- 26 Aralık 2010
- 1.290
- 648
- 323
- Konu Sahibi ebruli8935
-
anneniz biliyor muydu bu durumu.. Aman Allahım. kabus gibi. Allah yardımcınız olsun. ne denir bilemedim..Esime evlenmeden önce herseyimi anlattim canim o konuda bir sıkıntı yok. Aslini sorarsan psikologa başka bir nedenden gittim ama nedeni bu olay cikti ne kadar ilginç değil mi!
Annem ve babam boşandığı icin annemle kaliyordum canim. Babam tam bir hov..da annemse fa...e. ee tabi baba arayip sormayinca disardaki itin kopugun gozu heep bendeydi. Hangiaini anlatacagimi bilemiyorum o derece. Ama en cok etkilendiğim yani beni yipratan annemin imam nikahli (!) Bir esi vardi ve annem hergün ise gittiğinde benim yatagima gelirdi. En son bir başka kadınla yasamaya basladi annemi terk etti. Isin garibi adam evliydi bide sapıklıgin böylesi yani.
Kesinlikle görüşmüyorum.anneniz biliyor muydu bu durumu.. Aman Allahım. kabus gibi. Allah yardımcınız olsun. ne denir bilemedim..
umarım görüşmüyorsunuzdur ailenizle
en doğrusu.. Allah bir daha yaşatmasın. kimseye. oğlumuzu-kızımızı yetiştirmek bizlere annelere düşüyor. böyle imtihanlarla karşılaştırmasın Rabbim kimseyiKesinlikle görüşmüyorum.
Gerçekten çok üzüldüm..bu gibi olaylar çok oluyor gercekten...bir arkadaşımında kuzeni yapmıştı..aynı şeyi....dünyada edep denilen şey kalmamış....böyle insanların Allah belasını versin.....utanmadan masum kızlara böyle edepsizlik yapıyorlar...Bu konuyu yıllardır içime atmaktan harap oldum gece karar verdım burdan içimi dökcem
Öncelıkle kkde ki nickimle beni gerçekte tanıyanlar olduğu için yenı bır uyelık aldım şuan 26 yasındayım cok mutlu bır evlılıgım var şükürler olsun
11-12 yaslarındaydım amcam askerden gelmıs ailesi uzakta olduğu için arada bizde kalmaya başlamıştı asıl kaldığı ev büyük amcamın eviydi
Yaz mevsimiydi balkonda yatıyodu bende sıcaktan uyuyamayınca amcamın yanına gıdıp uyudum sabaha karşı dudaklarımı öpmesıyle uyandım şuan bunları yazarken buz kestim ellerim titrıyor..uzun uzun devam etti gözlerimi açsam kalkıp gitsem sonra yüzüne Nasıl bakıcam çığlık atsam ya babam onu öldururse diye düşünüyorum çocuk aklımla herşeyi unutan ben o an neler hissettiğimi okadar net hatırlıyorum ki çaresizlik nedemek o yasta öğrendım
Öpmesi bitince çevirdi beni arkam ona donuk pantolonunu indirip benımde pijamamı ve iç çamaşırımı indirip sürtünmeye başladı bıkac dakıka surdu sanırım o an sabah ezanı okunmaya başladı gözlerımı açıp dua edıyorum Allahım nolur bitsın Allahım nolur aniden toparlandı dondu arkasını gözlerımın acık olduğunu gördü bırkac dakıka sonra da uyudu numaraydı tabı sonradan düşününce anlıyorum kalktım gittim odama ve hiçbirsey olmamış gibi devam ettık hayatımıza kımseye tek birşey anlatmadım beni suclarlar diye
Bu olayı 20li yaslarımın basında kendıme itiraf ettim yüzleşmeye başladım acaba uyku sersemımıydı diye kendını kandırmaya çalısıyodum ki aklıma büyük amcamın kızları geldı daha cok onlarda kalıyodu biri benden 1yas küçük diğeri benden 4yas büyük 1 yas küçük kuzenımle konuştum onada yapmış benzer seylerı uyuduğunda büyük olan kuzenımle konuşmak için gecen seneye kadar bekledım cesaretımı toplayıp konuştum ona defalarca yapmış kız 17yasında evlenmstı ondan kaçmak için dedi boşandı çocuk babasında kaldı Nasıl ödücek bunların vebalını şuan 2 kızı var o masumlardan çıkmasın da Allah cok büyüktür elbet çıkıcak acısı
Herkes aynı degıl bılıyorum ama nolur çocuklarınıza ozellıkle kız çocuklarınızı koruyun erkeklerın kucağında kız çocuğu görsem içim en derınden sızlar lise yıllarımda bı arkadasımada çocukken dayısının onu tacız ettıgını anlatmıştı bir diğeri kuzenının ettıgını..koskoca adamlar daha ortaokula giderken pesımıze takılırdı okul çıkısı otobüste tam ınerlerken sürtünüp inerlerdi şuan basıma oyle seyler gelmıyor özellıkle çocukların korkup ses çıkarmıcagını bıldıkleri için yapıyorlar
Lütfen yalvarırım sahip çıkın çocuklarınıza herkesten herşeyden koruyun
Amin canım.en doğrusu.. Allah bir daha yaşatmasın. kimseye. oğlumuzu-kızımızı yetiştirmek bizlere annelere düşüyor. böyle imtihanlarla karşılaştırmasın Rabbim kimseyi
Kesinlikle görüşmüyorum.
Çok zor allah yardımcın olsun.
Peki annene neden söylemedin?Odanı kilitlemedin ya da sabah annenle birlikte oynamaya okula diye dışarı çıkmadın?
Neydi seni bu kdar korkutan sindiren sessiz bırakan? Ufacık bir çocuğun kendisini korumasını bekliyoruz bı pislikler yüzünden(
Çok zor şeyler yaşamışsın. Bundan sonra inş gönlün ferah olur..
İnan şu yaşımda sokakta biri bana laf atsa ne diyexeğimi ne yapacağını bilemem. Sen çocuk aklın kalbinle ne bilebilirdin ki. O zamanlara dönmek yerine bu zamanları mutlulukla yaşarsın inş...Nedenini bilmiyorum canim annemin bu konuda haberi olduğunu daha su yasimda yeni yeni idrak ediyorum benimde kizim var anca anlayabiliyor insan. Annem uzulmesin diye sustugumu biliyorum ne olduğunu bile anladigimi sanmıyorum hatrladgim bir kere annem ise giderken pencereden gtme diye aglamistim. Ama anlatamamistim. Sanirim o zamanlari şimdiki aklimla bi daha yasamak istiyorum o zaman rahatlayabikirim bu konuda.
Inaniyorum ki ahirette benim yüzüm gulecek o yüzden icimde bi kuşku yok. Tesellim de su ki beni anlayan seven ve bana inanan bir eşim var.İnan şu yaşımda sokakta biri bana laf atsa ne diyexeğimi ne yapacağını bilemem. Sen çocuk aklın kalbinle ne bilebilirdin ki. O zamanlara dönmek yerine bu zamanları mutlulukla yaşarsın inş...
İyi ki ilahi adalet var
Okuduğumdan beri kendimi toparlayamıyorum.. Belki de çok benzer şeyler yaşadığım için ben de.. Bu(34) yaşıma kadar kendime bile itiraf edemediğim, psikoloğuma bile itiraf edemediğim bi gerçekle yüzleştiğim için belki de.. Yıllarca geceleri çığlıklarla ağlayarak beni uykularımdan uyandıran, ergenlik dönemimin travmalarla geçmesine sebep olan her aklıma geldiğinde gerçekliğini reddettiğim, annem babam üzüntüsünden ölür diye söylemeyi hiç düşünmediğim o tüyler ürpertici gerçekle bugün burda yüzleştimBu konuyu yıllardır içime atmaktan harap oldum gece karar verdım burdan içimi dökcem
Öncelıkle kkde ki nickimle beni gerçekte tanıyanlar olduğu için yenı bır uyelık aldım şuan 26 yasındayım cok mutlu bır evlılıgım var şükürler olsun
11-12 yaslarındaydım amcam askerden gelmıs ailesi uzakta olduğu için arada bizde kalmaya başlamıştı asıl kaldığı ev büyük amcamın eviydi
Yaz mevsimiydi balkonda yatıyodu bende sıcaktan uyuyamayınca amcamın yanına gıdıp uyudum sabaha karşı dudaklarımı öpmesıyle uyandım şuan bunları yazarken buz kestim ellerim titrıyor..uzun uzun devam etti gözlerimi açsam kalkıp gitsem sonra yüzüne Nasıl bakıcam çığlık atsam ya babam onu öldururse diye düşünüyorum çocuk aklımla herşeyi unutan ben o an neler hissettiğimi okadar net hatırlıyorum ki çaresizlik nedemek o yasta öğrendım
Öpmesi bitince çevirdi beni arkam ona donuk pantolonunu indirip benımde pijamamı ve iç çamaşırımı indirip sürtünmeye başladı bıkac dakıka surdu sanırım o an sabah ezanı okunmaya başladı gözlerımı açıp dua edıyorum Allahım nolur bitsın Allahım nolur aniden toparlandı dondu arkasını gözlerımın acık olduğunu gördü bırkac dakıka sonra da uyudu numaraydı tabı sonradan düşününce anlıyorum kalktım gittim odama ve hiçbirsey olmamış gibi devam ettık hayatımıza kımseye tek birşey anlatmadım beni suclarlar diye
Bu olayı 20li yaslarımın basında kendıme itiraf ettim yüzleşmeye başladım acaba uyku sersemımıydı diye kendını kandırmaya çalısıyodum ki aklıma büyük amcamın kızları geldı daha cok onlarda kalıyodu biri benden 1yas küçük diğeri benden 4yas büyük 1 yas küçük kuzenımle konuştum onada yapmış benzer seylerı uyuduğunda büyük olan kuzenımle konuşmak için gecen seneye kadar bekledım cesaretımı toplayıp konuştum ona defalarca yapmış kız 17yasında evlenmstı ondan kaçmak için dedi boşandı çocuk babasında kaldı Nasıl ödücek bunların vebalını şuan 2 kızı var o masumlardan çıkmasın da Allah cok büyüktür elbet çıkıcak acısı
Herkes aynı degıl bılıyorum ama nolur çocuklarınıza ozellıkle kız çocuklarınızı koruyun erkeklerın kucağında kız çocuğu görsem içim en derınden sızlar lise yıllarımda bı arkadasımada çocukken dayısının onu tacız ettıgını anlatmıştı bir diğeri kuzenının ettıgını..koskoca adamlar daha ortaokula giderken pesımıze takılırdı okul çıkısı otobüste tam ınerlerken sürtünüp inerlerdi şuan basıma oyle seyler gelmıyor özellıkle çocukların korkup ses çıkarmıcagını bıldıkleri için yapıyorlar
Lütfen yalvarırım sahip çıkın çocuklarınıza herkesten herşeyden koruyun
Zaten insan diğerlerini hem daha kolay atlatabiliyo, hem de daha kolay itiraf edebiliyo, hepimiz otobüste, dolmuşta, yolda tacize maruz kalmışızdır mutlaka.. O zaman bağırıp tepki verebiliyoruz eğer yaşımız müsaitse.. Geçmişte yaşadığım o travmadan sonra kendimi ve etrafımdakileri öyle bi savunmaya geçtimki; otobüsten dolmuştan tekme tokat adam indirmişliğim, yolda adam dövmüşlüğüm boğazına kalem dayamışlığım bile var!! Keşke çocukken de kendimizi böyle koruyabilseydikBakkal amcadan, servişçi amcadan, kapıya gelen sucudan daha çok, daha fazla dikkat etmemiz gerekenler içimizde yaşıyor hem de canımız ciğermiz diye evimizi açtığımız insanlar(!) onlar.
Okudukça bunu anladım
Anneler zaten güvenmediklerine, yabancılara karşı temkinliler ama ya tanıyıp gvendikleri, bildikleri insanlar?
Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın, kötüleri uzak etsin evlatlarımızdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?