- 26 Eylül 2016
- 57
- 12
- 88
- 31
- Konu Sahibi Kara sevdamm
-
Terapi gerektiğini herkes söylüyor ama ben kendimde birşeyler yapmam gerekTerapi
Telefonda oynuyor bitane savaş oyunu hep elinde yemekte falan uyanır uyanmaz ilk işiNe oynuyor ?
Bazı oyunlar ciddi bağımlılık yapıyor .
Tel.den oynuyorsa , müdahale daha zor ... her daim elinde .
PC de ya da konsol oyunu ise , zamanlamayı azaltmak daha kolay .
Ne oynadığını , nerde oynadığını yazarsan ... belki yardımcı olmamız kolaylaşır .
Telefonda oynuyor bitane savaş oyunu hep elinde yemekte falan uyanır uyanmaz ilk işi
Hmmm tamam , savaşarak kendini şehrini büyütüyor ... bakmazsa şehri istila ediliyor falan.
Eşimde bir ara çok sık oynuyordu .
Tüm şehrini yıktı eeer yeter be diyip bi gün :)
Çivi çiviyi söker mantığını kullansan , mesela bir oyun konsolu alsanız ve beraber oynasanız . Ciddi keyifli .
Bunu da çocuk uyuduğunda yapsanız .
Sabah kalkar kalmaz ilk işinin telefonda oyun açmasını engellersin .
Ama oyunda işi hiç bitmiyor ki hep işi var ben öyle oyunlara hiç ilgim yok ben oyunu bırak demiyorum ama ayarını tuttursun zaten bilgisayar yok telde oynuyorHmmm tamam , savaşarak kendini şehrini büyütüyor ... bakmazsa şehri istila ediliyor falan.
Çivi çiviyi söker mantığını kullansan , mesela bir oyun konsolu alsanız ve beraber oynasanız . Ciddi keyifli .
Yani bir anda sıfırlamak yerine madem oyun zevki var ; bunu ortak keyfe dönüştürseniz
Oynadığı oyun tek kişilik kendini güçlendiriyor anca benimde kendi telfnmda yanında oynamam gerek beni beklemz zaten aşırı kaptırdı kendini bazen bişey diyorum beni duymuyo bile+1
Beraber bir oyun alıp konsolda oynayın bence.Arada sırada açıp oynayın.Zaten sürekli oynamayacağınıza göre oynamak için sizi beklemeye başlar zamanla,çünkü ne kadar çok kişi olursa o kadar eğlenceli oluyor oyun oynamak,tek kişi sıkılır.
Ayni oyun esimdede var. Sinir bozucu. Arkadasi zoru ile yukledi. Yuklemek istemedi baya zorladi. Simdi bazen bana gina geldigindr o arkadasina sovuyorum.Hmmm tamam , savaşarak kendi şehrini büyütüyor ... bakmazsa şehri istila ediliyor falan.
Yani bir anda sıfırlamak yerine madem oyun zevki var ; bunu ortak keyfe dönüştürseniz
Sizinki yine birakiyormuş bizde o da yok bırakmıştı bi ara geri başladı 19 dakika işim var diyo ama saatlerce bitmiyoAyni oyun esimdede var. Sinir bozucu. Arkadasi zoru ile yukledi. Yuklemek istemedi baya zorladi. Simdi bazen bana gina geldigindr o arkadasina sovuyorum.
Artik kustugumde birakiyor. Misafirlikte bile bazen oynuyor ev sahibi artik cekip elinden iyor telefonu. Neymis baskin olmus. Neymis bilmem neymis. Simdide dovus oyunu yuklemis candy crash gibi kidemli bolum atliyor. Simdide ona sardi oysaki evlendigimizde filan telefonu eline almazdi. Son 1 yildir telefona dustu. Osm oyunu ile basladi. Bende kizdim. Demekki aradigimda hep bu oyunu oynuyordun o yuzden benim telefonlarimi kisa kesiyordun yada acmiyordun ama nafile....
Geçmiş olsun
En son o olcak zaten bi gidiş onu gösteriyorBir cinnet anında telefonu alıp itinayla duvara fırlatın.
Ediyorum o konuda bundada sohbet var galiba whatsapda grup bile kurmuşlar oyunla ilgiliDikkat et sohbetli oyunlar olmasın başka bağımlılığı olur çünkü öyle oyunların
İnsanlara nasıl güveniyor bu oyun bağımlıları yavEdiyorum o konuda bundada sohbet var galiba whatsapda grup bile kurmuşlar oyunla ilgili
Öyle oyunlardan sıkılıyor arkadaşlarıyla okey falan oynuyor sıkılıyorm diye söyleniyo ben oynamasını demiyorum ama bunun ki çok asiriOyun oynamayı seviyor demek ki , sizinle oynayabileceği oyunlara yönlendirin ?.
Puzzledır , Monopolidir ,tavla falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?