Oysa çok hoşlanmıştım :(

Evet çok benzer olaylar cidden, tipim de değildi evet hatta resmen aynı olay
Tipiniz değil ama çok hoşlanmışsınız.

Şurada kendinize objektif olarak bakıp hatanızı kabul etseniz bir sonraki adayınızda şansınız artabilirdi. Avlanma dediğiniz şey de çok komik çünkü sizle de o şekilde tanışmış

Sosyal medyada karı kız avına çıkan adam bu kadar ince düşünmez merak etmeyin.
Ciddimisin ya sosyal medyadan tanışıp buluşmaya giden ben değilim ve konunuz ben değilim konuyu açan da ben degilim herkez konu sahibinin mesajına cevap yazsın benim değil

Sadece tipiniz olan insanlardan hoşlanırsınız umarım

Digerlerini nasil eklemisse sizi de ayni sekilde eklemis. Eee, sorun ne simdi? Neyin uzuntusu, neyin hayal kirikligi?

eyvallah yiğido derdim ben olsam ahahahhahahahahahahha

O sizden hoşlanmamış

Benim çok önceden konuştuğum şahsiyet arkadaşlarıyla tatile gitmişti o gecesi patır patır takipleşmeler başlamıştı. Hayrola dediğimde arkadaşım kızı çok beğenmişti istek attı kabul etmedi o kız mı diye emin olmak için benden attı demişti kaldı ki ben o kişiyi liseden beri tanıyordum. Sosyal medyadan tanımakla ilgisi yok karakter meselesi eşimde de ilk baktığım artık takip ettikleri olmuştu insanı zorla psikolojik travmaya sokuyorlar

Konu sahibi zaten hayal kirikligina ugramis. Su durumu kabul etmesi gerekirken siz aslinda hoslanmamis diyerek oteki beyinsizi savunuyorsunuz.

Bazen birine baglanmak icin hoslanmak gerekmez. Olumsuz duygular da insanlari birbirine baglar. O yuzden konu sahibini daha fazla kirmayin bence.

Karakteri uyuşmamışmış bak sennn
Karaktere önem veren erkek mi kaldı ?
Bana sanki internette bulup fiziken beğendiği kızlarla gününü geçiriyor gibi geldi.

Tercümesi: ‘Hanımlar, bir önceki gönderimi beğenmeme sebebiniz nedir bilmiyorum. Yazdığım cümlenin altında derin anlamlar yatıyor aslında. Daha iki gün tanıdığınız adamın arabasına bindiğinizde ister istemez şöyle düşünüyor: “Hmmm, arabama bindi. Bu kızdan bana yar olmaz.” Böyle ucuz erkeklerin arabasına binip kendinizi küçük düşürmeyin, onlar sizin peşinizde koşsun.’

Kendi başlarına gelince konuşmak lazım bu tiplerle

Adam ucuzsa niye peşimizde koşturuyoruz? Allah aşkına biraz mantık, biraz medeniyet.

Benden önce hiçbir şey olmasın, ben adam edeyimciler böyle. Ben de yaptım bir kere o hatayı bilinçsizce, dünyanın en aptal kararıydı benim için. Kimse düzeltilmez, şunu bir öğrensek mutlu olacağız ya... neyse.

Kendi başlarına gelince konuşmak lazım bu tiplerle
Yooo kimsenin basina gelmesin. Bu beyinsizler azalarak bitsinler.

Turkiye'deki erkeklerin basindan beri soyle bir avantaji var. Onlara 30 undan sonra evde kaldi laflari yapistirilmiyor, onlar cogu zaman daha duygusuz davranabiliyor, onlarin iliskiye girdi dertleri yok, onlarin arkasindan konusulmuyor, onlara gece cikti araniyordu denmez mesela, gunduz de soyle giyinmis eee hak etmis de denmiyor.

Yani aslinda bir zincirden olusuyor. Bu beyinsiz de sadece kucuk bir halkasi.

Çok vicdanlıymış gerçekten gözlerim yaşardı bu erkek milletine acımıyacaksın sürünsün bildiğin odunlar çirkin kıllı şeylergece gece sinirlendim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…