- Konu Sahibi kalbimdesi
-
kızlar merin 2 die bi oyun var eşim bu oyuna çok bağlı 3aylık hamile 1buçuk yıllık evliyim eşim hiç sevgi göstermio sürekli oyun oynuo kaynanamlarla kalıoruz bide odaya gece 1de gelio hiç bi sıkıntımmı anlatamıorum yatak odasına da hep ben uyuduktan sonra gelio gelir gelmezde uyuyo naptın bugün nasılsın bile demiyo canımdan bezdim yardımcı olun benim durumumda olanlar napıo
Oyunu komple sil bilgisayardan.
Cd'yle oynuyorsa kir at. Bu belki gecici bir cözüm ama.
Birde onu bekle uyuma hemen, gelincede anlat derdini.
Evcilik oyunu oynamiyoruz gercekten evliyiz de.
Bòyle sen kendi aleminde ben kendi alemimde olmaz de.
Oyunu komple sil bilgisayardan.
Cd'yle oynuyorsa kir at. Bu belki gecici bir cözüm ama.
Birde onu bekle uyuma hemen, gelincede anlat derdini.
Evcilik oyunu oynamiyoruz gercekten evliyiz de.
Bòyle sen kendi aleminde ben kendi alemimde olmaz de.
benim eşimde oynuyor o mereti
bu arada konu açılmışken, metin2 dede bi sürü kanserli kız var, bedavadan malzeme düşürmek isteyen
neden sarılmıosun hiç öpmüosn falan diorum biz evliyiz liseli aşıklar değil diooo
ben eşimin şifresini biliyorum
arasıra girip sağa sola sataşıyorum, sanki ben kamilmişim gibi, sonra eşimin kullanıcısı banlanıyor bi kaç gün
sende dene
açmayı biliyormusun oyunu?
tavrını koy ortaya silmekte saklamakla olmaz tehdit et burnunu sürt ne gelirse ordan gelir zaten huzuru internet yüzünden kaçan ilk kişi değilsin onun için sert bir dille derdini anlat gerekeni konuş baktın olmuyor başka bii yol bulursun...
carrie peki senin eşin de ,iilgisiz mi .kaç levelde eşin taaaa 75 levele getirdi 99 da bitio o 99 a gelene kadar ben ölüürüm heralde
ben eşimin şifresini biliyorum
arasıra girip sağa sola sataşıyorum, sanki ben kamilmişim gibi, sonra eşimin kullanıcısı banlanıyor bi kaç gün
sende dene
açmayı biliyormusun oyunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?