oyun bağımlısı eşim

banlanıyor derken anlamadım tam....evet biliom şifresini ama kime sataşayım napim dielim girdim napcammm

git orda küfret, özelliklede bayanlara edersen daha kolay banlanır - onlar hemen gidip adminlere şikayet ediyolar (hoş çoğu erkek ya neyse, birbirlerini kandırıyorlar, ayartmaya çalışıyolar item için )
kesin banlanır

Son düzenleme:

o zamanda şifresini değiştirir.canm int yavaş bu metin2yüzünden pazar kurmuşlar oyuzden yavaş yazıorum peki kriptonda mı çar nerde ordan konuşsak açabilirmizin şimdi

ee senin yaptığını anlamıyor mu

sonrasının merak ettim

o zamanda şifresini değiştirir.canm int yavaş bu metin2yüzünden pazar kurmuşlar oyuzden yavaş yazıorum peki kriptonda mı çar nerde ordan konuşsak açabilirmizin şimdi

benim eşim değiştirmiyor, değiştirse kıyameti koparırım benden gizli birşeylermi çeviriyosun orda derim o yüzden değiştirmiyor, bende istediğim gibi giriyorum, ama galiba benim olduğumu anlamaya başladılar, çoğu zaman artık kimse karşılık vermiyo bana

ama sen öyle sağlam bi ban attırki şifreyi değiştirmesine lüzum kalmasın

ya kaynanamlar falan var bağırıp çağıramıosun onların yanında işte ilk bebeğimi düşürdüm onun yüzünden bunu da kaybetmek istemiorum 3ayna girdi bebişim ama eşimde hiç bi düzelme yok

sen stres yapma deki benim sana ihtiiyacım varken senin uğraştıgın şeye bak dersin istemediğini açık ve net anlat tabiki sesini yükseltme bebeğinide sana da zarar üzüntüden geliyor herşey unutmaa

Sen çok fenasın zaten yorumlarını okudum da maşallahın var

bazen giriyorum gözüme bi güçlü bi kullanıcıyı kestiriyorum gidiyorum yanına ''senin için şöyle böyle diyolar oyunda doğrumu?'' diyorum fıttırıyor gidiyor şıkayet ediyor beni, yani eşimin kullanıcı ismini

bi keresinde eşimin kullanıcı ismiyle girdim yine, bi arkadaşı geldi bana diyorki ya kanka diyor, yenge giriyo galiba senin char'la, kafa yapıyo bizimle bizde yiyoruz burda kek gibi napsak kanka diyor, bende dedim ki kanka şifre koyalım ben sana naber kamil dicem, sende iyiyim kamil diceksin, kamil demezse bilki ben değilim, yengedir. tamam kanka dedi. neyse ben kapattım eşim girdi, naber kamil falan diye sohbeti başlatmış karşı taraf ne kamili olm demiş eşim, yinemi carrie kekledi sizi.

oyuna girebilirmisin şimdi ordan bana iki tüyolar verirsin istersen tabi ben eşimin büyük çarının şifresini bilmiom ama diğer çarının kini biliom ordan girerim bende

oyuna girebilirmisin şimdi ordan bana iki tüyolar verirsin istersen tabi ben eşimin büyük çarının şifresini bilmiom ama diğer çarının kini biliom ordan girerim bende

ben işyerindeki pc den oyunu sildim, çünkü bizimkiler bi programdan giriyolar orda toplantılar yapıyolar orda takılıyorum artık, orda bütün konuşulanları dinliyorum ve bilgileri alıyorum, haftasonları evden operasyon düzenliyorum

ama girmeyi biliyosan gir işte takıl kafana göre, free ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…