Oyun bağımlısı kocam

Canım ben de bir senelik evliyim benim eşim de sürekli arkadaşlarıyla pubg oynuyor oyundayken gidip modemin fişini cekiyorum ben böyle bir çözüm buldum 😄
Benimki de bulasmak uzere bu oyun illetine.Arkadas edindi bir tane vay efendim cok sevmismis onu.Cocuk ta pardon adam (35 ustu insanlardan bahsediyorum) oyun bagimlisi.Onun yerine cik dolas,ev işi yap canin cok sıkılıyosa diye diye zorla dikkat dagitmaya calisiyorum.Anlamiyorum basiret sahibi olamayan insanlari.

Evlerınde rahat olamıolar oyun oynucak kadar eşleRının yanında maşallah kırt kesiliolar.Ne demir ki bileöedım?

Benimki de bulasmak uzere bu oyun illetine.Arkadas edindi bir tane vay efendim cok sevmismis onu.Cocuk ta pardon adam (35 ustu insanlardan bahsediyorum) oyun bagimlisi.Onun yerine cik dolas,ev işi yap canin cok sıkılıyosa diye diye zorla dikkat dagitmaya calisiyorum.Anlamiyorum basiret sahibi olamayan insanlari.
Ya benimki bir de çocukluk arkadaşlarıyla giriyor hepsi evli barklı çoğunun çocuğu var saatlerce başındalar ve sanki dünyayı kurtarıyorlar 🤦🏻‍♀️

Beraber girdiği arkadaşları da kendisi de benim yüzümden sürekli oyun kaybediyorlar seslerini dinliyorum en hararetli anda cekiyorum fişi 😄
Bende oynuyorum pugh şuan as oldum eşim şakasına takiliyo ödüm kopuyo eksi yiyecem diye eşim alistirdi beraber oynayalım diye şimdi oyun bağımlılık yaptı bırakamıyorum 😁

Gelip geçici birşey olabiliyor bazen bu durum. Eşim de her popüler oyunu denedi bir ara. xbox ps bilgisayar oyunları hepsini gördü bizim ev. Hatta bazı oyunların beni bile uykusuz bırakmışlığı var:olamaz: yine de sizi anlıyorum erkekler bu bağımlılığa daha yatkın ve kadınlar için çok sevimsiz bir ortam yaratıyor. Ama eşim bir süre sonra oyunlardan sıkılıp yaşam kalitesindeki düşüşü gördü normal hayatına döndü. Artık cep telefonu oyunu bile oynamıyor. Hatta kullanılmayan oyun aletlerini sattık gitti. Umarım sizde de bu yeni nesil problem mutlu sona kavuşur.

Eşinizle konuşun kendisini düzeltmesini isteyin sizi seven sizi üzen bişeyi de yapmak istemez zaten önemser

Valla bence diğer bilgisayara geç sende onla oyna.
Başka çözümü yok.

M Misisipili bu konuda yalniz deilsin.bizde evliligimizin 3.ayinda evde iş yerinden yapacagim seyler var bahanesiyle bilgisayar aldik oyuncu bilgisayari aldik bide nasil isse iyi kandirildim😂 aldik alali adam basindan zor kalkiyor 14 saat oynadigini bilirim hatta suanda da oynuyor.araba borcu bitince monitorlu buyuk bir bilgisayar almak istiyormus...oyunlara verilen paralari sayamiom bile en sonuncu oyunu 400 liraya aldik...baslarda surekli oyun yuzenden tartissamda pes ettim enazindan cocuk olana kadar eglensin bakalim diyorum sonra zaten vakit bulamayacak.. ayrica iyi tatafindan da bakiyorum tv bana kaldi dizilerimi rahat rahat izliyorum birde ayni onun gibi oyun buldum kendime kadinlarin oldugu 7/24 full muhabbet bir oyun. baktim onu degistiremiom ben ona benzedim sanirim

Benim eşimde oyun bağımlısı ama ben kıyametleri koparınca çeki düzen veriyo kendini bi kaç gün sonra yeni bi kıyamet şeklinde bi kısır döngüde ilerliyoruz. Benimki de knightonline a yeni başladı bi aydır bilgisayarı hiç kapatmadı uyurken bile oyun açık bişey kasıyomuş para kazanacakmış. Bir de arkadaş bulmuş ordan sevgili gibi sürekli mesajlaşıp araşıyolar. Adamın bide bebeği var hadi senin ayak bağın yok insanları ayartma bari diyorum ama nafile.

İşin zor baya benim eşim arada pubg oynuyordu tehdit ve şantajla sildirdim çünkü aile yapısı maalesef bozuluyor .. sende bir yol bulmaya çalış cok zor ya oyun bağımlılığı ..

çocukken babası hiç uzaktan kumandalı araba almadıysa üzüntüsü onadır zaar.. kişisel gelişimi tamamlamak önemli tabi.

Valla ne diyeyim ya bütün dertler tasalar bizde masallah, erkekler kulübünde 'karım sürekli dizi izliyor' diye baslık açan bi adam göremeyiz mesela. ya da "karım benle ilgilenmiyor, sürekli arkadaslarıyla vakit geciriyor" "karımın isteksizlik problemi" "baldızımdan nefret ediyorum" vs gibi.. Bi sey canlarını sıkıyosa ya gidiyorlar ya da onlar da umursamıyolar sanki. Kendinize eziyet etmeyin ya kendi hobilerinize odaklanın ya da resti çekin. Tüm tasa bizde, bu iste bir yanlıslık olmalı. :(( (kendi varoluşsal ve cinsiyet problemlerimi aktarmıs oldum) affola:)

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim sanırım ya alışmaya çalışıcam ya da kendimce çözümler üreticem fişleri çekmek gibi 😂

oyun resmen bağımlılık. ben insanların bilgisayar oyunu oynamasına karşı değilim hatta günün stresini atmak için bence güzel bir yöntem. ama 26 yaşında adam zamanını planlayamayıp sadece oyun oynuyorsa burada ciddi sıkıntı var. destek almadan bırakamaz gibi. yada ciddi bir ayrılık tehdidi yaşayacak sizin tarafınızdan. ama o zamanda blöf yapmamanız gerçekten net olmanız lazım.
seviyorsa kendine çeki düzen verir.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim sanırım ya alışmaya çalışıcam ya da kendimce çözümler üreticem fişleri çekmek gibi 😂
Eşine eşlik et bence 🤗
Oyunu öğretmesini iste sonra birlikte oynarız bahanesiyle bilgisayarda geçirdiği vakti azaltırsın. Ya da tam tersi ikinizde bağımlı olabilirsiniz bilemiyorum 🤪

Canım benimde eşim knigth oynuyor ve bu oyun kadar illet bir oyun daha bilmiyorum ben. Dediğin gibi sadece yemek sigara tuvalet için kalkıyor başından 4 senelik evliyim 2 tane çocuğum var onlarla bile benim kavgamla ilgileniyor. Çoğu kez bosanıcam diye kavga ettim 1 sene oynamıyor sonrasında geri dönüyor bu oyun en kötü yanı bırakamıyorlar.. ahhh ahhhh su oyundan ne çektim anlamıyorum 50 yaşında ki kadınlar adamla oynuyor ne anlıyorlar bilmiyorum. Çok araştırdım çok uğraştim bu oyunu bırakması için ama bırakmıyor. Kendiside diyor bu oyun bırakılmaz sadece ara verilir diye.. bu oyun bı bağımlılık bı hastalık tonlarca para sayıyor buna da kaç kez şahit oldum. Allah yardımcın olsun ama şunu söyleyeyim bırakamaz eşin de..

Benim eşimde oyun bağımlısı ama ben kıyametleri koparınca çeki düzen veriyo kendini bi kaç gün sonra yeni bi kıyamet şeklinde bi kısır döngüde ilerliyoruz. Benimki de knightonline a yeni başladı bi aydır bilgisayarı hiç kapatmadı uyurken bile oyun açık bişey kasıyomuş para kazanacakmış. Bir de arkadaş bulmuş ordan sevgili gibi sürekli mesajlaşıp araşıyolar. Adamın bide bebeği var hadi senin ayak bağın yok insanları ayartma bari diyorum ama nafile.
Canım bu oyunu kimler kimler oynuyor. Benim eşimde knigth hastası bı insan. Gece bilgisayar açık hiç kapanmıyor ise gidiyor yine açık hatta beni arayıp bakıyor. Evet oyun kendi kendine oynayip kasıyormus. Gece gece birbirlerini arayıp oyuna bak diye haberlesiyorlar. Kadınlar da bu oyunu oynuyormus ben bakıyorum gram anlamıyorum o kadar karışık. Ama bu oyuna yeni başladıysa eğer bıraktir yoksa ilerisi daha kotu benim eşim 20 senedir bu oyunun için de yok asas yok ork prest artık migdem bulandı..

Back
X