Oyun bağımlısı koca

Dönme cnm 10 yıldır aklı nerdeymıs beyefendının, affedersen senı cıddıye almaz nasılsa affeder der yıne yapar

Çocuklar için dönülmez çünkü senin kocan düzelmez… hayırlısı olsun hakkınızda

Ben ortada baba ya da koca goremedim. He evet cocuklarin dunyaya gelebilmesi icin sperm lazim, o ise yaramis. Bir de Eve Para getiren, cinsiyeti erkek olan bir varlikmis.

Siz cocuklarinizla ailesiniz, o da sperm bankasi + atm. Bu sartlar sizin icin makulse devam edin.

Kaçın.. Lütfen

Şaka gibisiniz yaaa... Kusura bakmayın da böyle birine 2 çocuk fazla değil mi? Sizinde akliniz basinizda olmamalı diye düşünüyorum. İlk cocugunuz kaza olabilir ikincisi hata ve üçüncü olarak çocuklarınızı düşünüp (!) Bu adama dönerseniz tercihtir. Biri beni yataktan kovacak aman Allahim ya sonrasını kendisi düşünsün. Kendime bunları yediremem hadi yedim diyelim sindiremem yahu... Aklım almıyor cidden bu hayatı kendinize nasıl layık gördünüz onca sene

Böyle biriyle nasıl içiniz alıyor da sevişiyorsunuz ben anlamadım. Bırakın iki çocuğu yani adam bu zamana kadar baba değilmiş zaten. Yanınızda olmaması çok daha hayırlı olacak. Tabii keyfiniz bilir. Dönmek istiyorsanız dönün.

Ya gunah degilmi cocuklara baba sevgisi ilgisi yasamadan buyuyorlar bile isteye yaptiysaniz bunun gunahi sizdede var boyle bir adamdan cocuk yapip o cocuklari boyle kim bilir ne tramvalarla buyuttugunuz icin

Üçüncüyü yapmayın bari hayır belli boşanmamaya bahane arıyorsunuzda

Adama döneceksiniz çocukları bahane etmeyin,bizi kandıramazsınız ama siz bu bahaneye sıkı sıkı tutunmak istiyorsanız paşa gönlünüz bilir.Paşa gönlünüz ilgisiz,sevgisiz saygısız adama iki çocuk vermeyi uygun bulmuş,evlilik sandığınız şey kocanız için bedava sex ve bedava hizmetçi bulduğu ortammis sizde her dediğini yapıp uslu uslu durarak 10 sene bu düşüncesini desteklemişsiniz.Adam konforundan oldu üste bir de nafaka verecek tabiki ağlar sızlar.........

İlk çocukta ne yardım ne birşey görmüşsünüz
İkinci çocuğu hangi motivasyonla yaptınız?
Adam oyunu size tercih etmiş işi düşünce geliyor sizde kabul ediyorsunuz
Burda konu açıyorsunuz da sizde mağdur değilsiniz çok hatalısınız
Asıl mağdur olan annesine bile ilgisiz sevgisiz bir babaları olan o 2 çocuk
Bari bundan sonra onları düşünün
Onlar için döneyim mi diye kendinize bahane bulmayın çocukların babalarının yüzünü gördüğü yok aynı evdeyken de görmüyorlardı boşanmış gibiydiniz zaten
En azından annem babam ayrı diyip kendilerini avuturlar. İlgisiz şiddet yanlısı baba görmekten iyidir.

Çocuklara babanız diye tanıştırdınız mı,çocukları görmesin dövsün diye mi döneceksiniz?
Nafakayı alın ozaman görsün

Adam bu kadar kötüydü madem neden 2. Yapıldı.
1.'yi bile umursamiyorken.
Ayrıca s.g diyen bir ilişkiden sonra utanmasa size para verecek kıvama gelmiş zaten.
Dönülür mü diye bize sorman o kadar mantıksız ki anlatamam yani..
Evet dön 3.'yu de yap.
3 sene sonra buraya gelip yine bize sor,tamam mı ?

Yutkunarak okudum, ben olsaydım o adam ölmüştü heralde, şu andan itibaren sadece amaç için kullanıyo sizi malesef, ayrılmak en hayırlısı.

Bu tarz olayları çok duymaya başladım oyun olayı gerçekten büyük problem yaratıyor Allah kolaylık versin

Merve hanım, şu anki psikolojinizde mutlaka geçmişinizi, senelerinizi, iyi ve kötü anılarınızı düşünüyor, hatta eşinizi terk ettiğiniz için merhamet, vicdan azabı duygularınız ortaya çıkıyor gibi geliyor bana.

Benim evliliğim sizinkisinin çocuksuz versiyonu diyebiliriz. Ben cesaret edemedim çocuk olayına, çok küfür kullanıyordu ama tıpkı sizin eşiniz gibi küfür ettiğinin farkında değil, bu onun için doğal bir jargona dönüşmüş.

Benim eşimde maddi anlamda birşey esirgemedi ama hayatın geneline bakmak lazım. Buradaki arkadaşların dediği gibi bir süre sonra hizmetçiden farkımız kalmıyor, yemekleri önüne verilip önünden alınıyor, ben birde çalışıyorum, hergün işten gelince bir saatim evi temizleme ile geçiyor. 8 yıl arkasını topladım. Tabi bunların yanında daha ciddi detaylarda vardı benim evliliğimde.

Sonuç olarak insan ömürü kısa, bunları yaşamaya devam etmenize gerek yok? bir de çocuklarınızı düşünün? aksine çocuklarınız için dönmemeniz lazım…

Eşimin bana olan davranışları babasının birebir aynısıydı, yani kayınvalidem; “sen bana anlatıyorsun, sanki ben yaşıyorum bunları birebir. Hep benim yaşadığım şeyleri anlatıyorsun” diyordu. 2 çocuğu da küçükken boşanmaya cesaret edememiş, çocuklar zorba baba ile yaşamış ve onun davranışları ve karakteri ister istemez çocuklara geçmiş. Babasının aynısı oldu ve ben bu davranışları kayınvalidem gibi kabul edemiyorum.

Sizde çocuklarınızın eşinize mi benzemesini istersiniz? Bence ayrı kalıp çocuklarınıza steril bir hayat sağlayabilirsiniz. Kendinize yeni bir hayat kurmaya odaklanın.

Evlilik yüzüğünüzü kurdele ile bilgisayara bağlayın. Bir süre psikiyatrik yardım almadan da görüşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…