- Konu Sahibi kalbimdesi
-
ben işyerindeki pc den oyunu sildim, çünkü bizimkiler bi programdan giriyolar orda toplantılar yapıyolar orda takılıyorum artık, orda bütün konuşulanları dinliyorum ve bilgileri alıyorum, haftasonları evden operasyon düzenliyorum
ama girmeyi biliyosan gir işte takıl kafana göre, free ol
canım ah öle olsa işte ona razıyım ama masa üstü bi tane var ve kaynımla oturup oynuolar sabaha kadar
söyle ona, seni rahat bırakmamı istiyorsan bana bi tane bilgisayar al yoksa rahat vermem
canım ah öle olsa işte ona razıyım ama masa üstü bi tane var ve kaynımla oturup oynuolar sabaha kadar
bu oyunda parada biriktiriyolar, oyun parası
ben eşimden gizli girip bütün parasını harcıyordum sırf o kendine malzeme alamasın diye, ama tam paraları çalıyoken yakaladı beni
sonra bi ara şifresini değiştirdi ama ben keylogger yüklemiştim ve öğrenmiştim şifresini.. artık gizlemiyor, hem kıyameti koparırım hemde biliyoki istediğim zaman öğrenebilirim.
kızlar merin 2 die bi oyun var eşim bu oyuna çok bağlı 3aylık hamile 1buçuk yıllık evliyim eşim hiç sevgi göstermio sürekli oyun oynuo kaynanamlarla kalıoruz bide odaya gece 1de gelio hiç bi sıkıntımmı anlatamıorum yatak odasına da hep ben uyuduktan sonra gelio gelir gelmezde uyuyo naptın bugün nasılsın bile demiyo canımdan bezdim yardımcı olun benim durumumda olanlar napıo
yok mu hiç kenarda paran?
ben olsam gerekirse para biriktirir bir laptop alırım
600 700 tlye işini gören bişe alırsın
en azından akşam senin yanında olsun kaynınla değil.
bu ne operasyonu ne toplantısı ne bilgisi pek anlamadım
canım maddi durumumuz o kadar ii olsa zaten hepimiz bi evde kalmayızzz alamayacağı bişeyi dile hiçte getirmiyim alsa da değişen bişey olmaz annesi babası salondayken o yatak odasına geçip oturmaz
ya nasıl öğreniosun şifreyi valla aşk olsun dişli sin ben pısırığım işte beceremiorum
merin 2 yi bilmiyorumda..metin2 yi biliyorum sanal alemin gözdesi bi oyun oynamayan yoktur onu....bağımlılıkta yapıyo çok iyi biliyorum allah sabur wersin hele birde yeni başlamışsa oyuna biraz zor tutkusunun geçmesi....
unutmadan....bu oyunlardan para bile kazanılıyo...kesip biçme aletleri gibi satıp alıyolar:))
canım metin 2 zaten ben yanlış yazdım
Allah Allah ne oyunlar varmış, hiçç duymadım ben metin2 diye bi oyun, nasıl bir oyun savaş oyunu mu bu, konuşulanlardan hiçbişi anlamıyorum char toplantı falankafa yapıomuş resmen yaa aslında benim de ihtiyacım var kafa bulmaya bu oyuna mı başlasam ki )
biliyorum, benim eşimde yapıyor onu
bi kaç gün önce bana diyorki oyundan bir zırhmı dedi, kılıç mı dedi herneyse satam diyo, birisiyle görüştüm, 3000 veriyor, 4000 tl verse satacam diyor
bi iki gündür oyununa laf etmiyorumparayı elinden alana kadar tabi...
biliyorum, benim eşimde yapıyor onu
bi kaç gün önce bana diyorki oyundan bir zırhmı dedi, kılıç mı dedi herneyse satam diyo, birisiyle görüştüm, 3000 veriyor, 4000 tl verse satacam diyor
bi iki gündür oyununa laf etmiyorumparayı elinden alana kadar tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?