Oyun bağımlısı kocam

Canım bu oyunu kimler kimler oynuyor. Benim eşimde knigth hastası bı insan. Gece bilgisayar açık hiç kapanmıyor ise gidiyor yine açık hatta beni arayıp bakıyor. Evet oyun kendi kendine oynayip kasıyormus. Gece gece birbirlerini arayıp oyuna bak diye haberlesiyorlar. Kadınlar da bu oyunu oynuyormus ben bakıyorum gram anlamıyorum o kadar karışık. Ama bu oyuna yeni başladıysa eğer bıraktir yoksa ilerisi daha kotu benim eşim 20 senedir bu oyunun için de yok asas yok ork prest artık migdem bulandı..
Bıraktı benimki bu oyunu çok şükür

İyi akşamlar öncelikle 1 yıldır evliyim eşim ilk zamanlarda telefondan oyun oynuyor ve bu oyunlara para yatırıyordu. Sonra bilgisayar istedi bende o an durumumuz sıkışık olduğu için bir daha ki ay alırız dedim çok fazla ısrar etti hayır dememe rağmen gidip almış bahanesi ise ben istediğimi alamazmıyım oldu ben de durumumuzun olmadığını söyleyince cevabı hemen olsun istiyorum bekleyemem oldu şimdi ise masa üstü bilgisayar alacağım diyor 2. el hemde 3 tane 1 tanesini babamdan aldı diğerlerini para ile alacakmış knight diye bir oyun var sürekli onu oynuyor iletişimimiz yok denecek kadar azaldı. İkimizde çalışıyoruz eve geldiği gibi bilgisayarda bir kere yemek için kalkıyor başından. Var mı benim gibi olanınız ne yapmam lazım nolur yardım edin.
Bu tarz oyunlar gercekten bağımlılık yapıyor. Lise donemlerimde bende oynamıştım ve birakmakta zorlanmistim. Para yatiriyorsun para kazaniyorsun. Muhtemelen eşiniz bir is gibi görüyor oynadigi oyunu. Bir arkadasim gecen ay 2000 aldi. Biri hic cekmiyor 15 bini falan oldu. Oyunda aldiklari gb 50 ye aliyorlarsa 100 e çıkabiliyor bir nevi altin gibi. Kac bilgisayardan girersen o kadar cok kasıp para kazanabiliyorsun... oyundan çıkıp gercek hayata dönersek eşinizi seviyor olabilirsiniz ama biraz tirnaklarinizi gösterin olmadi bir süre evinize ugramayin. Varliginizin kiymetini bilmeyeni yoklugunuzla imtihan edin.

İşten gelince bağımlı gibi pc başında oturması gerçekten çok sinir bozucu ve normal değil. En azından sadece haftasonları sabah birkaç saat oynasa olmaz mı? Herkesin hobisi ve zevkleri farklı ve kendine ait zamanı da olmalı ama bağımlılık boyutuna getirmeye devam ederse ciddi ciddi konuşmanız gerekir hatta ailesine söylersin onlar uyarır

Back
X