sen istemeyen gelin degilsen olmaz ben bastan beri istenmeyen gelindim yapmadiklari oyun kalmadi simdi evlendik esime sirinlik gibi geliyor ama aslinda yildirma politikasi bunlar farkinda degil ama yinede 15 kisi sakin uzak dur

Yok canim ne yaranmasi Allah korusun bosanalim diye bekliyorlar zaten maksatlari bu

Ben olsam sinir kirizi gecirirdim , Esin beliki.laftan anlamiyor geriye kalan sey kavgayla anlatacaksin madem oyle , ne o oyle canim her hafta sonu misafir bunalir insan ustelik yeni evlisiniz ..
Esin hicmi senle yalniz kalmak istemiyor , tek basina biseyler yapmak istemiyo?
Gecen hafta esim telefon acti misafir gelecek dedi zaten kimseyi kaldircak halim yoktu iyi dedim bende anneme gidiyordum zaten sen yaparsin yemegi felan ilgilenirsin , emrivakilere hic gelemiyorum... sende git annene kal bi kac gün kendisi ilgilensin misafiriyle.

Biksin ayrilsin mantigi var aslinda birde evleri kalabalik 6 kardes bekar rahat geliyor ev bos ya gunduzleri keyifleri yerinde

Ben bu aksam bir kriz patlatayim kardesinin yaninda alip cantami kardesime gideyim en iyisi ama kp
Ve gorumce kina yakarlar

Feci cinnet geciresim var kardesinin yaninda ama kp ve gorumce sevinir oh diye
Eşine bağlı biraz da bu durum.
Şu kardeşi gitsin, eşine çemkir. Dediğin gibi kardeşinin yanında bi olay yaşarsanız daha çok sevinirler.
Eşin rahatsız olmuyor mu yahu, karısıyla bi pazarı var, onda da karısını hizmet etmekten göremiyor. Benimkini eve biri geldiğinde afakanlar basar

Feci cinnet geciresim var kardesinin yaninda ama kp ve gorumce sevinir oh diye

Eşin seni yana yakıla ararken onların kınayı nereye yaktıkları önemli mi?

Eşinin huyunu sen daha iyi bilirsin. Neye nasıl tepki vereceğini bilirsin. İşe yarayacaksa denemeye değer diye düşünüyorum. Tabi bu benim fikrim.

Ben esimin ailesinin yaptiklarini anlatsam
Mendil yetistiremezsin o derece ama kimse kusursuz degildir dedim esime ilk giruste asik oldum hala asigim ama gel gor bu yapilanlar baltaliyor cinsel anlamda cezali ben onu affedene kadar yanastirmiyorum yanima

Esimin evi terk etme huyu var hemen gider babasinin yada kiz kardesinin yanina orda kalir evlilik bu tartisma olur hadi git esinin yanina demezler 3 ayda iki kere evi terk edip gece sabaha kadar gelmedi sap gibi evde tek basima bekledim her olumsuzlugu firsata ceviriyorlar ben salak laf soyleyemem onlar gibi cakal olamiyorum

iyi birşey olsaydı zaten adı koca olmazdı..
Benim ablam sırf bu misafir yüzünden akrabalara 10 saat uzağa gitti ama ordada buldular.
Eşinin her hafta başka bir akrabası tatile giderdi..
İş eşinizde bitiyor, iki kere müsait olmadığınızı söylese yüzsüz değiller gelmezler sanırım.

bak canım mademki amaçları yuvana zarar vermek bundan eminsin sende accık politik oyna ,,

he hoş içi boş yani

ne bileyim yemek yaparken sadece çorba yap başka bişey yapma

gidip yanında oturma işlerini uzat yorgunu m de git ya

sorma yaa bu aralar misafirden de başımızı alamadık

çok ta hoş oluyo sorma

birbirimizi göremiyoz ama gibi alttan alttan söyle

ama bence bu konuda eşinle kötü olma

madem seviyorsun mutlusun

bunları büyütme
inşALLAH ALLAH cc nin de rızasını kaybetmeden en kolay şekilde çözersin problemlerini

en tabii hakkın eşinle başbasa kalıp bişeyler yapmak

valla sen de konuları açıyosun sonra sorsak bile cevap yazmıyosun

geçen mevlüt konusunu açtın herkes noldu diye merak etti bi daha uğramadın
noldu o gece sorun yaşadını mı görümceyle

Allah yardımcınız olsun,istemediginizi belli edin surat asın,yanlarında uzanın ne bileyim umursamaz davranın
Kolay degil benimde başıma geldi yeni evliyken üstelik ilk haftadan.görümcem ve tayfası her cumartesi pazar habersiz kapıda beliriveriyorlardı.kahvalti yapıyorlar ,öglen akşam yemekleri yeniyor.ben mutfakta bulaşıga gömülüyorum
artık cinnet gecirdim eşime ya sen söylersin ya ben yeter artık bu kadar olmaz ben eşşek başımıyım burda dedim
bigünde banyoda yakalarlar artık gerisini düşün

valla sen de konuları açıyosun sonra sorsak bile cevap yazmıyosun

geçen mevlüt konusunu açtın herkes noldu diye merak etti bi daha uğramadın
noldu o gece sorun yaşadını mı görümceyle
Yok canim geldi ortaligi karistirdi sagolsun heryeri didik didik aramis gelinligin kesesini bile bulmus ici bos altinlarin nerde bulamadim dedi 7 kere babasini arayip herseyi rapor etti gec oldu diye esini cagirdi bizde kaldilar ertesi gun secim vardi kahvaltisini yapip gittiler ben kalkmadim sinirimden agladim

Amin insallah sirf esim uzulmesin diye birde onlar sevinmesin diye kendimi harap ettim 3 ayda biktirdilar

Oyle acayipler ki ben sanki hayaletim hic sormak yok yemek yaparim aaa bunumu yaptin sevmem ben diyor kalkip isin ucundan tutmazlar coraplar kiyafetler salonun orta yerinde ayiptir soylemesi sabah ise gidicem 6 da kalkiyorum tuvalet kapisinda bekliyor cok afrdersiniz sabah seyi olmus insan bir saklar utanir ben utaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…