- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi Leylleyl06
Kızlar konu nerelere gidiyor ama ben artık sokakta birilerine saldıranlardan tırsmaya başladım. Özellikle çocuk sahibi olduktan sonra. Gecen gün facebook da biri yazmıştı. Kadınlar İstanbula gezmeye gelmişler adalar iskelesinde vapur beklerken adamın biri bunlara lafla sataşmiş. Yok çok kalabalık ne işleri var burada çıkmasınlar evden vs diye. Yol vermeyi geç çocuklu kadına ittirip geçmiş. Kadıncağız da korkmuş saldırır diye hiç birşey diyememiş. İnsanlar delirdi resmen.
Ülkenin gidisatina yoruyorum. Insanlarimiz her gecen gün daha da cahillesip daha da sinirli oluyorlar. Tahammülsüz hosgörüsüz bir milletiz. Ezberi bozmak lazim. Türk milleti olarak ahlak acisindan acinacak hale geliyoruz. Toplum olarak büyük bir tehlikedeyiz.
Yurt disindayim Türkiye ye dönmeye korkar oldum.
Burada kimse cocuguma dokunmaz. Almaz, sevemez.
Gülümsemek sözle sevmek de yeterli olabiliyor. Yaklasamaz.
Onlar bizim emanetlerimiz kimse ah ver elime diyemez. Basina birsey gelse bizim canimiz yanacak heabini da bize soracaklar. Ben de kimsenin cocuguna dokunmam. Bu demek degildir ki sevmiyoruz. Ama dokunmuyoruz.
Ortalik mali mi ya bu bebekler. Dokunmayin.
Kimin pedofili oldugu alninda yazmadigina göre dikkat etmek lazim.
Konuya gelirsem ablam lohusa. Ben ablan degilim ama ben de ilk zamanlar hele kimseye veremedim. Deli gibi saklamak istedim. O psikolojik birsey. Gecicidir. Iki dogumda da acayip bebegimi kiskandim. Dogal birsey bu, sogumaya gerek yok.