• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa _BUGÜN_ hersey duzelecekti..

doğum günlerine çok önem veren sensin, eşin değil. bunu anla önce. sen elmayı seveceksin diye elma da seni sevecek diye bi kural yol. ne yani sen hemen her özel güne çok önem veriyo olsan adamın devamlı sürpriz parti yapması mı gerekecekti? çok istiyosan kendin yap.

Daha önce de anneler günü için yüzük begendiginizi söylemiştiniz. Aldı mı?
Anladığım kadarıyla şimdiye kadar özel kutlama olmamış başka sebeplerden dolayı. Talebinizi acikca ifade edin. Aklına gelsin diye beklemeyin.
Özel hissetmek tabi ki hakkınız ama çok kafaya takmayın eşinizle ilgili her şeyi.
Almadi dogumgununde en iyisini yapicam dedi ve bugun yine umutsuzum arti acikcada soyledim ki hayatta biyke seyleri ima bile edemezken..

Ha bide eski konulara baktim da birsey fark ettim, özel günler hatirlanmak icin var degilmi hatirlamis ve kutlamis .
Anneler günü icinde hediye mevzusu acmissiniz cidden esinize yazik ha bire o güne bugüne hediyemi alcak.??:kahve:

doğum günlerine çok önem veren sensin, eşin değil. bunu anla önce. sen elmayı seveceksin diye elma da seni sevecek diye bi kural yol. ne yani sen hemen her özel güne çok önem veriyo olsan adamın devamlı sürpriz parti yapması mı gerekecekti? çok istiyosan kendin yap.
Kendi dogumgununde kendide cok onem verir ve ben onu hic hayal kirikligina ugratmam arti 10 senedir beklemedim bisey hep kendim ustunu kapattim cunku imkani yoktu incinsin istemedim icimde tuttum ama suan imkaani var ve ilk kendini dusunuyo bunu konustum hak verdi tamam dedi

kocaman kadınsınız şu prenses dünyasından çıkıp biraz gerçekçi olsanız siz de üzülmezsiniz bence.
adam cenazeye gitmiş ve bence onca yokluktan gidip görmemiş bi şekilde az para buldu mu pahalı arabaya saldırması daha büyük bi sorun bunlardan...

Ohoo çocuğunuz da varmış nerelere takılmışsınız.Sorun çıkması için bahane çok.Ben de çocuk da yok öyle günlere önem vermiyoruz ne Zaman uygunsak ve paramız denkleşirse o gün bizim için sevgililer günü oluyor,evlilik yıl dönümü oluyor,doğumgünü oluyor,hiç birbirimize sıkıntı vermeden zorunluluk duymadan kırılmadan Mutlu olmaya bakıyoruz birbirimizle.Cenaze varmış üstelik.Allah rahmet eylesin.

Kendi dogumgununde kendide cok onem verir ve ben onu hic hayal kirikligina ugratmam arti 10 senedir beklemedim bisey hep kendim ustunu kapattim cunku imkani yoktu incinsin istemedim icimde tuttum ama suan imkaani var ve ilk kendini dusunuyo bunu konustum hak verdi tamam dedi

e on sene beklememişsiniz 11. sene de beklemeyin bence.

Kac gundur esimle tartisiyorum o beni ben onu anlamadim derken o bilirki ben ozel gunleri fazla onemserim veee bugun benim dogum gunum..is yerinden erken cikar guzelde bi surpriz yapar gonlumu alir diyodum..ki yapardida sabah guzel bi mesaj atip kutladi devaminida yapar tatliya baglariz diyodum
Bakin kimine sacma gelebilir ama ben oyle alistim dogumgunleri ozeldir benim icin annemin babaminkini bile hala kutlariz disarda filan..
Neyse kac gundur tartismamizdada hakliydim esimde fark etti sonlara dogru..ve dogum gunum mahfolmayacakti hevesliydim biraz once esim aradi isten erken cikmis cunku cenaze varmis e simdi kacta gelir belli degil son dakkaya kadar biseyde almamis alip almamasindan ziyade ben bu kadar onemserken beni onemsemedigini dusundum ona uzuldum e simdi cenazeden cikip bana bisey almayada gitcegini sanmam
Aslinda mevzu hediye degil evlendigimizden beri cok maddi sorun cektik ne evimiz ne esyamiz olmadan siginti gibi gunlerimiz oldu ise giderken allahin bi pohacasini alamazdim derken bicak kemige dayandigi bi gun benim aileminde destegiyle birden hayatimiz duzene girdi esim memur oldu ailem ev verdi derken allah yuru ya kulum dedi ilerledik tam rahata erince ilk isi pahali bi araba almak oldu yine aldigimiz borca gitti bize sira gelemedi bende bu dogum gunumde biseyler bekledigimi ona citlattim o tatile cikalim dedi bende senden kalici bisey olsun istiyorum dedim derken bu gun olmus dogum gunum ve 1 haftadir izinliydi bisey yapmadi ve bugune kadar tartistik tam bugun herseyi toparlar derken cenazede suan...ve ben arada kaynasin istemiyorum cunku hep ayni oluyo arabasi ailesi arkadasi yorgunlugu derken yillardir sirami bekliyorum bugunde arada kaynasin istemiyorum bunca zaman hediye veya maddiyat gerektiren hic bisey beklemedim cunku yoktu uzulur yapamadim diye gururu kirilir diye kendim kapadim ustunu..
ama elinde oluncada ilk onceligi kendi oldu e bende degerli oldugumu hissetmek istiyorum
değerli olduğunu hissetmek iin hediye gerekli mi sence?
hayatınızın geneline bakmak lazım.
seni seviyor mu koruyup kolluyor mu,zor anlarında gözyaşını siliyor mu,umutsuzluklarında, mutsuzluklarında sessizce sımsıkı sarılıyor mu sana?
açıkcası ben bunlara bakardım.
anlıyorum insan eşinden hediye de bekleyebilir özel kutlama da.
çok normal bunlar.
ama herşeyi bir hediyeye indirgemek doğru mudur?
hediye almış özwl bir kutlama yapmış olsaydı eşine karşı hislerin değişirmiydi devamını getirmese de.
doğumgünü kutlu olsun bu arada:))

Ha bide eski konulara baktim da birsey fark ettim, özel günler hatirlanmak icin var degilmi hatirlamis ve kutlamis .
Anneler günü icinde hediye mevzusu acmissiniz cidden esinize yazik ha bire o güne bugüne hediyemi alcak.??:kahve:
Hemen aciklayim sebebini
10 senedir bi copunu gormedim hic lafini bile etmedim cunku cok cok cok zor durumdaydik evimiz esyamiz yiyecek bi tas yemegimiz olmamisti derken birgun kendimizi kapinin onunde bulduk ailesi tarafindan..caresizdik derken ailem bize is buldu esim memur oldu biderde ev verdiler icini dosediler dort dortluk
Hemen sonra ne oldu biliyomusun daha 3.ayda 50 binlik hayalindeki arabayi alcam diye tutturdu ve aldida ve biz 2 senedir onu oduyoruz suan sartlar iyi durumlar duzeldi ve ben ilk kez bu sene benim icinde bisey yapsin istiyorum bunca yil cektiklerim yaninda olmam aldigini eline verip maddi manevi her turlu yaninda olup hic bisey beklemedim ya hani bi kezde dur yaa karicigima bi jest yapiyim desin istiyorum ki diyemedi dusunemedi bende acikca belirttim ve hak ettigimi dusunuyorum

Eski konularına göz gezdirdim, sabır diliyorum ailene. Hadi eşin kendi isteğiyle yanında, o çocuklar nasıl bir gençlik ergenlik geçirecek Allah bilir. Senin gibi bir annem var ordan biliyorum.

Hemen aciklayim sebebini
10 senedir bi copunu gormedim hic lafini bile etmedim cunku cok cok cok zor durumdaydik evimiz esyamiz yiyecek bi tas yemegimiz olmamisti derken birgun kendimizi kapinin onunde bulduk ailesi tarafindan..caresizdik derken ailem bize is buldu esim memur oldu biderde ev verdiler icini dosediler dort dortluk
Hemen sonra ne oldu biliyomusun daha 3.ayda 50 binlik hayalindeki arabayi alcam diye tutturdu ve aldida ve biz 2 senedir onu oduyoruz suan sartlar iyi durumlar duzeldi ve ben ilk kez bu sene benim icinde bisey yapsin istiyorum bunca yil cektiklerim yaninda olmam aldigini eline verip maddi manevi her turlu yaninda olup hic bisey beklemedim ya hani bi kezde dur yaa karicigima bi jest yapiyim desin istiyorum ki diyemedi dusunemedi bende acikca belirttim ve hak ettigimi dusunuyorum

Ha ozaman baska tabi actiginiz konulardan anlattiginiz sekil yüzünden burda sizi cogu insan yanlis olabilir ikide bir sunu bunu isteyen gözü doymayan bir kadin olarak. Ben olsam istedigim seyi nette bunu alcam nasil güzelmi diye gösterirdimki eger düsünceliyse ve tas kafali degilse anlamasi lazim. Bende sinir oldum simdi valla :KK53:

Suan siz daha gerceklesmemis bir seyin üstünden uzuluyorsunuz.
Almayacagini nerden biliyorsunuz?
Başlıktan dogum günü gecmis adam hatirlamamis gibi bir izlenim var.

Belki almistir simdiden gunu zehir etmeyin 00.00 olunca yaparsiniz kavganizi :D
Koca kadinsin buna mi takildin diyemeyecegim cunku ben de gecen dogumgunu bayagi sorun ettim.
Esim isten gelince yemege cikalim dedi ama soyleyis tarzi soyle " hadi ben cok aciktim yemege gitmiyor muyuz?" kendi istedigi yere gittik. Benim sevmedigim tarzda bi yerdi. Pek bi sey yiyemedim. Gelirken de kaza atlattik kavga ettik.
Sonra eve gelir gelmez disari gitti bi isi varmis. Gelince saat olmus 11:30
Isten gelirken yas pasta almisti dolaptaydi hic gel dogumgunun kutlu olsun demek yok ben de hayal kirikligiyla vurdum kafayi yattim.
Bi de pasta yemeden yatiyorsun diye o bana darildi. Neyse gun kotu bitmesin dedim geri kalktim kestim pastayi cicek ve mektup verdi mektubu actim dunyanin en mukemmel karisina yaziyor. Mukemmel mi dedim guldum. Dalga geciyorsun seni mutlu etmek mumkun degil diye kizdi hemen. Kizdi diye cicegi mektubu firlattim geri yattim. Aglaya aglaya uyumaya calisirken, Oglan uyandi uzerime kustu. Beraber onu temizledik ben de pastayi yiyeyim dedim kendi dogumgunumu boyle sonlandirmayayim. Mektubu okudum. Guzel bi siir yazmis, iste yine yumusadim en azindan uyuyabilecek kadar yatistim ama gel sen de pasta ye diyecek kadar degil :D
Neyse bu da boyle bi animdir. O yuzden abartma yazamayacagim insanoglu beklenti icinde olabiliyor :D

Onemli olan onun düşünmesi. Hayatini paylaştığın erkegin senin onem verdigin 1 gunu onemsemesi. Seni ozel hissettirmesi. Anlamiyacak bi sey yok bunda. Haklisin beklentinde. Simdiye kadae hediye olayini halletmesi gerekirdi. Bugün cenaze olmus kutkama yapmasa da hediyen köşede olmaliydi.

Kac gundur esimle tartisiyorum o beni ben onu anlamadim derken o bilirki ben ozel gunleri fazla onemserim veee bugun benim dogum gunum..is yerinden erken cikar guzelde bi surpriz yapar gonlumu alir diyodum..ki yapardida sabah guzel bi mesaj atip kutladi devaminida yapar tatliya baglariz diyodum
Bakin kimine sacma gelebilir ama ben oyle alistim dogumgunleri ozeldir benim icin annemin babaminkini bile hala kutlariz disarda filan..
Neyse kac gundur tartismamizdada hakliydim esimde fark etti sonlara dogru..ve dogum gunum mahfolmayacakti hevesliydim biraz once esim aradi isten erken cikmis cunku cenaze varmis e simdi kacta gelir belli degil son dakkaya kadar biseyde almamis alip almamasindan ziyade ben bu kadar onemserken beni onemsemedigini dusundum ona uzuldum e simdi cenazeden cikip bana bisey almayada gitcegini sanmam
Aslinda mevzu hediye degil evlendigimizden beri cok maddi sorun cektik ne evimiz ne esyamiz olmadan siginti gibi gunlerimiz oldu ise giderken allahin bi pohacasini alamazdim derken bicak kemige dayandigi bi gun benim aileminde destegiyle birden hayatimiz duzene girdi esim memur oldu ailem ev verdi derken allah yuru ya kulum dedi ilerledik tam rahata erince ilk isi pahali bi araba almak oldu yine aldigimiz borca gitti bize sira gelemedi bende bu dogum gunumde biseyler bekledigimi ona citlattim o tatile cikalim dedi bende senden kalici bisey olsun istiyorum dedim derken bu gun olmus dogum gunum ve 1 haftadir izinliydi bisey yapmadi ve bugune kadar tartistik tam bugun herseyi toparlar derken cenazede suan...ve ben arada kaynasin istemiyorum cunku hep ayni oluyo arabasi ailesi arkadasi yorgunlugu derken yillardir sirami bekliyorum bugunde arada kaynasin istemiyorum bunca zaman hediye veya maddiyat gerektiren hic bisey beklemedim cunku yoktu uzulur yapamadim diye gururu kirilir diye kendim kapadim ustunu..
ama elinde oluncada ilk onceligi kendi oldu e bende degerli oldugumu hissetmek istiyorum
Valla bu yasima geldim ne doğum günü ne sevgililer günü ne evlilik yıldönümü özel gün bilmedim kutlamadim birseyde beklemedim insanlara zorla birşey yaptırmak saçma çünkü. Bunun disinda gezmek yemege cikmak tatil istersin normal birgunde de gerceklestirebilirsin.Karşı taraf ister gönlünden geçerse sen soylemeden birseyler yapar zaten unutması hariç. Bunlar buyutulecek şeyler değil. Madem bu günü onemsiyorsun kendin birseyler yap. giyin Hadise yemeğe cikalim de. İnan bana bir insana zorla onemsemedigi birsey yaptırmak o insanı senden uzaklastirir Soğutur. Yemin ederım bu özel günler piyasanın insanlara tuzağı sırf cebinden para çıksın diye abartıyorlar böyle. Anneler günü annene hediye al yok zart günü zurt günü ona hediye al bunu yemeğe götür diye diye soyan b. ..ktan bir durum yani. Sana hediye almasıni mi tercih edersin yoksa onun yerine ilgi gösterip vakit gecirmesinı yada beraber gulup egleneceguniz dertlesip sohbet edeceginiz( evde bile olsa)kaliteli bir gün mü.?

benim eşim özel günleri düşünür
bende tam tersi
pek önem vermem
2,5 yıllık evliyiz, hamileyim
bir jest bekledim olmadı
ama durup bunada üzülmedim inan
belki kendimi özel hissetmek istedim ama zaten hayatımın en özel zamanındayım
hediyeye ne gerek var dedim

Benım esımde hıc bır zaman bunlara onem veren bırı olmadı bende vermezdım ama o cogu zaman kuru bır kutlamayı bıle unuttu es gectı . Sımdı oglum 7 yasında anneler gununde babasından destek almadan ve danısmadan bana hedıye almıs mutlu oldum barı tesellıyı oglumla bulurum dıyorum ne dıyım :kusmuk:

Back
X