- 24 Mart 2019
- 3.031
- 4.167
- 133
- 38
Hadi canım ciddi miAy siz yine şanslısınız ,bana kargo ile papatya sevdiğimden ,kırdan bayırdan yolup alıcı ödemeli kargo ile yollamıştı ,açtığımda koku felaketti çürümiş ezilmiş
Mesaj attım " sonsuza kadar arama"
öyle bitmişti
VallaHadi canım ciddi mi
Yüzük mü bekliyordun belki ayıcığın bi yerlerine gizlemiştir bıçakla parçalaMerhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.
Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.
Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncaksevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
O öküz utanmadıysa sen hiç rezil olmazsın ama hakkını yeme adamlar sana pırlantalar alsa bu hediyeyi asla unutamazsınVallao değilde kargo şubesindekilere rezil oldum
hahahaha bu erkeklerin çoğu anlamıyor bu hediye işinden.Hiç hoşlanmam bu hediye gelen peluş oyuncaklardan lisede genelde sevgililer alırlardıMerhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.
Kendisi öyle çok hediye falan alan insan değildir. Doğumgünümde bile hediye görmemiştim yani öyle söyliyim. Hiç almadı değil aldı bir kaç sefer ama böyle kendimi özel hissettirecek süprizler yapmadı.
Neyse geldi biraz önce kargo gelen küçük peluş bi oyuncaksevimli bi hayvan oyuncağı. Tamam ben hayvanları seviyorum evet o da herhalde sevimli olacağını düşündü ama ben çok sinirledim moralim bozuldu. Şimdi görecek teslim olduğunu sorduğunda ne cevap verim . Gerçekten sinirlendim ya !
Aynen ,aklıma geldikçe gülerimO öküz utanmadıysa sen hiç rezil olmazsın ama hakkını yeme adamlar sana pırlantalar alsa bu hediyeyi asla unutamazsın
Beni unutama diye yapmıştır. Öküzlere hakaret bu er kişisine öküz demekAynen ,aklıma geldikçe gülerim
Ama o zaman çok kızmıştım .
Ahahah geçen sene karşılaştık ,kız neden ayrıldın diyo öküz ya ,kargoyu dedim,kargocunun suçuymuş geç teslim etmişlerBeni unutama diye yapmıştır. Öküzlere hakaret bu er kişisine öküz demekfıkra gibi ya
Adamın doğması felaket kuzum sen bu er kişisini çok mu aradın laz fıkraları gibi herif. Bununla çıkmaya devam etseydin ana haber bültenlerine konu olurdun sen genç sevgilisine sürpriz yapmak için diye demeçler verilirdi adınaAhahah geçen sene karşılaştık ,kız neden ayrıldın diyo öküz ya ,kargoyu dedim,kargocunun suçuymuş geç teslim etmişler
Sonra demez mi ama ben senin için suşi yedim hiç mi hatrı yoktu
Ahahah geçen sene karşılaştık ,kız neden ayrıldın diyo öküz ya ,kargoyu dedim,kargocunun suçuymuş geç teslim etmişler
Sonra demez mi ama ben senin için suşi yedim hiç mi hatrı yoktu
Valla hemen ayrıldım bu ne ya gerçi eşiminde ondan kalır yanı yok .Adamın doğması felaket kuzum sen bu er kişisini çok mu aradın laz fıkraları gibi herif. Bununla çıkmaya devam etseydin ana haber bültenlerine konu olurdun sen genç sevgilisine sürpriz yapmak için diye demeçler verilirdi adına
Hakkını yiyemem valla ben yemedim sırf ona yedirdimaklıma recep ivedik!teki sushi yeme sahnesi geldi istemsiz
susuyoum :)
Valla hemen ayrıldım bu ne ya gerçi eşiminde ondan kalır yanı yok .
İlk evlilik yıl dönümü hediye almış ,port mantonun üzerine koymuş .Tv izliyoruz diyo port mantonun üzeri pislik git bak ,yav dün sildim zaten boy bacak kadar yorma tırmanamam akşam akşam neyse baya laf dedi kızarak gittim tırmanarak baktım poşet aa dedim bişi var ,saftiriğim ya açtım kolye almışdedim bir büyüteç getir bu neymiş
yahu böyle hediye mi verilir arkadaş bende ki lans komedi gibi hayatım var
eş kişisine yapılacak bir şey yok sen eşine de bacım sürpriz gibi adamsın bana sürprize gerek yokValla hemen ayrıldım bu ne ya gerçi eşiminde ondan kalır yanı yok .
İlk evlilik yıl dönümü hediye almış ,port mantonun üzerine koymuş .Tv izliyoruz diyo port mantonun üzeri pislik git bak ,yav dün sildim zaten boy bacak kadar yorma tırmanamam akşam akşam neyse baya laf dedi kızarak gittim tırmanarak baktım poşet aa dedim bişi var ,saftiriğim ya açtım kolye almışdedim bir büyüteç getir bu neymiş
yahu böyle hediye mi verilir arkadaş bende ki lans komedi gibi hayatım var
Evet eşim tipik bir karadenizli çok komikeş kişisine yapılacak bir şey yok sen eşine de bacım sürpriz gibi adamsın bana sürprize gerek yokhediyesavarsın resmen
Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz diye düşünüyorumMerhabalar, şimdi belki bu da dert mi diyeceksiniz ama ben accaaaayip sinirlendim. Bir kaç gün önce kargodan mesaj geldi paketiniz var diye. Benim nişanlım da ben sormadan ona kendisi bir kaç gündür durmadan bunu dillendiriyodu sana süpriz yaptım şu bu bilmem ne . Hatta bugün aradığında da sordu geldi mi kargo diye o zaman daha gelmemişti. Ama söylemiyordu ne olduğunu . Bende beklentiye girdim acaba nedir diye . Heyecan yaptım hatta bu kadar sorduğuna göre demekki güzel bişi sandım.
Sanşlısınız o zaman vesselem komik adam iyidir yaEvet eşim tipik bir karadenizli çok komikBazen öyle bişi yapar/der ki çenem yere düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?