ps4 var bende varmı iyi bir oyun önerin? UNCHARTED serisini full bitirdim. tomb rider bitti. uncharted gibi saran bir oyun bulamadım indirip indirip siliyorum.Basliktan konu yeterince acik, bilgisayar ve konsol oyunlari bagimlisiyim. Kafayi yiyorum, gunluk rahat 6 saatim gidiyor ama engel olamiyorum. Defalarca denedim; bulunduklari odayi kilitledim, baska seylerle mesgul olmaya calistim ama bir yere kadar oluyor. Onceden bu durumda olup kurtulabilen var mi? Yoksa mutlaka destek mi almaliyim?
Evet, yorumlari cok olumlu. Videolarina falan da baktim biraz, cok guzel ozendim. Kurtulmak icin konu actim, yeni bir bataga dustum :-DRpg daha çok severim ben sonuçta sadece bam bam öldür olmuyor, hikayesine kaptırıyorsunuz böylece, hem biraz seçeneğim olsun öyle her şeyi oyun belirlemesin
Ben mutlaka diyorum yorumlarını da okuyabilirsin bak, beğenmeyen bulamazsın
Ben böyle zamanları biraz dönemsel buluyorum.Sorunum orda zaten, bunlarla ugrasmaktan baska bir sey yapamiyorum. Boyleyim:
Evet, yorumlari cok olumlu. Videolarina falan da baktim biraz, cok guzel ozendim. Kurtulmak icin konu actim, yeni bir bataga dustum :-D
oyun bağımlıları yavaş yavaş dökülüyorBahsedince açtım oynuyorum şimdi ben de
Ay çok pardon ya cidden kız nasıl kurtulurum dedi biz burada oyun önerisi yazıyoruznemesis
Ps3 var bende;ben araba yarisi, vurdulu-kirdili dovus oyunlari oynuyorum. Hitap eder mi bilemedimps4 var bende varmı iyi bir oyun önerin? UNCHARTED serisini full bitirdim. tomb rider bitti. uncharted gibi saran bir oyun bulamadım indirip indirip siliyorum.
gerçi pek sorununa yardımcı olamadım sanki D:
Donemseldir umarim, oyun oynamaktan baska bir sey yapamiyorum resmen. Bugun oynamayacagim diyorum, sonra 1 saat oynayayim cikarim diyorum, bir bakiyorum gun bitmisBen böyle zamanları biraz dönemsel buluyorum.
Evlendiğimiz ilk yıl eşimle günde 4-5 saati oyun oynardık, ikimizde çalışıyorduk işten gelip yemek yiyip uyuyana kadar :)
Hatta havamıza göre uyumayıp 8-9 saatleri bulduğumuz olurdu.
Bir yere gitmek istemezdik, birileriyle görüşünce hemen eve donmek isterdik, ailelere gitsek yemek yer kalkardık :))
Ama bu durum 6-7 ay sürdü. Sonra sıkılma evresi... sonra epey uzun bir süre ara verdik...
hala o aradayız :)
Ben problemliyim bu konuda biraz, su an mumkun degil zaten. Tesekkurler.Online oyunlara benim de bağımlılığım vardı, özellikle knight ve M2
O zamanlar okul zamanı oynamayı bırakırdım, yaz tatillerinde oynardım.
Sonra sosyalleştim, arkadaşlarla gezmek falan derken bi daha elime almadım oyunu.
Sosyalleşebilirsin.
Sosyal fobi mi var?Ben problemliyim bu konuda biraz, su an mumkun degil zaten. Tesekkurler.
Tesekkur ederim yorum icin. Cocuk olayi mumkun degil simdilik.Oyun ve dizi bağımlısıydım. Akşama kadar oyun oynar sabaha kadar dizi izlerdim. Dizi izlerken uyuya kalırdım. Gece uyanıp tekrar kaldığım yerden devam ederdim. Bir arkadaşım oturmaya gelse aklım hep bilgisayar da olurdu. Çocuğum oldu. Yaklaşık 3 senedir ne oyun ne dizi. Normal TV seyretmeye bile vaktim yok. 15 günde bir film seyrederek kendimi ödüllendiriyorum
Gibi gibi. Cok emin degilim ama, olabilir.Sosyal fobi mi var?
Bende de vardı, doktordan destek alabilirsiniz.Gibi gibi. Cok emin degilim ama, olabilir.
Param yokBende de vardı, doktordan destek alabilirsiniz.
Aa iyi fikir, evet. Ben zaten hep oyle oyunlar oynuyorum, gercegi en azindan fayda saglar. Tesekkur ederim.Spora ya da stres atabileceğin aktivitelere yönelmeyi düşünmez misin? Bir spor salonuna kaydolabilirsin, öz savunma kurslarına kaydolarak savunma dersleri alabilirsin, kick-box yapabilirsin.
Evet tedavi olmaya param yok, polemik cikarmak istemem ama psikolog daha fazla maddi zarar veriyor.(bana gore)Kick boksa gidecek paranız var ve tedavi olmaya paranız yok, anladım.
Polemik değil, cevabınız akla mantığa (en azından benim mantığıma) uygun değildi. Devlet hastanelerinde doktorlar ücretsiz, ilacını da karışılıyor.Evet tedavi olmaya param yok, polemik cikarmak istemem ama psikolog daha fazla maddi zarar veriyor.(bana gore)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?