Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar. . Uzun süredir siteye uyeyim yazmak yeni kismet oldu. Yakinda Allah nasip ederse anne olacagim. Bebegime tiny love ilk tercih olmak uzere oyun halisi ve egitici oyuncaklar arıyorum. Ilgilenebilir misiniz?
Cok tesekkurler ilgin ve dileklerin icin ancak daha cok oyun halisi tarzinda urun bakiyorum. Eğer fikrim degisirse muhakkak iletişim kuracagim
Merhaba arkadaşlar. . Uzun süredir siteye uyeyim yazmak yeni kismet oldu. Yakinda Allah nasip ederse anne olacagim. Bebegime tiny love ilk tercih olmak uzere oyun halisi ve egitici oyuncaklar arıyorum. Ilgilenebilir misiniz?
Oyunhalisi var bende.satilmisti ama kargocok tuttugu icin yollayamadim.alanbayana kargouceeti fazla geldi.Eki Görüntüle 987700
playskool oyun halısı, yüzüstü durmayı tesvik edici pek cok detayı var
bondigo yakala beni hav hav köpek, havlayarak gidiyor, emeklemeye tesvik edici
fisher price ciftlik hayvanları dişlik, hayvan figürlerini cektikce hayvanların sesleri ve mc donalds sarkısı calıyor
kırmızı kısımlar beyaz kısımlara salladıkca carpıyor, cıngırak gibi, dgmesine bastıkca ışık yanıp sonuyor bebegin dikkatini cekiyorFiyat ne dusunuyosunuz??canm allah elıne sagsalım teslım etsın inş. bende chicco new dreams anakucagı var,cok fonkıyonlu.baya da kullanırsın yaşına kadr ilgilenırsen ucuza vereym sayılı kullandk ama bıraz gec oldu büyüdü gtti:) tertemız duruyoEki Görüntüle 983784