Öz amcam

Sizin konunuzu okumuştum hatta bana cesaret verdi yazmamda ben 11 diğer kuzenım 10 büyük olan 15 -16 yaslarındaydık abisinin kızlarına yapıyor bunu içimde öyle bir nefret var ki anlatamam

Ben de aynı hissiyatı paylaşıyorum tacizi yaşamış biri olarak. Çocuğum yok ama kızım olsun istemiyorum bu yüzden, ya biri bir şey yaparsa kötü baksa bile dayanamam ben katil olurum...Kimsenin kucağına almasına sevmesine bile izin vermem gözümün önünde olsun isterim sürekli ama nereye kadar ki bu....Kaldı ki erkek kız diye de bir ayrım yok, daha kolay ulaşılabilir oldukları için erkek çocuklarının başına da çok geliyor ama söyleyemiyor onlar...

Evet aynen ôyle canim sirf bu yùzdn kizlarimin sacinin teline dokunmalarini istemiyorum.Dùnyayi yakarim

Amca dayı ve kuzenler en tehlikeli olanlar , evet haklısın tedbirli olmak zorunda kızı olanlar sende artık bunları düşünme arkanda bırak ,o şerefsizlede asla görüşme

Gerçekten kanım dondu.. Allah sürüm sürüm süründürsün..

bir haysiyetsizde hoşgeldin diye öperken gogsume dokunmuştu ve bunu tekrarlamıştı diğer geldiğinde... sonra o haysiyetsizin dizinde oturmuş 4 yaşındaki fotografımı buldum daha 12.13 yaşlarında bir kızın çıkmamış göguslerıne dokunmaya çalışan sapığın aklından geçebilecek şeyleri düşününce fotograftaki tatlılığımı minikliği görünce kanım donuyor.dayanamadım yakmak için ayırdım gizlice yine bi gün 3. kez gögsume dokunmaya çalıştığında elini elimle ittirip hiçbirşey olmamış gibi davranmak zorunda kaldım.. Bırak birine anlatmayı aklıma geldiğinde bile düşünmemeya çalışıyorum ve inkar edemeyeceğim şekilde sürekli aklıma geliyor. şaşırıyorum çünkü o yaşlarıma dair en net hatırladığım an o an....sadece benim biliğim bu olayı bugun burada yazıyorsam yazdığının benzerini hatırladığım için, o evimizin terasında yatarken yukarı çıktığımda gel yanıma yat gel diye ısrar etmişti istemıyom dedikçe gelsene ya demişti bende o an çocuk aklı istemediğim birşeyi yaptırıyor diye sinirlenmiştim ve yaşım 7 falandı... şimdi anlıyorum sebebini. belkide kıyısından döndüm böyle bir tramvanın... Hala yüzyüze geliyorum. ailemin çoğunluğu erkek 4 abim var ve fazlasıyla kavgaya hazırlar ki o zamanlar onların arkadaşlarıda yolumu kesip bir sorun olusa hemen haber et diyen çocuklardı nasıl söyleyebilirdim korkmadan böyle bir ortamda bu durumu. Asla doğru olduğunu iddaa emiyorum ama sorunları kavgayla çözen insanların yaşadığı muhitte büyümüş en kibar kızdım söz konusu ben olunca öldürürlerdi eminim söyleyemedim . şuan ben 24 yaşında cinsellikten iğrenen evilikten korkan erkek arkadaşına istemediğim anda öpse bile hayatı zindan eden bir kadınım ve bunun tek bir sebebi var ..

Sizin konunuzu okumustm cok ùzûcû kusura bkmayin ama annenize ve teyzenize gôrmedn kinlendim resmen en az sucu isleyen kadar onlarda suclular.

Ay birde mini etek ,askılı t-şörtü bahane ederler , öküz eşekte mi mini etek giyiniyor?

Amca dayı ve kuzenler en tehlikeli olanlar , evet haklısın tedbirli olmak zorunda kızı olanlar sende artık bunları düşünme arkanda bırak ,o şerefsizlede asla görüşme
Amcanla görüşmemen mümkün mü şuan farklı bi sehırdeyım ama düğünde dernekde herseyde görüyorum düğün cd mi açıyorum karşımda göbek atıyor

kalp atışlarım değişti .......öz babasının tecavüzüne uğrayan kız bizim eski mahallemizdeydi bu insanları Allaha cc havale ediyorum ateş her pisliği temizler ,keşke söyleseydiniz ya da kızlar bir araya toplanıp söyleyin bunları bu pislikler ortalıkta oldukça rahat huzur yok utanmayın çekinmeyin sessiz kalmayın

Ay birde mini etek ,askılı t-şörtü bahane ederler , öküz eşekte mi mini etek giyiniyor?
Gözleri nasıl dönüyorsa artık,onlara bile halleniyorlar..

Hiç bişe bulamazlarsa artık evdeki delikli kevgire dalarlar..yada anahtar deliği falan:S

Bende eşimle beraber olurken zirveye ulaşamıyorum sebebi bumu bilmiyorum ama..cinsellık sevdiğinle yasadıgında gerçekten çok özel birşey evlılıkden hiç korkma okadar mutluyum ki 7aydır evlıyım hemen hemen 5 yıldır beraberiz böyle acılar yaşayanlara Allah'ın ödülü oluyor sanırım

Allah belasını versin böyle amcanın bildiğin sapık keşke çığlık atıp ailene anlatsaydın keşke

geçen face de bir imza kampanyası gördüm sapığın biri kediye etmiş kedinin hali perişandı kan revan içerisinde kalmıştı hayvancağız

böyleleri aramızda insanım diye dolanıyor

Babaannem ölür babam eşİm öldürmeye çalışır Ben Allah'a havale ettim

Hep aynı şeyi yazıyorum çocuklarımıza mahremiyet bölgelerini öğretmeliyiz, izinleri olmadan dokunulmaması gerektiğini, yanlış olduğunu, sınırlarını korumayı öğrenmeliler, yapılanın yanlış olduğunu bildiği sürece kendini koruyabilir ve ailesine bildirir çocuk bu gerçekten çok önemli. Ayrıca sapıklar için cinsiyet farketmiyor, insanı geçtim hayvanlara tecavüz edenler, damacananın ırzına geçenler var.

Dehset bir olay cok kôtù ômùr boyu izini tasir bu olayin baba ya babasin sen ya piskik insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…