Oyun hastalığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kara sevdamm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
57
12
88
31
Merhaba arkadaşlar
Bi sorunum vardı eşim sürekli oyun oynuyor bize hiç zaman ayırmiyor çocugumuza karşıda aynı hep oyun her yerde her ortamda nasıl davranmalıyım

Ne oynuyor ?

Bazı oyunlar ciddi bağımlılık yapıyor .

Tel.den oynuyorsa , müdahale daha zor ... her daim elinde .

PC de ya da konsol oyunu ise , zamanlamayı azaltmak daha kolay .

Ne oynadığını , nerde oynadığını yazarsan ... belki yardımcı olmamız kolaylaşır .

Telefonda oynuyor bitane savaş oyunu hep elinde yemekte falan uyanır uyanmaz ilk işi

Telefonda oynuyor bitane savaş oyunu hep elinde yemekte falan uyanır uyanmaz ilk işi

Hmmm tamam , savaşarak kendi şehrini büyütüyor ... bakmazsa şehri istila ediliyor falan.

Eşimde bir ara çok sık oynuyordu .

Tüm şehrini yıktı eeer yeter be diyip bi gün :)

Çivi çiviyi söker mantığını kullansan , mesela bir oyun konsolu alsanız ve beraber oynasanız . Ciddi keyifli .

Bunu da çocuk uyuduğunda yapsanız .

Sabah kalkar kalmaz ilk işinin telefonda oyun açmasını engellersin .

Yani bir anda sıfırlamak yerine madem oyun zevki var ; bunu ortak keyfe dönüştürseniz

Son düzenleme:

+1
Beraber bir oyun alıp konsolda oynayın bence.Arada sırada açıp oynayın.Zaten sürekli oynamayacağınıza göre oynamak için sizi beklemeye başlar zamanla,çünkü ne kadar çok kişi olursa o kadar eğlenceli oluyor oyun oynamak,tek kişi sıkılır.

Ama oyunda işi hiç bitmiyor ki hep işi var ben öyle oyunlara hiç ilgim yok ben oyunu bırak demiyorum ama ayarını tuttursun zaten bilgisayar yok telde oynuyor

Oynadığı oyun tek kişilik kendini güçlendiriyor anca benimde kendi telfnmda yanında oynamam gerek beni beklemz zaten aşırı kaptırdı kendini bazen bişey diyorum beni duymuyo bile

Ayni oyun esimdede var. Sinir bozucu. Arkadasi zoru ile yukledi. Yuklemek istemedi baya zorladi. Simdi bazen bana gina geldigindr o arkadasina sovuyorum.
Artik kustugumde birakiyor. Misafirlikte bile bazen oynuyor ev sahibi artik cekip elinden iyor telefonu. Neymis baskin olmus. Neymis bilmem neymis. Simdide dovus oyunu yuklemis candy crash gibi kidemli bolum atliyor. Simdide ona sardi oysaki evlendigimizde filan telefonu eline almazdi. Son 1 yildir telefona dustu. Osm oyunu ile basladi. Bende kizdim. Demekki aradigimda hep bu oyunu oynuyordun o yuzden benim telefonlarimi kisa kesiyordun yada acmiyordun ama nafile....

Geçmiş olsun

Sizinki yine birakiyormuş bizde o da yok bırakmıştı bi ara geri başladı 19 dakika işim var diyo ama saatlerce bitmiyo

Dikkat et sohbetli oyunlar olmasın başka bağımlılığı olur çünkü öyle oyunların

Oyun oynamayı seviyor demek ki , sizinle oynayabileceği oyunlara yönlendirin ?.
Puzzledır , Monopolidir ,tavla falan ?
Öyle oyunlardan sıkılıyor arkadaşlarıyla okey falan oynuyor sıkılıyorm diye söyleniyo ben oynamasını demiyorum ama bunun ki çok asiri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…