Oyuncaklarımız

green olive

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
891
7
643
40
merhaba kızlar
burakcığım maşallah hiç kucaktan inmek istemiyor o yüzden ona bir oyun halısı alayım diyorum. internette akvaryum oyun halsını beğendim fisherprice ın.
sizler kullanıyormusunuz
peki sizce çocuk ilgilenrmi yoksa biraz geciktim mi?
sizler nasıl oyalıyorsunuz bebekleri işiniz varken?

13072009991222991222.jpg

işte bunu almayı düşünüyorum kızlar
yorumlarınızı bekliyorum

ürün güzel ancak oğlunuz sanırım 7 aylık şimdilerde hareketlenmeye başladığı dönem yani şimdiden sonra onun sırt stü hareketsiz yatıp bunula oynamaktan zevk alacağını düşünmüyorum 2 ay kadar sonra emekleme çalışmalarına sonra da en sevdiği aktivite olan çekmece karıştırma olayına girişecektir

merhaba kızlar
burakcığım maşallah hiç kucaktan inmek istemiyor o yüzden ona bir oyun halısı alayım diyorum. internette akvaryum oyun halsını beğendim fisherprice ın.
sizler kullanıyormusunuz
peki sizce çocuk ilgilenrmi yoksa biraz geciktim mi?
sizler nasıl oyalıyorsunuz bebekleri işiniz varken?

canım aynı ürünün yağmur ormanları var bizde de... 2 ay oldu hemen hemen alalı,ilk zamanlar çok güzel oynuyordu gerçi hala oynuyor ama 5 aylıkken emeklemeye başladı bizimki o yüzden oyun halısının dışına çıkıyor :)) dışardan oynuyor...
artık çok rahat oturabildiği için yere yorgan seriyorum onun üzerinde oturuyor ve oyuncaklarını önüne koyuyorum o şekilde oynuyor... yalnız genelde birlikte oynamak istiyor,mümkün olduğu kadar yanında oluyorum...işlerimi de o uyurken yapmaya çalışıyorum...
ben pocoyo kitapları var,kavramları öğretiyor onlardan almaya başladım,kucağıma oturtup şekillerle oyun oynayarak anlatıyorum... yakın-uzak , sesli-sessiz , büyük-küçük gibi... şimdilik ilgileniyor bakalım :))

Ben 2 aylıkken kraft ın oyun halısını aldım Çok memnunum uzanma ve oyuncakları elleme becerısı gelıŞtı .hem yumuŞak hem Çok eĞlencelı.

canım oyun halı aslında cok güzel hep uzanma hem oynama icin ama artık mirayda pek yatmak istemiyor oyun halıda hep oturmak veya ayakda durmak istiyor. bilmiyorum tabiki yatmayi seviyorsa olabilir ama bence onu alma artık. Onun yerine Mothercarede oyun platform var miray onu cok seviyor ve bende onu mutfaga veya nerde is yapıyorsam oraya koyuyorum ve orda oynuyor. hem istedigi gibi ayakda duruyor ve istedigi oyuncakla oynuyor. Miray aslında cok cabuk sıkılan bir cocuk yani duryor dedim mi max 10-15 dk duruyor. Ama eltim almıstı bunu ve onun cocugu cok cok uzun kalıyordu bunda. Yani biz kek yapıyorduk cocuk onda hic sıkılmadan oynuyordu. Mothercare sayfasına bak bi istersen veya oraya gidip incele. Bence güzel bir ürün.

:nazar::nazar::nazar:

Piano var birtane. O cıkıyor yerinde oturup yerde de oynayabiliyor. 2 ayarı var. Birinde kendi calıyor. Birinde bir tusa bastigi zaman melodi calmaya basliyor. Ön tarafta bir ayna var. yanlarda Kitap var ve birkac oyuncak daha.

haklısınız sanırım. bizimkini bir yerde tutmak mümkün değil. galiba oyun halısını 2 günde kırıp atar. aktivte masası yada yürüteç gibi birşey baksam daha iyi olacak.
oyuncak konusu varmıydı bakmadım ama
bebeğinizi geliştridiğine inandığınız onu saatlerce oyaladığını gördüğünüz oyuncaklarınızı bizimle paylaşırmısınız. çünkü ben gerçekten zorlanıyorum bu konuda
desteğinize ihtiyacım var.

selinacım o masayı görmüştüm aynı zamanda yürüteç sanırım. ama 250-300 lira civarındaydı. bu aralar beni aşar bu rakam :< birde yürümeye başladıktan sonra bu oyuncakla ilgileniyorlamı sen bilirsin bu konuyu :

canım sanırım gec kaldın cunku biz oyun halısını 2 ay once aldık onceleri yatıp uzanmaya calışıyordu ama artık sağa sola yuvarlanıyor oturuyor eskisi gibi cok ilgili değil. bu aralar en cok sevdigi DAVULu. baya oyalanıyor onla cok egleniyor. ama yürüteç de ii olabilir sanırım

halı için geç bence de,
benimkiler yürüteçi,kapı hoppalasını,ufak el oyuncaklarını,renkli çıngırakları,bir-iki peluş hayvanı çok sevdiler,çok çeşit çeşit oyuncağa boğmayı kendileri istemedikçe düşünmüyorum,
gelişimleri açısından el yada parmak kuklaları çok güzel oluyor,
onları oynatıp konuşturmak çok eğlendirici geliyor onlara..

ben Ayelaya ayaga kalmaya baslayınca bir masa almıstım toplar var üstünde ve topları etrafta döndürüyor. bakim bi ismi neydi onun. ona tutunup ayaga kalkıyordu ve daha yürümüyordu ama ona tutunarak etrafında dolasıp toplarla oynuyordu ve en uzun oynadıgı oyuncak diyebilirim onun icin. cok ilgisini cekiyordu. onun galiba ayaklarıda cıkıyordu mesela oturupda oynatabilirsin belki. ama o zaman ayela 10-11 aylıktı. tabiki her cocuk farklı.

aktivite masa ne kadar bilmiyorum cünkü dedigim gibi eltim almıstı onu.

mirayın suanki oyuncaklar cıngırdaklar. playskool toplar aldım. ama cok uzun oynuyor diyemem. benim kurtarıcım gercekten aktivitite masa. yürütec degil ama bu sabit duruyor yerinde.

Ben de Kerem'e playskool'un Şirin Kanatlar diye bir oyuncağı var onu aldım. Pilli, yürüyor, kanatlarını çırpıyor ama kerem pek ilgilenmedi.

kızlar ben oğluma çok fazla oyuncak almadım sadece ses cıkaran bir iki cıngırak tarzı araba vs... almayı da düşünmüyorum bana gereksiz geliyor sanki ne bileyim....zaten benimki öle cok sevmiyor oynamayı en cok sevdiği oyuncak annesi benimle oynamayı seviyor cocuk sacımı yolsun beni tırmalasın sarkı söyleyelim yeter ona:)))) kitap gösteriyorum kucagıma alıp ama sadece birkere cünkü ikinciye kitap parcalanmıs oluyor:((( vahşi biraz..bi de kuklaları var ele takılan onları cok seviyor ben konusturuyorum o da gülüyor:))) şimdilik almıyorum bişey ama ilerde isterse ki isteyecektir ozaman alırım:))))

hatta parmak kuklaları buraya eklemek istedim biz oynarken cok gülüyoruz:))))

Son düzenleme:
ben burağı yanlız bırakmam gerektiğinde eğitici ve onu uzun saatler oyalayacak oyuncaklar istiyorum. geçen gün bende playdcoolun neşeli kanatlarını aldık. emeklemeye teşvik ediyor gerçekten. burak onu yakalayabilmek içn çok çabalıyor
birde disney in mickey mause oyuncağını aldım. aslında onu çok sevdim ve beğendiğim için aldım burakta hoşlandı en azından ;)

canım ben de anlamadım ilk yüklediğimde resim cıkmıstı şimdi yok..tekrar deneyeyim bakalım..

vh79pwg7z9pr.jpg

kx4enxavxen.jpg

Son düzenleme:
Back
X