Bi de yakışıklı olsa daha neler yapacaktı acabaYahu en cirkini bile kendini Brad Pitt saniyor. O yuzden bosver.
Sadece bu yuzden artik yabanci damat dusunuyorum.
Bunlarin nedeni kizlar . Kizlar hep evlenelim diye bakiyor. Onlar da bir havaya giriyorlar. En iyisi hic arama sorma . Ilgini de belli etme bir daha.Bi de yakışıklı olsa daha neler yapacaktı acaba
Kendisi ben ciddi şeyler istiyorum artık hayatımda diye geldi bana bir de kafayı yemiş bu erkekler ciddenBunlarin nedeni kizlar . Kizlar hep evlenelim diye bakiyor. Onlar da bir havaya giriyorlar. En iyisi hic arama sorma . Ilgini de belli etme bir daha.
Hanımlar beyenmeme sebebiniz nedir bilmiyorum ama yazdığım cümlede bir düşünün bakalim altında çok anlamlı cümleler yatıyor heleki iki günlük adamın arabasına binip eve bırakması nedir böyle ucuz erkekler aaa arabama bindi bundan kiz arkadaş olmaz gözüyle bakiyorlar böyle ucuz insanların arabasına binipte kendinizi küçük düşürmeyin o sizin pesinizde koşsunArabayı binmen başlamadan herşeyi bitirmiş
Arabada ne gibi bir olay yaşadınız daha önce bilmiyorum ama abartmayın hangi devirde yaşıyoruzHanımlar beyenmeme sebebiniz nedir bilmiyorum ama yazdığım cümlede bir düşünün bakalim altında çok anlamlı cümleler yatıyor heleki iki günlük adamın arabasına binip eve bırakması nedir böyle ucuz erkekler aaa arabama bindi bundan kiz arkadaş olmaz gözüyle bakiyorlar böyle ucuz insanların arabasına binipte kendinizi küçük düşürmeyin o sizin pesinizde koşsun
Arabaya binmende bir sey yok ama o beyinsiz oldugu icin bahse girerim soyle dusunuyor:Arabada ne gibi bir olay yaşadınız daha önce bilmiyorum ama abartmayın hangi devirde yaşıyoruz
Eklediği kızlardan biri psikologmuş. Onu ona havale ediyorumArabaya binmende bir sey yok ama o beyinsiz oldugu icin bahse girerim soyle dusunuyor:
Bu kiz herkesin arabasina biniyor .
Bu kiz herkesten hoslaniyor.
Son derece ilkel kafa yapisi ve bu tip erkeklerden nefret ediyorum. O yuzden basta kacmak ise yariyor. Surundureceksin.
Ne alakaArabayı binmen başlamadan herşeyi bitirmiş
Hangi devirde yaşadığınız farkında mısınız haberlere iyi bakın derimArabada ne gibi bir olay yaşadınız daha önce bilmiyorum ama abartmayın hangi devirde yaşıyoruz
Yazdığın cümlenin altında hiç anlamlı cümleler yatmıyorki . Hiç bişi yatmıyor .Hanımlar beyenmeme sebebiniz nedir bilmiyorum ama yazdığım cümlede bir düşünün bakalim altında çok anlamlı cümleler yatıyor heleki iki günlük adamın arabasına binip eve bırakması nedir böyle ucuz erkekler aaa arabama bindi bundan kiz arkadaş olmaz gözüyle bakiyorlar böyle ucuz insanların arabasına binipte kendinizi küçük düşürmeyin o sizin pesinizde koşsun
Arabaya binmende bir sey yok ama o beyinsiz oldugu icin bahse girerim soyle dusunuyor:
Bu kiz herkesin arabasina biniyor .
Bu kiz herkesten hoslaniyor.
Son derece ilkel kafa yapisi ve bu tip erkeklerden nefret ediyorum. O yuzden basta kacmak ise yariyor. Surundureceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?