Öz amcam

Allahımmm içim titredi resmen
Kızım olcağını öğrendiğim andan buyana içimde bi hep korku tacizi yaşamış biri olarak hiç kız cocuğum olmasını istemiyodum kızım olana kadar.
Şimdi kızı erkeğimi olur diyeniniz olcak tabiki yok ama halla içim hep tedirgin
ALLAHIM yavrularımızı koruyabilmeyi nasip etsin

Yorumlarınızı gözyaşlarıyla okuyorum yüzleşince yaşadığım şeyin büyüklüğünü tekrar tekrar farkedıyorum
Kızlarına tapıyor diyebılırim çok mutsuz bı evlılıgı var ve boşanamıyor

Cok ùzûcù bir durum bu ya allah sana yardim etsin .Benimde 2 kiz cocugum var.Esimin uzaktan bir akrabasi var, (kôtù niyeti yoktur ama)kizlarimi ôpuyordu .Bende kizlarima disarda oyun oynuyorlardi dedimki kesinlikle kimsenin sizi kucagna almasina ôpmesine izin vermeyin dedim ve o sahsta ordayms duydu laf sokup duruyo umrumda degl .sirf bu olaylardan dolayi kimseye gùvenmiyorum. Biri onlarin sacina dokunsun istemiyorum,kizlarima ciglik atmayi ôgretiyorum.Zaman kôtù

Allah kahretsin o dayınız olacak adamı,boyu devrilsin
Böylelerini atıcaksın hapishaneye ,tacizci olduğunuda tüm mahkumlara söyleyeceksin bir güzel hakkından gelecekler orada yada ibreti alem için sallandıracaksın.
Başka ne denir bilemiyorum,böyle şeyleri duydukca ,gördükçe hayattan soğuyorum resmen.
Allah yardımcınız olsun.

Allah bu dunyada da ahirette de belasini versin o adi herifin ve onun gibilerin..
yok kimseye guven yok..dayi nedir ya..annenin kardesi..amca nedir ya nedir? babanin kardesi..
nasil nefisleri var bu hayvanlarin yarabbim sen koru evlatlarimizi..

yeni askerden gelmis amca ve 11 12 yaslarinda kiz cocugu.
mumkunse o amcayi evde yatiya kaldirmam zaten. kalirsada duzgun yatak yapar odasinda yatiririm. ortalarda sacma sapan dolasmasina musade etmem.
kesinlikle sacma aile iliskilerine karsiyim.

İşte bazıları düşünemiyor mu, konduramıyor mu bilmiyorum. Çok var bu şekilde yaşayıp saklayan. Erkek çocuğunu bile güvenip emanet etmeyeceksin. Sapık dolu ortalık.

Allahim korusun oyle sapiklardan yavrularimizi cok gecmis olsun sizede. Biliyoruz ki, Acisi elbet cikacak oyle pis adamlardan buna sukur en azindan.

evime arada yatıya misafir geliyor, kadın bile olsa kızımı yanımda yatırıyorum, yakın akraba dahi olsa hiçbir erkekle başbaşa bırakıp mutfağa, tuvalete bile gitmiyorum (evet bu yüzden maynaklıla suçlanmıştım ama evde erkek misafir varsa kızımı da yanıma alıp ebeveyn banyosunun tuvaletini kullanıyorum) psikolojim bozuk bu konuda, bozuk olması iyidir belki bilmiyorum... ne kadar nereye kadar koruyabilirim onu da bilmiyorum ama elimden geleni yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim.

bu arada çocukluğumda hiç bu tarz bir tacize uğramadım, ki biz kalabalık bir aileyiz, yazları bol bol misafirimiz olurdu, kuzenler falan aynı odada yatardık, çok mu şanslıydım yoksa çok ahlaklı akrabalara mı sahiptim bilmiyorum ama duyduklarım bile beni bu kadar etkiliyorken yaşasaydım nasıl olurdum düşünemiyorum...

Çok üzüldüm ya, devir çocukları bakkala gönderme devri bile değil. Bi zamanlar komşuların çok küçük kız çocuklarını bakkal taciz etmişti. Ben çok hassasım çocukların akraba dahi olsa birileriyle yalnız kalmasından, fazla öpülmesinden, kucağa alınmasından. Mesela evde bir erkek varsa kız çocuğunun kapısı kilitli bile olmalı. Fazla takıntılıyım böyle konularda ama önlem olarak iyi bir şey. Aslında böyle sapıkların tacizine çocuklarla başbaşa bırakıp zemin hazırlayıp suçüstü yaptıracaksın da çocuklara yazık.

Bende kùcùk biryerde bùyûdùm .Bizimde bakkal yani sapik ti adam arkadasimizin babasiydi.Bakkala gttgmzde 4 kisiydk ve ilkokula gidiyoduk bizi kucagna otuttururdu anlamazdk bùyùdugmzde anladik birdahada dùkkanina gtmedik.Adam zaten sapikms pislik icimdn neler sôylemek geliyorda.KURALLAR

Aslında hepsinin ebeveynlere söylemesi gerekiyor. Böylece sapıklar aile içinde de toplumda da barınamaz.

Aslında hepsinin ebeveynlere söylemesi gerekiyor. Böylece sapıklar aile içinde de toplumda da barınamaz.
Yasadgm yerde cogu kisi biliyor ama kimse ses etmiyor .Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin hesabi var insanlarda

Benim de öz dayım yapmıştı ve o da askerden yeni gelmişti aynı evde kalıyordurk...hem de ben o zaman 5 yaşındaydım ve 1 seferlik değildi...Konum var hatta böyle.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kucukken-beni-taciz-eden-akrabam.800188/
Ben 2 üyelikle yazmaya gerek görmedim ben niye utanıyorum ki...tanıyan çıkarsa diye çekinmedim bu yüzden.
Ama ben dayımın o yaptıklarının ne olduğunu tam bilmiyordum konu sahibi herşeyin farkındaymış onunki çok daha zor olmuştur.
Yine de askerden yeni gelmiş olması mazur göstermez sapıklığından yapıyor bunları öz yeğen ve 11-12 yaş çocuktur daha. Vücudu da çocuk vücududur etkilenebileceği bir şekilde değildir. Tamamen sapıklık...

Yasadgm yerde cogu kisi biliyor ama kimse ses etmiyor .Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin hesabi var insanlarda
Vay anasını ya onlar da yüzsüzmüş. İnsanlar ne yüzsüzmüş ya. Bana biri şuan evli barklı bi Ada'mın gençliğinde yaptığı 'sanılan' bir şey anlattı. O adamın adı geçti mi bi garip oluyorum. Ailemden birine bir şey yapılsa gebertirim. İnsanlar Nasıl bu kadar duyarsız ya.

Tebrik ederim çok haklisiniz başınıza gelenlerden dolayı uzuldum

böyle bir hayvana ne tür bi küfür şekli olur kı,, etsen boşa gıder
o derece yok yani
edilecek küfür yok yaa..

Ahh kizlar cok yakin akrabam 5~6 yaslarindayken dayisi ondan 3 yas faln buyuk kucuk akli ermeyen kizcagiza orasini burasini oynamis resmen iliski pozisyonlari uygulams dinledgimde nutkum tutuldu Allah topunun belasini versin kizlariniz hangi yasta olursa olsun duzgun giydirin ve akraba dahi olsa yalniz kalmalarina asla musade etmeyin duyuyrz iste neler oluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…