oyun meselesi canımı sıkmaya başladı

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
günaydın hanımlar,
Erkek arkadaşımla güzel giden bir ilişkim, iyi anlaşıyoruz her şey yolunda..
sorun şu ki oynadığı bir online oyun var. cuma ya da cts akşamları 4 arkadaş toplaşıp gece 12 den sabah 5-6 ya kadar oyun oynuyorlar. ya da 8 de falan gidiyor 12 de eve dönerim diyor saat 2 oluyor ben aramasam kalkcağı yok kendini kaptırıyor. arıyorum geç oldu diye hemen eve gidiyor onda sorun yok.
rahatsız oluyorum diye dile getirdim surat yaptım hatta sanki napıyorum mekan mekan sabaha kadar gezmiyorum ya sen abartıyorsun diyor.
görüştüğü tek arkadaşları bunlar ve tanıştım. düzgün çocuklar. haftada 1 gece onlarla bu şekilde.
iyice alışkan olacak diye tedirginim. online oyun bir de. mesaj atıyorum yok görmüyor dönmüyor. deliriyorum.
daha mı anlayışlı olmalı mıyım sizce ?

Bu online oyunlar bağımlılık hakikaten.Haftada bir ise ses etme derim ben.Sen yanındayken yapıyorsa cıngar çıkar.Ama sen yokken oynuyorsa bırak o da öyle deşarj oluyordur.Arada bir arayabilir tabi o konuda haklısın.Beş dakikasını da sana ayırsın zor değil.

Bu online oyunlar bağımlılık hakikaten.Haftada bir ise ses etme derim ben.Sen yanındayken yapıyorsa cıngar çıkar.Ama sen yokken oynuyorsa bırak o da öyle deşarj oluyordur.Arada bir arayabilir tabi o konuda haklısın.Beş dakikasını da sana ayırsın zor değil.
Benleyken oynamaz görüşmediğimiz bir zaman gider oynar. ama eve gitmek bilmiyor, söylediği saatten hep geç gidiyor o da ben söyleyince

Abartacak pek bişey yok sonuçta evli değilsiniz eve falan gelmiyor desen anlarım da koca adam ne yaptığının farkındadir herhalde
aslında ileride de sorun olur mu kısmına takılıyorum alışkanlık yapıp da. senle olmadığımda canım sıkılıyor sen olsan her akşam yanımda zaten gitmem diyor

aslında ileride de sorun olur mu kısmına takılıyorum alışkanlık yapıp da. senle olmadığımda canım sıkılıyor sen olsan her akşam yanımda zaten gitmem diyor
Eee daha ne bence fazla takılma bunaltma derim içki icmiyr kumar oynamiyor bence oyun oynamasi bi sorun yok gibi

zaten birbirimizden kalan zamanda bunu yapıyor. tabiki gezsin yapsın sorun yok. ben diyorum git diye ama kararını bilmiyor
Kararimi biliyor diyorsunuz da , belli ki o bu kararinizdan memnun degil..Bakin iyiliginiz icin diyorum bu kadar mudahil olmak iyi degil . Bana gore cok abartiyorsunuz

Eşinizin nerede olduğunu biliyorsunuz, ne yaptığını biliyorsunuz, içiniz rahat olsun.
Haftalık böyle bir buluşma, stres atmasını da sağlar. Oyun oynuyor yani, zararsız bir hobi. Siz bu bir günde sorun çıkarırsanız, o iki gün, üç gün olmaya başlarsa o zaman yüz göz olursunuz. Bir gün izni olsun, gerisi sizin olsun.

Eşimin de var, araba hobisi. Haftanın belli bir günü, belli bir saati arabası ile ilgilenerek geçer.
Aynı zamana benim de çizimim olur, ben de ona dalarım çocuktan fırsat buldukça.
İnanın insana iyi geliyor.

Başka başka hobileri(!) yok ya, bu iyidir, iyi.
İlgisini, enerjisini dengeler.

Evlenince devam eder mi diye senin korkun. Evet edebilir. Benim bir arkadaşım da oyun bağımlısıydı. Evlenince de devam etti. Ne zaman çocuğu oldu bıraktı. Ama çocuk büyüse de birlikte oynasak o oyunlardan diye bakıyor:KK48:

Bence sevgilinizin annesi olmaktan vazgeçin.
Abartı bir durumu yok gibi.
Sizinle de vakit geçiriyormuş.
Bu kadar üstüne düşerseniz bunalacaktır haklı olarak.

Back
X