ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ebruli8935
-
Kuran da yazan herşeyin kocaman bir mantığı vardır. Da asıl yobazlar bunu anlayamazbiz küçük bir yerde yaşardık. büyüme çağında yada evde bir kız varsa akrabada olsa erkekler günlerce yatıya alınmazdı. bazıları bunları yobazlık olarak görsede aslında çok doğru
Bayanlar benim sizlere bi sorum olacak.böyle bir olayı yaşayan biri tacizden de öte özellikle tecavüze uğramışsa sonraki yıllarda cinselliğe karşı soğur mu yoksa aksine çok eşli mi olur?
Bayanlar benim sizlere bi sorum olacak.böyle bir olayı yaşayan biri tacizden de öte özellikle tecavüze uğramışsa sonraki yıllarda cinselliğe karşı soğur mu yoksa aksine çok eşli mi olur?
allah belasını versin böyle insanların. bu konuyu okuyalı epey oldu size özelden yazmak istedim özeliniz kapalıymış. yazmışsın iki kızı oldu diye. böyle sapık insanlar çocuklarınada aynı tacizi uygular. bir şekilde o çocuklara ulaşamaz mısın. eğer çocuklarınıda taciz etmişse bu şerefsiz cezasını çeksin. cocuklarda elinden alınsın. lütfen bunu yap lütfen o 2 kız çocuğuna ulaş..... kurtar!Bu konuyu yıllardır içime atmaktan harap oldum gece karar verdım burdan içimi dökcem
Öncelıkle kkde ki nickimle beni gerçekte tanıyanlar olduğu için yenı bır uyelık aldım şuan 26 yasındayım cok mutlu bır evlılıgım var şükürler olsun
11-12 yaslarındaydım amcam askerden gelmıs ailesi uzakta olduğu için arada bizde kalmaya başlamıştı asıl kaldığı ev büyük amcamın eviydi
Yaz mevsimiydi balkonda yatıyodu bende sıcaktan uyuyamayınca amcamın yanına gıdıp uyudum sabaha karşı dudaklarımı öpmesıyle uyandım şuan bunları yazarken buz kestim ellerim titrıyor..uzun uzun devam etti gözlerimi açsam kalkıp gitsem sonra yüzüne Nasıl bakıcam çığlık atsam ya babam onu öldururse diye düşünüyorum çocuk aklımla herşeyi unutan ben o an neler hissettiğimi okadar net hatırlıyorum ki çaresizlik nedemek o yasta öğrendım
Öpmesi bitince çevirdi beni arkam ona donuk pantolonunu indirip benımde pijamamı ve iç çamaşırımı indirip sürtünmeye başladı bıkac dakıka surdu sanırım o an sabah ezanı okunmaya başladı gözlerımı açıp dua edıyorum Allahım nolur bitsın Allahım nolur aniden toparlandı dondu arkasını gözlerımın acık olduğunu gördü bırkac dakıka sonra da uyudu numaraydı tabı sonradan düşününce anlıyorum kalktım gittim odama ve hiçbirsey olmamış gibi devam ettık hayatımıza kımseye tek birşey anlatmadım beni suclarlar diye
Bu olayı 20li yaslarımın basında kendıme itiraf ettim yüzleşmeye başladım acaba uyku sersemımıydı diye kendını kandırmaya çalısıyodum ki aklıma büyük amcamın kızları geldı daha cok onlarda kalıyodu biri benden 1yas küçük diğeri benden 4yas büyük 1 yas küçük kuzenımle konuştum onada yapmış benzer seylerı uyuduğunda büyük olan kuzenımle konuşmak için gecen seneye kadar bekledım cesaretımı toplayıp konuştum ona defalarca yapmış kız 17yasında evlenmstı ondan kaçmak için dedi boşandı çocuk babasında kaldı Nasıl ödücek bunların vebalını şuan 2 kızı var o masumlardan çıkmasın da Allah cok büyüktür elbet çıkıcak acısı
Herkes aynı degıl bılıyorum ama nolur çocuklarınıza ozellıkle kız çocuklarınızı koruyun erkeklerın kucağında kız çocuğu görsem içim en derınden sızlar lise yıllarımda bı arkadasımada çocukken dayısının onu tacız ettıgını anlatmıştı bir diğeri kuzenının ettıgını..koskoca adamlar daha ortaokula giderken pesımıze takılırdı okul çıkısı otobüste tam ınerlerken sürtünüp inerlerdi şuan basıma oyle seyler gelmıyor özellıkle çocukların korkup ses çıkarmıcagını bıldıkleri için yapıyorlar
Lütfen yalvarırım sahip çıkın çocuklarınıza herkesten herşeyden koruyun
Çocukları sureklı görüyorum amca musvettesınıde aynı sekılde..daha önce soranlarda oldu çoçuklarına tapıyor sanmam tabı yınede beli olmaz ama sanmıyorum yanı cok sevıyor çocuklarınıallah belasını versin böyle insanların. bu konuyu okuyalı epey oldu size özelden yazmak istedim özeliniz kapalıymış. yazmışsın iki kızı oldu diye. böyle sapık insanlar çocuklarınada aynı tacizi uygular. bir şekilde o çocuklara ulaşamaz mısın. eğer çocuklarınıda taciz etmişse bu şerefsiz cezasını çeksin. cocuklarda elinden alınsın. lütfen bunu yap lütfen o 2 kız çocuğuna ulaş..... kurtar!
biraz içim rahatladı ama biraz. çocukları görüyorsan hal ve hareketlerinden anlarsınız zaten. en ufak belirtide lütfen şikayet edin. ben öyle insanların (insan diyorum ama değil) babalık duygusunada inanmıyorum.Çocukları sureklı görüyorum amca musvettesınıde aynı sekılde..daha önce soranlarda oldu çoçuklarına tapıyor sanmam tabı yınede beli olmaz ama sanmıyorum yanı cok sevıyor çocuklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?