• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyun meselesi canımı sıkmaya başladı

benim eşim de bağımlı derecesinde oynuyormuş. aylarca güneş yüzü görmemiş.
neyse ki kafasına dank edip bırakmış.
o zamanki kız arkdaşına acıyorum çok cefasını çekmiş :)
sen yine de üstüne gitme. çok oynamıyorsa sorun yok ama azıttığı anda bil ki işler kötü gidecek.
bu yüzden boşanan çok çift var :(

evli değilsiniz daha sonuçta siz şimdiden ipleri elinize almaya çalışıyorsunuz bu zamanla karşı tarafı bıktıracaktır. arayıp eve git tarzı cümleler kurmayın ilişkinizin sağlığı için. annesi babası rahatsız olmuyor demekki bu durumdan. size söz hakkı düşmez çok fazla

hiçbir şeyine karışmam ama sabaha kadar başka yerde olması canımı çok sıkıyor ister istemez uzak davranıyorum

Ablacım koskoca adam, eve git diye annesi gibi başında dırdırlanman çok itici. Adam oyun oynuyor, aldatmıyor, yanlış bir şey yapmıyor eeee kaçta yatarsa yatar sana ne? Koskoca adam kaçta yatacağına karışma hakkını kendinde evli olsan bile görme. Yapışık ikiz değilsiniz, ikiniz de ayrı ayrı bireylersiniz. Onun da bir hayatı var, senin de bir hayatın var ayrı ayrı bunu kabullen. Sürekli adamın ne yaptığını takip edersen kendi hayatıbdan çalarsın. Adam kaçta yattı kaçta kalktı diye takip etmek zor olmuyor mu? Cidden meraktan soruyorum. Hafiyelik yaparak ziyan ettiğin zamanı kendi hayatına yatır bence. Dünya bu adamdan ibaretmiş gibi davranma.

Ablacım koskoca adam, eve git diye annesi gibi başında dırdırlanman çok itici. Adam oyun oynuyor, aldatmıyor, yanlış bir şey yapmıyor eeee kaçta yatarsa yatar sana ne? Koskoca adam kaçta yatacağına karışma hakkını kendinde evli olsan bile görme. Yapışık ikiz değilsiniz, ikiniz de ayrı ayrı bireylersiniz. Onun da bir hayatı var, senin de bir hayatın var ayrı ayrı bunu kabullen. Sürekli adamın ne yaptığını takip edersen kendi hayatıbdan çalarsın. Adam kaçta yattı kaçta kalktı diye takip etmek zor olmuyor mu? Cidden meraktan soruyorum. Hafiyelik yaparak ziyan ettiğin zamanı kendi hayatına yatır bence. Dünya bu adamdan ibaretmiş gibi davranma.
hafiyelikle ne alakası var ? tabi ki ilgilenicem ben bu adamla evlenicem, ilerde başımı ağrıtacak huyları varsa şimdiden öğrenmek istemem en doğal hakkım hafiyelik değil yani

hafiyelikle ne alakası var ? tabi ki ilgilenicem ben bu adamla evlenicem, ilerde başımı ağrıtacak huyları varsa şimdiden öğrenmek istemem en doğal hakkım hafiyelik değil yani

Ablacım bu baş ağrıtan huy değil, adamın arkadaşlarıyla geçirdiği vakit. Evlenince 7/24 yapışık ikiz olma niyetin yoksa, 1 gün arkadaşlarıyla geçirmesi normal. Sürekli dip dibe olmak hiç sağlıklı değil. Güzel bir hayat için hem eşe, hem arkadaşa ihtiyaç var; ikisinin de yerleri ayrı. Sürekli eş de olsa aynı kişiyle dip dibe olmaz. İnsanın başka insanları da görmeye, sosyalleşmeye de ihtiyacı var. Baş ağrıtan huy dediğin normal bir ihtiyaç yani. Sen hiç mi kız arkadaşlarınla buluşmuyorsun, vakit geçirmiyorsun?

Adamı dünyadan soyutlamak da, sürekli senin dediğini yapsın sana göre yaşasın, senin istediğin saatte yatsın kalksın demek de hakkın değil bence.

Haftada 1 ise bence sorun etmemelisin. Tabi ki evlendiğindede oynayacak ama bunu hergün yapmıyorsa sorun yok bence. Siz şimdiden önlem alıyorsunuz anlaşılan aslında bi yandan iyi bi yandan kötü.
Çalışıyor mu erkek arkadaşınız mesleği filan var mı?

Kocamın bile hafta da bi günü kendine ait ister evde oturur ister arkadaşlarıyla gezer evin kedisi değil yanş onun da ayrı hayatı olacak sevgiliyken hiç karışma bence

Evli olsaniz daha farklı konusurdum ama su an karismamalisiniz sanki. Ama boyle giderse evlenince de devam edebilir. Ya hic anlamıyorum koca koca adamlar oyundan ne anliyor

Haftada 1 ise bence sorun etmemelisin. Tabi ki evlendiğindede oynayacak ama bunu hergün yapmıyorsa sorun yok bence. Siz şimdiden önlem alıyorsunuz anlaşılan aslında bi yandan iyi bi yandan kötü.
Çalışıyor mu erkek arkadaşınız mesleği filan var mı?
devlet memuru ,çalışıyor

Oyun oynamakta ne var ki bu da bir çeşit hobi farkında mısınız ?

Ben de sık sık oynarım,insanı rahatlatıyor.Hele arkadaşlarla eğlenmemenin imkanı yok.Bence mutlu olun kendine ait alanları var ve bunun farkında.Sürekli dip dibe olan ilişkiler bana çok yapmacık geliyor,benim birlikte olduğum insan oynamadığı halde ağzını bile açmıyor bu konu hakkında,çünkü benim özel alanım.Sevgili olmak sürekli birlikte olmayı ya da sürekli benzer paylaşımlarda bulunmayı gerektirmiyor bence.

Back
X