oyun bağımlısı eşim

bu ne operasyonu ne toplantısı ne bilgisi pek anlamadım

bu oyunda parada biriktiriyolar, oyun parası
ben eşimden gizli girip bütün parasını harcıyordum sırf o kendine malzeme alamasın diye, ama tam paraları çalıyoken yakaladı beni
sonra bi ara şifresini değiştirdi ama ben keylogger yüklemiştim ve öğrenmiştim şifresini.. artık gizlemiyor, hem kıyameti koparırım hemde biliyoki istediğim zaman öğrenebilirim.

aslında bi sürü şey yapabilirsin, maksat kötülük olsun, zarar etsin

cayarmı? caymaz...ben eşime neler yapmadım ama vazgeçtiremedim.

canım ah öle olsa işte ona razıyım ama masa üstü bi tane var ve kaynımla oturup oynuolar sabaha kadar

yok mu hiç kenarda paran?
ben olsam gerekirse para biriktirir bir laptop alırım
600 700 tlye işini gören bişe alırsın
en azından akşam senin yanında olsun kaynınla değil.

ya nasıl öğreniosun şifreyi valla aşk olsun dişli sin ben pısırığım işte beceremiorum

merin 2 yi bilmiyorumda..metin2 yi biliyorum sanal alemin gözdesi bi oyun oynamayan yoktur onu....bağımlılıkta yapıyo çok iyi biliyorum allah sabur wersin hele birde yeni başlamışsa oyuna biraz zor tutkusunun geçmesi....

bu ne operasyonu ne toplantısı ne bilgisi pek anlamadım

karalama operasyonlarını haftasonu yapıyorum demek istedim

ilk başta onların görüşmelerini, konuştuklarını dinliyorum, malzeme topluyorum sonra haftasonu onları birbirine katıyorum

Allah Allah ne oyunlar varmış, hiçç duymadım ben metin2 diye bi oyun, nasıl bir oyun savaş oyunu mu bu, konuşulanlardan hiçbişi anlamıyorum char toplantı falan kafa yapıomuş resmen yaa aslında benim de ihtiyacım var kafa bulmaya bu oyuna mı başlasam ki )

canım maddi durumumuz o kadar ii olsa zaten hepimiz bi evde kalmayızzz alamayacağı bişeyi dile hiçte getirmiyim alsa da değişen bişey olmaz annesi babası salondayken o yatak odasına geçip oturmaz

hmm...anladım
haklısın aslında

unutmadan....bu oyunlardan para bile kazanılıyo...kesip biçme aletleri gibi satıp alıyolar:))

biliyorum, benim eşimde yapıyor onu

bi kaç gün önce bana diyorki oyundan bir zırhmı dedi, kılıç mı dedi herneyse satam diyo, birisiyle görüştüm, 3000 veriyor, 4000 tl verse satacam diyor

bi iki gündür oyununa laf etmiyorum parayı elinden alana kadar tabi...

Son düzenleme:
canım metin 2 zaten ben yanlış yazdım

önemli değil cnm....oyunun kötü bi yanı yok ama seninle ilglenmemesi kötü hemde hamilesin.....bende hamileyim benimde eşimin işleri pc üzerinden ewde halletmesine rağmen pek nadir ilgi gösteriyo heleki hamileyim diye pek dokunmak bile istemiyo ( puffff

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oyuna başlamak mı saçmalamayın allah askına hayat kararıo bu oyun yuzunden savaş turu bi oyun sanal alemde oynuolar arkadaş ortamı falan

nasıl yani yaa, bir de bu sanal oyundaki sanal itemlara milyarlar mı veriyolar

ayyhh sesli güldüm wallahi :)) kız bencede ses etme :)) bırak alsın manileri....hatta sende başla bence oyuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…