- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Ben de dun birine ilgimi belli ettim. Kendini Ingiltere krali sandi ama ben bu numaralari yer miyim yemem.Eklediği kızlardan biri psikologmuş. Onu ona havale ediyorum
Öneriniz üzerine bi sn düşündüm ama yok 40 yıl da düşünülse anlamlı şeyler çıkmıyor malesef. Çok kıt bir düşünceHanımlar beyenmeme sebebiniz nedir bilmiyorum ama yazdığım cümlede bir düşünün bakalim altında çok anlamlı cümleler yatıyor heleki iki günlük adamın arabasına binip eve bırakması nedir böyle ucuz erkekler aaa arabama bindi bundan kiz arkadaş olmaz gözüyle bakiyorlar böyle ucuz insanların arabasına binipte kendinizi küçük düşürmeyin o sizin pesinizde koşsun
Hanımlar beyenmeme sebebiniz nedir bilmiyorum ama yazdığım cümlede bir düşünün bakalim altında çok anlamlı cümleler yatıyor heleki iki günlük adamın arabasına binip eve bırakması nedir böyle ucuz erkekler aaa arabama bindi bundan kiz arkadaş olmaz gözüyle bakiyorlar böyle ucuz insanların arabasına binipte kendinizi küçük düşürmeyin o sizin pesinizde koşsun
Cidden böyle bir gerçek var ya anında 180 derece değişiveriyorlar. Biz de saf kendimiz gibi sanıyoruz herkesiBen de dun birine ilgimi belli ettim. Kendini Ingiltere krali sandi ama ben bu numaralari yer miyim yemem.
Ozume dondum bugun. Bundan sonra gelse de artik farketmez.
Buraya da yaziyorum, gelecegini de biliyorum ama basit numaralari yuzunden artik olmaz.Cidden böyle bir gerçek var ya anında 180 derece değişiveriyorlar. Biz de saf kendimiz gibi sanıyoruz herkesi
Kimleri eklediği görünüyor instagramda. Açık açık psikolog yazmış kız nesi tuhaf bunun. Okuma yazmamız var okuyoruz gözümüz var görüyoruz sormaya gerek mi var?Ciddi ciddi eklediği kişileri mi sordunuz?
Valla adam erkenden görmüş en azından ne geliyor ve karakterimiz uyuşmuyor diyerek bitirmekle en iyisini yapmış.
Anlatamıyorum heralde yada siz anlamak istemiyorsun öyle erkeklerin düşüncesinden bahsediyorum yanlış anlamayın bu kız benim arabama bindi demek ki herkesin arabasına biniyor diye düşünmüştür yanlış birşey söylemedim yanlış anlattiysam kusura bakmayınYazdığın cümlenin altında hiç anlamlı cümleler yatmıyorki . Hiç bişi yatmıyor .
Kimleri eklediği görünüyor instagramda. Açık açık psikolog yazmış kız nesi tuhaf bunun. Okuma yazmamız var okuyoruz gözümüz var görüyoruz sormaya gerek mi var?
Konuya kaynak olacağım ama aklıma çıktığım biri geldiBen de dun birine ilgimi belli ettim. Kendini Ingiltere krali sandi ama ben bu numaralari yer miyim yemem.
Ozume dondum bugun. Bundan sonra gelse de artik farketmez.
Mantığa bak. O zaman evleneceğimiz kişi de şöyle mi düşünecek: bu kız benimle evleniyorsa herkesle evlenirAnlatamıyorum heralde yada siz anlamak istemiyorsun öyle erkeklerin düşüncesinden bahsediyorum yanlış anlamayın bu kız benim arabama bindi demek ki herkesin arabasına biniyor diye düşünmüştür yanlış birşey söylemedim yanlış anlattiysam kusura bakmayın
Psikolog kısmını yorum yazdıktan sonra gördüm. Daha flört bile ettiğiniz belli olmayan birine “sen bunu bunu mu ekledin?” diye sormanız anormal geldi zira adam da normal olanı yapıp görüşmeyi bitirmiş.Kimleri eklediği görünüyor instagramda. Açık açık psikolog yazmış kız nesi tuhaf bunun. Okuma yazmamız var okuyoruz gözümüz var görüyoruz sormaya gerek mi var?
Bende aynen bunu anlatmaya çalışyorumArabaya binmende bir sey yok ama o beyinsiz oldugu icin bahse girerim soyle dusunuyor:
Bu kiz herkesin arabasina biniyor .
Bu kiz herkesten hoslaniyor.
Son derece ilkel kafa yapisi ve bu tip erkeklerden nefret ediyorum. O yuzden basta kacmak ise yariyor. Surundureceksin.
Zahmet etmeseydin haspam deseydin.Konuya kaynak olacağım ama aklıma çıktığım biri geldiBiri vardı buluşmak için ölüp bitiyordu, güç bela buluştum güzel geçti neyse daha sonraki görüşmede öpüşmesi nasıl diye merak ettim diye “beni öpebilirsin” sinyali yolladım. Aynı gece bana mesaj attı “Biz şimdi öpüştük diye soğudum, ben psikolojik olarak sorunluyum kadınları elde edene kadar bütün hevesim, normalde bir şey yazmadan kaçardım ama sen çok iyi birisin o yüzden haber veriyorum” yazmıştı
O konuyla bu konu aynı degil bence daha uzatmayalım iş başka yere doğru gidiyorMantığa bak. O zaman evleneceğimiz kişi de şöyle mi düşünecek: bu kız benimle evleniyorsa herkesle evlenir
Yok sadece ben değil hiçbirimizmi anlamadık , önce arabaya binerek kaybetmişsin dediğin için hiç öyle bir anlam çıkaramadık , ikinci mesajındada sanki arabaya binen kız ucuz kız imasında bulunmuşsun .Anlatamıyorum heralde yada siz anlamak istemiyorsun öyle erkeklerin düşüncesinden bahsediyorum yanlış anlamayın bu kız benim arabama bindi demek ki herkesin arabasına biniyor diye düşünmüştür yanlış birşey söylemedim yanlış anlattiysam kusura bakmayın
Sen daha önce uzun bi ilişki yaşadın mı ne zaman bitti gibi şeyler sordu bana o bunları sorabiliyorsa ben de ekledin mi diye sorarımPsikolog kısmını yorum yazdıktan sonra gördüm. Daha flört bile ettiğiniz belli olmayan birine “sen bunu bunu mu ekledin?” diye sormanız anormal geldi zira adam da normal olanı yapıp görüşmeyi bitirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?