Oyuncak göndermiş 🤬

Bir anım var onu anlaticam okuyunca aklıma geldi bundan yıllar önce bir arkadaşımı erkek arkadaşı yaşadığım şehrin. En pahalı diyebileceğim yerine sevgililer günün de davet etti biz kesin evlilik teklifi gelicek diye kızı süsledik inanılmaz heyecanlıyız felan bu arada orası korkunç pahalı bir yer bize gidince mesaj at felan diyoruz bir ara mesaj geldi masaya kadar kırmızı gül döktürmüş ve keman var biz iyice gaza geldik kutlama yaparız hadi bizde suslenelim gidip alkol felan çerez alalım gelince kutlama yapalım kıza diye hunharca hazırlığa başladık gece 3 gibi en geç gelecek ertesi gün oğlanın uçuşu var neyse hiç mesaj yok saat 2 ye geliyor kapı çaldı kız baştan aşağı kıpkırmızı elinde kahverengi orta boy bir ayı eee ..eesi bu kadar organizasyon ayı içinmiş kız bir yandan gülüyor bir yandan kiriz geçiriyor biz ne diycegimizi şaşırdık felan..demem o ki erkekler bütün kızların ayı sevdiğini düşünüyor dünyanın parasını harcayıp ayı hediye edince gerçekten mutlu olduğumuzu dusunuyorlar o yüzden kızma sevgiline:))

Merhabalar, bence sinirlenip moral bozacak hiçbir şey yok. Aranızdaki ilişki zaten bunu kaldırıyormuş, şimdi yaptığı kendince büyük sizin için küçük bir sürprizi bence hoş karşılayın :) Evet beklentiye sokmuş fazlaca ama zaten beklenti en büyük düşman. Ne kadar az beklenti o kadar mutlu yaşam

Az önce eşim dışardan geldi, sana sürprizim vaar diyerek, o kadar heyecanlandım ki. Ve biliyorum yiyecek bir şey,ki öyleymiş 10 senedir birlikteyiz, ben süt mısır alıp gelişini de çok sevdim, çok daha romantik hediyelerini de. Çünkü beni düşünmüş.
Pozitif olun, güzel bakın size tavsiyem :) Kaç yıldır birliktesiniz bilmiyorum ama zamanla daha da güzelleşir umarım.

Cok sacma ben olsam tepki veririm bende guzel bisey gelicek sandim kargoyu acinca sok oldum nerden aklina geldi boyle bisey almak diyebilirsin. Sahsen ben kocama diye diye artik bana ne almasi gerektigini ogrettim cok guzel seyler almayi ogrendi. Bana bir suru gumus bileklik aliyordu hic sevmem ve neden surekli gümüş bileklik ne alaka? Dedim sevmiyorum birdaha aldi sevmedigmi soyledim neden aldin falan diyince bir daha almadi artik ne alacagini biliyor

Gerçi o hep böyle yapıyor beni beklentiye sokuyor sokuyor sonra foossssss
Hayır ben bir şey istesem söylesem sorsam neyse kendi anlatır anlatır beklentiye sokar sonra beklediğimle kalırım. Bu kötü değil mi yani ? Sorduk mu ? Dimi ama neden insanı boş yere beklentiye sokuyorsun ki

O oyuncağı evladına alamayanlarda var önemli olan sevgi saygı düşünmüş hoşunuza gider diye mutlu olunur bence

Kimse kusura bakmasın bende hediyenin maliyetine kalitesine bakarım. Çocuk mu Sevindiriryor. Hani manevi olarak tatmin etse hediye anlarım ama peluş oyuncak veya kitap alan kişiler bana hediyeyi ucuza getiriyormuş gibi geliyor

Hadi içinden gelmiş almış
Niye sanki çok büyük bir şey almış gibi dram yaratıyor.
Senin haberin olmasa bu kadar övünmese düşünmüş almış der kurulmazdın.
Ben belli ederdim sanırım beğenmediğimi

Kapandı zaten konu ben beğendim vs dedim . Belli etmedim arkadaşların dediği gibi ters teper diye. Ama cidden mutsuzum. Ciddi ciddi değer görmediğimi düşünmeye başladım

Kapandı zaten konu ben beğendim vs dedim . Belli etmedim arkadaşların dediği gibi ters teper diye. Ama cidden mutsuzum. Ciddi ciddi değer görmediğimi düşünmeye başladım
Başka erkeklerin hediyelerini övebilirsin yanında
Yada şu elbise çok güzelmiş gibi.
Anlıyorsa anlar
Ama yinede insan sevgilisinin kendi kendine düşünmesini istiyor bir şeyleri

Başka erkeklerin hediyelerini övebilirsin yanında
Yada şu elbise çok güzelmiş gibi.
Anlıyorsa anlar
Ama yinede insan sevgilisinin kendi kendine düşünmesini istiyor bir şeyleri
İşte sorun şu ki adam bunları düşünebilecek seviyede biri bazı davranışları konuşmalarından net anlıyorum bunu. Üstelik durumu da iyi . O sanki bana layık gördüğü bu kadarmış gibi geliyor. Sana bu kadar diyor bana sanki.

Küçük olsun peluş olsun, özel gün dışında sizi düşünüp hediye almış ne güzel, hiç üzmeyin kendinizi, sinirlenmeyin.
Eşim eve gelirken bazen çikolata alır. Ta taa diye cebinden çikolatayı çıkartır.
Cebinden çıkartış şeklini falan görseniz sevdiğim birşeyi aldığı için ne kadar mutlu heyecanlı
Keza ben de çok mutlu oluyorum

O zaman bir yanındakilere bir sana karşı davranışlarına bak karşılaştır derim.
Başkalarına annesine vs. özel günlerde gayet düşünceli davranıp sana geldiğinde benden bu kadar diyorsa bu adamdan bir yol olmaz.

Çünkü bazısı kadın ruhundan anlamaz ne hediye alacağını bilmez
Bazısınınsa işine gelmez
İkinci gruptansa eğer bu adamla olmaz.

Öyle bir şey olsaydı bende mutlu olurdum ama öyle değil bu adam bana karşı cimri maalesef

Galiba ikincisi

Tatlım adam süpriz yapmış daha ne istiyorsuunnnn .. Sorun sende burda kusura bakma :) Çok eklentiye girdiğin için böyle olmuşş.. Uzatma istersennn :)

İhihi geldi geldi çok güzelmiş biğindim tissikkirliiğr. Demekten baska elden ne gelir.
Ya da teşekkürler ama pek tarzım değil diyebilirsin

Mesela daha büyük bi peluş oyuncak Şaka bir yana yazacaklarıma yakın yazmışsınız bana gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…