Oyun bagimliligi

Futile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.460
3.886
83
Basliktan konu yeterince acik, bilgisayar ve konsol oyunlari bagimlisiyim. Kafayi yiyorum, gunluk rahat 6 saatim gidiyor ama engel olamiyorum. Defalarca denedim; bulunduklari odayi kilitledim, baska seylerle mesgul olmaya calistim ama bir yere kadar oluyor. Onceden bu durumda olup kurtulabilen var mi? Yoksa mutlaka destek mi almaliyim?

İş hayatım yoğunlaşınca bıraktım ben. Oynamıyorum bile. Günde 6 saat ne ki, sabahlardım öyle işe giderdim. Alarm kurup guild savaşlarına girerdik. Evde dursam yine başlarım. Çalış sen ama baya yorulacak şekilde çalış.

Minimum olan o :S Bosluktan olabiliyor evet, tesekkur ederim yorumunuz icin.
Bagimlilik baska bir bagimlilikla yer degistirmis sizde. Ben tamamen kurtulmak istiyorum. Tesekkurler

Yeni rpg varsa tavsiye alabilirim aslında sıcaklardan bunaldım, evde durmaya başladım. Eski çarlarım ezik kalmışlardır geri dönemem
Ben rpg oynamiyorum, bilsem tavsiye verirdim. :)

Çocuk sahibi olunca bağımlılık falan kalmadı sabaha kadar bebeğimle uğraşmaktan oyun koyun oynayamıyorum

Ben bu senenin başında böyleydim çünkü sınavları verince yapacak işim kalmamıştı
Okul, iş bir şey olunca geçiyor merak etme

Yapmayin ama yaa, ben kurtulmaya calisiyorum simdi aklim orda kalicak al sana yeni bir bagimlilik :-D

Ben vampirleri çok severim
Oyunun gidişatı ve sonu seçimlerin üzerine kurulu, clanlar farklı, statslarını falan xp lerle geliştiriyorsun
Karaktere bürünüyor insan ister istemez
Her modla her muhtemele sonla, yolla oynamışımdır yani hala oynayabilirim öyle güzel ve derin bir oyun

Off bir de %50 indirimdeymis, kasiniyorum simdi almamak icin :-D

Off bir de %50 indirimdeymis, kasiniyorum simdi almamak icin :-D

Evet GOGdan alırsan da 6 euro falandı en son
Oyna oyna ciddiyim büyük bir külttür yani çok şey kaçırıyorsun hele rpg seviyorsan
Bana da yorumlarını söyle oynarsan

Evet GOGdan alırsan da 6 euro falandı en son
Oyna oyna ciddiyim büyük bir külttür yani çok şey kaçırıyorsun hele rpg seviyorsan
Bana da yorumlarını söyle oynarsan
Soylerim de ben rpg oynamadim hic bulasmamistim. Ben steamden aliyorum,asagi yukari ayni fiyata geliyor. Aklima takildi zaten almakla almamak arasindayim :-D

Eğer hayatınızda bir şeyler aksamıyorsa oynayın gitsin :))
Şu zamanda 6 saatimi oyuna ayırabilecek olsam yapardım ama kendine ayırabildiğim 1 saati zor buluyorum

Soylerim de ben rpg oynamadim hic bulasmamistim. Ben steamden aliyorum,asagi yukari ayni fiyata geliyor. Aklima takildi zaten almakla almamak arasindayim :-D

Rpg daha çok severim ben sonuçta sadece bam bam öldür olmuyor, hikayesine kaptırıyorsunuz böylece, hem biraz seçeneğim olsun öyle her şeyi oyun belirlemesin

Ben mutlaka diyorum yorumlarını da okuyabilirsin bak, beğenmeyen bulamazsın

Eğer hayatınızda bir şeyler aksamıyorsa oynayın gitsin :))
Şu zamanda 6 saatimi oyuna ayırabilecek olsam yapardım ama kendine ayırabildiğim 1 saati zor buluyorum
Sorunum orda zaten, bunlarla ugrasmaktan baska bir sey yapamiyorum. Boyleyim:

Eklentiler

• CovkZM6WAAQgB6-.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…