- 26 Eylül 2016
- 57
- 12
- 88
- 31
- Konu Sahibi Kara sevdamm
-
İnsan artık tahammül edemiyoİnsanlara nasıl güveniyor bu oyun bağımlıları yav
Biter yani bende ondan korkuyorumO oyun yüzünden evliliğim bitiyodu
Pcde olsa her yerde yanında olmaz ama telefon bu her yerde yanindaBendede var oyun hastalığı özellikle online oyun çok bağımlılık yapıyor.bakıyorum evli çocuklu adamlar her fırsatda başında.pcde oynamadığı için şanslısınız aslında...
Pcde çok kapsamlı sohbetli oluyor açıkcası yani biraz sıkıntılıPcde olsa her yerde yanında olmaz ama telefon bu her yerde yaninda
Bilmiyorum napcam böylePcde çok kapsamlı sohbetli oluyor açıkcası yani biraz sıkıntılı
SaolunBağımlılık olmuş demek ki Allah yardımcınız olsun
Sohbetli oyunlar nasil oluyor canimDikkat et sohbetli oyunlar olmasın başka bağımlılığı olur çünkü öyle oyunların
Benimde esim oynuyor canim hic ilgilenmiyorim amaaan o benimle ilgilensin ama baya azaltti sukurEdiyorum o konuda bundada sohbet var galiba whatsapda grup bile kurmuşlar oyunla ilgili
Biraktimi peki sonra cqnimO oyun yüzünden evliliğim bitiyodu
telefonu kafasına fırlat ciddiyimMerhaba arkadaşlar
Bi sorunum vardı eşim sürekli oyun oynuyor bize hiç zaman ayırmiyor çocugumuza karşıda aynı hep oyun her yerde her ortamda nasıl davranmalıyım
Savaş oyunları için demiyordum da telefonlara inen bazı oyunlarda sohbet oluyor rakipler muhabbet ediyor sanal sekse kadar gidiyor kötü bence ondan uyarıyorum ama savaş oyunlarında bu olmaz diye düşünüyorum.Sohbetli oyunlar nasil oluyor canimbenim esimde oynuyorda savas oyunlari bazen
Benim eşim gittikçe bağımlı oluyorBenimde esim oynuyor canim hic ilgilenmiyorim amaaan o benimle ilgilensin ama baya azaltti sukur
En son o noktaya gelcem ama gider telefon alır bırakmaztelefonu kafasına fırlat ciddiyim
Biraktimi peki sonra cqnim
Nasildi o zamanlar tartışma falan oluyor muyduOynayan bendim
Çok şükür bıraktım ama 2 senemi falan yedi oyun.
İnsan sıkılıyo bi süre sonra elbet bitiyo.
Nasildi o zamanlar tartışma falan oluyor muydu
bu savas oyunlarinda bayan erkek karisik sanirim dimiHem de nasıl :)
Adam bezdi benden yapışıp kalıyodum tablete.
Saysa sövse de umursamadan oyun oynuyodum.
Çünkü resmen bağımlılık yani sigara içki uyuşturucu gibi bişey.
İllallah etmişti benden artık hergün kavga ediyoduk.
Bu arada o oyunda sohbet de var bilgin olsun herkes birbirine yazıyo çünkü savaşlar falan ortak yapılır herkes haberleşir o sırada.
bu savas oyunlarinda bayan erkek karisik sanirim dimi
ne guzel birakmissin canim.kendin mi biraktin yoksa terapi falan mi gordun:)Oynayan bendim
Çok şükür bıraktım ama 2 senemi falan yedi oyun.
İnsan sıkılıyo bi süre sonra elbet bitiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?