Öz amcam

biz küçük bir yerde yaşardık. büyüme çağında yada evde bir kız varsa akrabada olsa erkekler günlerce yatıya alınmazdı. bazıları bunları yobazlık olarak görsede aslında çok doğru
Kuran da yazan herşeyin kocaman bir mantığı vardır. Da asıl yobazlar bunu anlayamaz

Sözün bittiği yer... O kadar sinirliyim ki şuanda küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Bir tane kızım var onun için dünyaları yakarım,toplum ne ara bu hale geldi çok şaşkınım,lütfen cinsellik konusuda gerekli eğitimler verilsin,aileler bu konulara daha önem versinler. Sağdan soldan hep duyuyoruz tacize uğradı utandığı için söyleyemedi,tam tersi kadınların değil o soysuzların utanması lazım. Allah tarafından baş tacı edilmesi için yaratılan kadınların dertleri küçücük yaşlardan itibaren başlıyormuş meğerse,çok acı çok. Her zaman diyorum evlatlarımıza sahip çıkalım.

Bayanlar benim sizlere bi sorum olacak.böyle bir olayı yaşayan biri tacizden de öte özellikle tecavüze uğramışsa sonraki yıllarda cinselliğe karşı soğur mu yoksa aksine çok eşli mi olur?

çocukluk arkadasım babasını cok küçük yasta kaybetmıstı aynı apartmanda oturuyoduk cok ıyı hatırlıyorum 14 yasındaydık anneside ilgili bi kadın degıldı bı üst kat komsumuz 55 yasındakı amca kızı eve çağırıp odaya kapatıp üstüne çıkmıştı kız tepki bile veremediğini anlatmıştı korkudan daha ileri gidememıstı pislik annemın evine gidince görürüm o pisliği hala.. Parcalanmıs veya bi şekilde anne veya babasız kalmış çocukların basına daha cok geliyor böyle seyler düşman uzak degıl yanımızda..

5 6 yaşlarında bakkalın oğlundan,
Ortaokul çağımda annemin teyzenin oglundan, (ölüp gitti erken yaşta çok şükür)
18li yaslarımda kuafor tarafından taciz edildim..

Hiç birinde çıtımı çıkaramadim.korktum sesimi çıkarırsam daha çok üzerime gelirler sandım.susarsam hemen biter sandım..
Annem üzülür babam öldürür katil olur diye korktum..

Şimdi yanmdan biri yürüse tedirgin olurum..
Allahım herkesi korusun bu pisliklerden

Bayanlar benim sizlere bi sorum olacak.böyle bir olayı yaşayan biri tacizden de öte özellikle tecavüze uğramışsa sonraki yıllarda cinselliğe karşı soğur mu yoksa aksine çok eşli mi olur?

Bunu bilemeyiz etkisi ne yönde olur bilinmez. Ama o yaşanan şeyler cinsellik olarak algılanmıyor, ruh ve vücut bütünlüğüne bir saldırı ve acizlik olarak algılanıyor. Tecavüzün ve tacizin cinsellikle bir ilgisi yok.
Etkileri özgüven kaybı, kimseye güvenmeme, değersiz hissetme, acizlik, suçlulukla karışık utanç gibi duygular ve insanın ruhunda hiç kapanmayan bir yara.
Kucağına kız çocuğu almış ya da kız çocuğu seven bir erkek görmek bile çok tedirgin edici ve korkutucu, o görüntü karşısında aklıma tacizden başka bir şey gelmiyor o anlara gidiyorum sanki.

bunu niye sordunuz çok merak ettim açıkçası siz bana cevap verin önce ben de sizin sorunuzu cevaplarım ?

Anlamadım? Tecavüze uğrayanlar çok eşli mi olur demek istediniz?

Sordugum soruya özelden bi arkadaşla görüştüm ve cevabımı aldım.farklı bi sebeple fikir alış verişinde bulunmak istedim.ilgilendiğiniz için tesekkur ederim.

allah belasını versin böyle insanların. bu konuyu okuyalı epey oldu size özelden yazmak istedim özeliniz kapalıymış. yazmışsın iki kızı oldu diye. böyle sapık insanlar çocuklarınada aynı tacizi uygular. bir şekilde o çocuklara ulaşamaz mısın. eğer çocuklarınıda taciz etmişse bu şerefsiz cezasını çeksin. cocuklarda elinden alınsın. lütfen bunu yap lütfen o 2 kız çocuğuna ulaş..... kurtar!

Allahin cezasi pislik herif
allahim hem bu dunyada hem obur dunyada versin cezasini
rabbim tum yavrulari korusun boyle pisliklerden

Çocuklara en çok istismar yakın çevresinden geliyor zaten, ben de çok korkuyorum gördüğümde.

Geçmiş olsun kardeşim, tek yaşayan sen değilsin bunu, sakın kendini suçlama olur mu

Bir video izlemistim küçük çocuklara yönelik. Özel bölgeleri olduğu bu bölgelereanneleri ve doktorlar haricinde kimsenin bakamayacagi ddokunamayacağı anlatılıyordu. Eğer biri dokunursa mutlaka annenize söyleyin oradan uzaklasin falan deniyordu. 2 yasinda bir yeğenim var biraz buyusun ablama diyeceğim böyle böyle anlat diye. Allahım korusun yaa

Çocukları sureklı görüyorum amca musvettesınıde aynı sekılde..daha önce soranlarda oldu çoçuklarına tapıyor sanmam tabı yınede beli olmaz ama sanmıyorum yanı cok sevıyor çocuklarını

Çocukları sureklı görüyorum amca musvettesınıde aynı sekılde..daha önce soranlarda oldu çoçuklarına tapıyor sanmam tabı yınede beli olmaz ama sanmıyorum yanı cok sevıyor çocuklarını
biraz içim rahatladı ama biraz. çocukları görüyorsan hal ve hareketlerinden anlarsınız zaten. en ufak belirtide lütfen şikayet edin. ben öyle insanların (insan diyorum ama değil) babalık duygusunada inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…