Öz amcam

Pis sapık dengini bulamayınca çoluk çocuğun peşine düşmüş..

Bunların başka bir versiyonu da yine dengini bulamayıp köpeğe ineğe eşeğe azanlar..

Alcan bi tane odun gö*ünden sokup,ağzından çıkaracan.

Son düzenleme:
biz küçük bir yerde yaşardık. büyüme çağında yada evde bir kız varsa akrabada olsa erkekler günlerce yatıya alınmazdı. bazıları bunları yobazlık olarak görsede aslında çok doğru

Allah kızlarını korusun bu adamdan .. kesin onlarıda rahat bırakmayacaktır şerefsiz..

Konunun tamamını okuyamadım midem kaldırmadı. Öz babasının tacizine maruz kalan birini tanıyorum. O gün dedim kızım olursa paranoyak olurum diye.

aynen bende şahit oldum böyle bir olaya kız hamile kalınca ortaya çıktı durum.. ve kızım değil ama 2 oğlum var bir süre evet paronayak oldum.. rüyalarıma bile çocuklarımın taciz edildiği girdi..

Allah belasini versin o pisligin..yaziklar olsun..benimde bi arkadasim 20 yasindayken oz dayisini alkollyken tecavuz etmeye kalkmis..kizin psikolojisi zor duzeldi..o dayisi birkac yil sonra evde olu bulundu.
Keske hepsi yok olsa..cok uzuldum size..ne denir ne ferahlatir ki...

Daha başlığı görünce kanım dondu ve tahmin ettim içeriğini.Allah ıslah mıslah etmesin direkt belasını versin pislğin.

allahım...
boyle ınsanlar gebersın cok uzuldum kanım dondu
cok haklısın cocuklarımıza cok dıkkat etmemız lazım gelecek kotuluklere karsı

Konunun tamamını okuyamadım midem kaldırmadı. Öz babasının tacizine maruz kalan birini tanıyorum. O gün dedim kızım olursa paranoyak olurum diye.
Babasının tecavüzüne uğramış 2 kişi tanıyorum ben de o günden beri dayıymış, kuzenmiş ister istemez çekimser yaklaşıyorum, duyan insanın psikolojisi alt üst oluyorken yaşayanlar napsın... Allah ıslah etsin böyle şe.efsizleri

canm benm adına çok üzüldüm umarım biran önce bunun şokunu atlatırsın. allah korusun çocuklarımızdan böyle adamları. ıslah etsin Allâh. benm bi gün çocuğum olursa yabancı hiç kimseyi babasından başka çok yaklaştırmyacagım. ne derlerse desinler. Kız erkek diye ayırmamak lazım böyle şeyleri. yapan insan erkek çocuğa da yapıyor yapacağını. allahım kötü kader yazmasın kimseye.

Sadece kız çocukları değil kız erkek bütün çocuklar,kendisini ifade edemeyen engelliler,yaşlılar bile mağdur olaniliyor.biz küçükken mahallemizden 4-5 yaşında bir erkek çocuğu kayboldu günlerce.sonra perişan halde bulundu.ne yazık ki tecavüze uğramıştı o da öz amcası tarafındandı.

bende yaşadım malesef çok zor , dayımın oğlu kuzenim benden iki yaş büyüktü dayımlara çok giderdim devamlı onla oynardım topla maç yapardık arkama geçerdi sürtünürdü o an tuhaf şeyler anladım ama oyunda konduramamıştım gece anneannem bizi beraber yatırdı ben ayak ucuna geçtim sabah uyandıgımda ayaklarını picamamın içinde buldum , o olaydan sonra bir daha gitmedim ablama anlattım, evlendi evlendiği kıza acıdım düğüne de formaliteden gittim şimdi kendi kızı var ne düşünüyo acaba umarım o günahları kızından çıkmaz lakin Allah hiçbir şeyi hesapsız bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…