- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi kalbimdesi
-
banlanıyor derken anlamadım tam....evet biliom şifresini ama kime sataşayım napim dielim girdim napcammm
99 da bitmiyor canım merak etme sen
benim eşim 2-3 sene önce 99 olduhatta çok büyük bi loncanın başkanı bu oyunda, ismini söylemiyim reklam yapmiyim
99 olduktan sonra bütün arkadaşlarına yardım etti onlarda 99 oldu, sonrada yeni yeni kullanıcı isimleri alıp onlarıda 99 yaptılar, durmadan yapıyolar yani
benim eşim zaten üşengeç ama ilgisizlik yapamaz, yapışırım rahat vermem ki
hem şantaj ediyorum ben ona, şifrelerini biliyorum süresiz ban yediririm sana diyorum
git orda küfret, özelliklede bayanlara edersen daha kolay banlanır - onlar hemen gidip adminlere şikayet ediyolar (hoş çoğu erkek ya neyse, birbirlerini kandırıyorlar, ayartmaya çalışıyolar item için)
kesin banlanır
Sohbet koyu , bizi duyan olmuyor
senden korkulur
o zamanda şifresini değiştirir.canm int yavaş bu metin2yüzünden pazar kurmuşlar oyuzden yavaş yazıorum peki kriptonda mı çar nerde ordan konuşsak açabilirmizin şimdi
ee senin yaptığını anlamıyor mu
sonrasının merak ettim
ben seni duydumda işime gelmiyo
Sohbet koyu , bizi duyan olmuyor
ya kaynanamlar falan var bağırıp çağıramıosun onların yanında işte ilk bebeğimi düşürdüm onun yüzünden bunu da kaybetmek istemiorum 3ayna girdi bebişim ama eşimde hiç bi düzelme yok
bu dedikleriniz çare deil başka bi yolu yokmu ya allah bildiği gibi yapsın bu oyunu çıkaranı mahvetti beni zehir etti hayatı
Sen çok fenasın zatenyorumlarını okudum da maşallahın var
sözüm bağımlılık yapan tüm oyunlara kaç yuva yıkılıo bunun yüzünden
bazen giriyorum gözüme bi güçlü bi kullanıcıyı kestiriyorum gidiyorum yanına ''senin için şöyle böyle diyolar oyunda doğrumu?'' diyorum fıttırıyor gidiyor şıkayet ediyor beni, yani eşimin kullanıcı ismini
oyunlar sözlerinizi duyamaz, boş yere serzenişte bulunmayın..
maddi durumunuz nasıl?
bir laptop alın, en azından odanızda oynasın
olmaz mı?
en iyisi bu valla, bizim evde 2 pc 2 laptop var. takılıyoruz...
oyuna girebilirmisin şimdi ordan bana iki tüyolar verirsin istersen tabi ben eşimin büyük çarının şifresini bilmiom ama diğer çarının kini biliom ordan girerim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?