oyun bağımlısı eşim

kalbimdesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
54
0
36
Şanlıurfa
kızlar merin 2 die bi oyun var eşim bu oyuna çok bağlı 3aylık hamile 1buçuk yıllık evliyim eşim hiç sevgi göstermio sürekli oyun oynuo kaynanamlarla kalıoruz bide odaya gece 1de gelio hiç bi sıkıntımmı anlatamıorum yatak odasına da hep ben uyuduktan sonra gelio gelir gelmezde uyuyo naptın bugün nasılsın bile demiyo canımdan bezdim yardımcı olun benim durumumda olanlar napıo

Bilgisayarın bir parçasını sakla. Kocan bilgisayar tamirinden anlamıyorsa.

ınternet bağımlılıgı kötu canım. işten gelınce mı kalkmıyor bılgısayar başından. sen uyuduktan sonra gelıp bir ilişkiniz de olmuyorsa başka şeylere de bakıyor olabılır arada ınernetten, gunahını almayalım da. onu oyalayacak başka bir şeyler bulmak lazım ama sıkıntılı yani bu durum. Allah kolaylık versın.

Oyunu komple sil bilgisayardan.
Cd'yle oynuyorsa kir at. Bu belki gecici bir cözüm ama.
Birde onu bekle uyuma hemen, gelincede anlat derdini.
Evcilik oyunu oynamiyoruz gercekten evliyiz de.
Bòyle sen kendi aleminde ben kendi alemimde olmaz de.

yok canm başka şeylere bakma imkanı yok
kaynım sürekli onunla 23 yaşnda o da beraber oynuolar ve kaynım o oda da yatıo başka şeylere bakma imkanı yok yani.işten gelir gelmez beni sormadan direk pc nin başna oturuo beraber yemek bile yiyemiyoruz

benim eşimde oynuyor o mereti

bu arada konu açılmışken, metin2 dede bi sürü kanserli kız var, bedavadan malzeme düşürmek isteyen

Son düzenleme:

silse bile hemen yüklüyolar online
ben silmiştim çünkü

silsem bile online geri yüklüo ben uyumuyorum o uyuyor bekliyorum onu ama o uyuyalım dio ve 2dakikada uyuyo

tavrını koy ortaya silmekte saklamakla olmaz tehdit et burnunu sürt ne gelirse ordan gelir zaten huzuru internet yüzünden kaçan ilk kişi değilsin onun için sert bir dille derdini anlat gerekeni konuş baktın olmuyor başka bii yol bulursun...

ben eşimin şifresini biliyorum
arasıra girip sağa sola sataşıyorum, sanki ben kamilmişim gibi, sonra eşimin kullanıcısı banlanıyor bi kaç gün

sende dene
açmayı biliyormusun oyunu?

ya kaynanamlar falan var bağırıp çağıramıosun onların yanında işte ilk bebeğimi düşürdüm onun yüzünden bunu da kaybetmek istemiorum 3ayna girdi bebişim ama eşimde hiç bi düzelme yok

carrie peki senin eşin de ,iilgisiz mi .kaç levelde eşin taaaa 75 levele getirdi 99 da bitio o 99 a gelene kadar ben ölüürüm heralde

99 da bitmiyor canım merak etme sen
benim eşim 2-3 sene önce 99 oldu hatta çok büyük bi loncanın başkanı bu oyunda, ismini söylemiyim reklam yapmiyim

99 olduktan sonra bütün arkadaşlarına yardım etti onlarda 99 oldu, sonrada yeni yeni kullanıcı isimleri alıp onlarıda 99 yaptılar, durmadan yapıyolar yani

benim eşim zaten üşengeç ama ilgisizlik yapamaz, yapışırım rahat vermem ki

hem şantaj ediyorum ben ona, şifrelerini biliyorum süresiz ban yediririm sana diyorum

Yok yahu adamın günahını almayın.. Bende oyun canavarıyım da ordan biliyorum. Başka birşey bu sigara tiryakisi gibi oyun tiryakisi de olunabiliyor. Ama çok şükür benim ki sorumluluklarımı aksatacak kadar değil..

Yolda 2 dk boş vaktim olsun açar telefonumdan bile oynarım , metrobüs kalabalık filan dinlemem başka bi alemde olurum hemen..

Bu gerçekten bambaşka birşey, soyutlandığımı hissediyorum resmen.. Kaptırıyorum kendimi bi sonraki level e geçemezsem sinirleniyorum bazen bakıyorum tüh be diye sesli tepki vermişim ( rezil oluyorum )

Ama eve gelince bilgisayarı açmıyorum ( başlarsam bırakamam diye ) ve telefonu da başka odaya koyuyorum.. Kendi kendimi kontrol altına alıyorum yani O zaman gerçek hayatta yapmam gereken ne varsa yemek yapmak ve eşimle tv izlemek gibi güzel şeyleri rahatlıkla yapabiliyorum.

Aksi halde eşiniz gibi transa geçiyordum bekarken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…