Oyuncak göndermiş 🤬

Çoğu erkek bbu işi beceremiyor.ben bunu anladım benim eş 'te .eski diyim bitiricem cunki' farklı şehirlerde yaşıyorduk baban bişi göndercenu söyledi.kargi geldi plastik çiçek ama böyle nasıl desem şu mutfağa yada lavabo aynaligina falan bırakacağın çiçekler olurya onun gibi.kucuk ve tuhaf .ağzım yere yapışmıştı gördümde.hatta dalga geçtiği düşünmüştüm.kavga etmiştim zamanla anladım bu işten anlamadini.sonra tabi düzeldi getirdi çiçekler gül'du canlıydi.flaan.aman nesye.sıkma canini. Tesekur et gec

hediyeden ziyade tavrindan hoslanmazdim ben olsam. yani sevgilim araba alsa gonderse onu bile “geldi mi geldi mi” diye darlasa yine sinir olurdum. hediyenin, surprizin bir adabi olmali. sanki kasikla verirken sapiyla gozunu cikariyormus gibi davranmis.

Ahahah geçen sene karşılaştık ,kız neden ayrıldın diyo öküz ya ,kargoyu dedim,kargocunun suçuymuş geç teslim etmişler
Sonra demez mi ama ben senin için suşi yedim hiç mi hatrı yoktu
ya neden bilmiyorum ama bana sanki siz çok tatlı bir çiftsiniz gibi geldi. tekrar oluru yok mu? düzeltme: şimdi gördüm, evliymişsiniz, mutluluğunuz daim olsun :)

Son düzenleme:
ya neden bilmiyorum ama bana sanki siz çok tatlı bir çiftsiniz gibi geldi. tekrar oluru yok mu? düzeltme: şimdi gördüm, evliymişsiniz, mutluluğunuz daim olsun :)
Ya ben beynini kullanan erkek severim ,insan çiçeğin kargo ile gönderilmeyeceğini bilir, iyi ki olmamış Amin ,size de mutlu bir ömür diliyorum

Ben olsam ayrılırdım bu adamdan

Bence sizin tavriniz ayıp. Sizi düşünüp hediye göndermiş. Beklediğiniz standartlara uygun bir hediye değil diye agiz burun eğip ne diyeceksiniz. Çok ayıp bence. Kibarca teşekkür edilmesi gerekir. Oldu olacak çemkirin adama bu nasıl hediye diye

Kaç yaşında? Yani heralde şirinlik olacak diye düşündü de o kadar abartıp heves yaptırmasına gerek yoktu , habersizce gelseydi bu hediye o zaman şirin olabilirdi. Çok mu çocuk ruhlu olarak görüyor sizi? Öyle bir yapınız mı var acaba ? Bana alınmasını istemezdim ama bir şey de demezdim heralde. Bir tarafım "yeğenine alacağın hediyeyi yanlışlıkla bana göndermişler heralde" yaz derdi , bir tarafım da hevesini kırma ayıp derdi. Sen de ona doğum gününde peluş inek al

Aşkım oyuncak çok tatlı ama ne bilim hayvanım kolunda boynunda bı kolye bileklik olsa daha hoş olurmuş de. Ben olsam derdim. Geçen doğum günümde günlerce hatırlattım. Ne yapcan ne Alcan diye. Bişey almicam pandemi var dedi. Doğum günüm geldi . Bişey almadın mi gerçekten dedi m. İki dakka bekle dedi. Sonra hesabına bak dedi. Hesabima para göndermiş. Önce kızdım ben bunu istemiyorum diye falan. İki gün sonra online alışveriş yapıp son kuruşuna kadar yedim

teşekkür edin geçin yoksa bir ömür beni sürprizlerden sen soğuttun diye kafanıza kakar.
eşim biz daha nişanlıyken sana hediye gönderdim geldi mi geldi mi diye arayınca ben de bir beklentiye girdim, içinden sevdiğim bir sanatçının albümü çıktı. çok sinirlenmiştim ne bu şimdi demiştim, aradan 10 yıl geçmesine rağmen olay halen önüme geliyor :)

Çok beğendiğinizi söyleyin ama daha çok hediye almış olmasına sevindiginizi söyleyin. Çünkü erkekler gazla çalışır.

Biz bu zamana kadar hiç hediyelesmedik,o bana kendine ait bi kartlığını vermişti dg geçti bana bi hediye gelmedi mesela

Benim eski sevgilime kadife gül sevdiğim söylemiştim ama canlı çiçekten bahsediyordum. Nereden bileyim aklında kalıp bir gün plastik sapıyla beraber bir demet yapma çiçek getireceğini

Hediye alsa bi türlü almasa bi türlü. Buna takilmaniz bile cocukca, siz pahada agir bir hediye bekliyordunuz belliki, ama en azindan sizi düşünmüş almış. Vala yaranilmaz kimseye ya

Ben sizi anlıyorum...siz hiç sormadan defalarca lafını edip beklentiye sokması hata. Çok bayalacağım bir süpriz yapmış, ya da emek vermiş gibi.

Minnacık peluş bir oyuncak bile benim için çok geliyor demek ona diye düşünürdüm ben de.

Hiç lafını bile etmeseydi, siz paketi alıp beklemedik, ansızın gelen hediye şaşırsaydınız, böyle hissetmezdiniz bence. Yanılıyor muyum?

Son düzenleme:
Heh işte hislerime tercüman oldunuz . Tuhaf bir şekilde beklentiye soktu. Hiç bir şey söylemese ve ben birden kapıyı açıp bulsam bunu yaaa bak demek hep aklındayım fln diye düşünürüm. Hani kendini çok bir süpriz yapıyor gibi hissedip o süprizin minicik bir oyuncak olması koydu bana . Ve sürekli şey der kendi erkek sevdiği kadın olunca parayı onun için kazanır fln gibisinden laflar söyler. Kadın için bişiler yapılması gerektiğini bilen birisi ve parası da var yani. Parasız olsa zaten ondan gelen bu hediye bana büyük ve güzel görünürdü kendimi mutlu da hissederdim. Bana yapabileceği süpriz o kadardır çünkü.

sunu diyenimiz olmadi zamaninda,

ben de konu sahibi gibi sacma otesi cok hediye aldim, hani pek bisey demesem de begenmedigim belli oluyordu yani.

Yillar yillar sonra sonuc ne oldu derseniz,
gecen hafta dogumgunu hediyemi kendim siparis verdim, odemesini de kendim yaptim,
pasa bey de kargodan gelince bi zahmet verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…