Öz amcam

anneniz biliyor muydu bu durumu.. Aman Allahım. kabus gibi. Allah yardımcınız olsun. ne denir bilemedim..
umarım görüşmüyorsunuzdur ailenizle

Gerçekten çok üzüldüm..bu gibi olaylar çok oluyor gercekten...bir arkadaşımında kuzeni yapmıştı..aynı şeyi....dünyada edep denilen şey kalmamış....böyle insanların Allah belasını versin.....utanmadan masum kızlara böyle edepsizlik yapıyorlar...

Çok üzüldüm allah yardımcın olsun benim de annem babam ayrıldı 12 13 yaşlarındaydım ve amcamın damadı bana her boş bulduğunda kaş göz ederdi yalnız kaldığımızda yanına oturmamı isterdi ilk başlarda aklıma gelmemişti hiç sonra bu hareketleri sıklaştı birgün hep birlikte bu adamın ailesinin bağına pikniğe gittik herkes bişeylerle uğraşırken bende bağda dolaşıp ağaçlardan meyve falan alıyodum uzaktaki bi ağacın arkasından beni çağırdı biraz yaklaştım noldu ...abi dedm yanıma gel bişey söyliycem dedi işim var dedim ve koşarak kaçmıştım kimseye Anlatamadım annem yoktu uç abim ve bi babam vardı... Hala aklımda ve o zamanlardan beri görmedim o adamı bi daha

Şimdi kızım var ve şimdiden öğretiyorum özel bölgelerini gösterip buralara benden başka kimse dokunamaz ben temizlerken yıkarken dokunabilirim başka kim elleyecek dokunacak olursa bağır bana hemen söyle diye çok zor allahım korusun çocuklarımızı

Kesinlikle görüşmüyorum.

Çok zor allah yardımcın olsun.
Peki annene neden söylemedin?Odanı kilitlemedin ya da sabah annenle birlikte oynamaya okula diye dışarı çıkmadın?

Neydi seni bu kdar korkutan sindiren sessiz bırakan? Ufacık bir çocuğun kendisini korumasını bekliyoruz bı pislikler yüzünden(

Çok zor şeyler yaşamışsın. Bundan sonra inş gönlün ferah olur..

Su an 3 aylık kızım var ve su yazdıklarını ağlayarak okudum ne kadar beddua etsem az yani belki abartiyormuyum bilmiyorum ama kızımın altını anneannesi dışında kimsenin yaninda değiştirmek istemiyorum hatta gerizekalı gorumcem erkeklerin yaninda degistirdi sinirden ağladım bana sorma dan nasıl yapar diye ona farkettirmedim ama hala sinirleniyorum görüyoruz sapiklari... ayrıca senin başına gelen travma resmen benimde o kadar olmasada başıma benzeri geldi amcam olacak şerefsiz biz onlarda uyuyorduk salonda onun kızıyla yatıyordum benim babam annem de balkonda oturuyolardi ben daha uyanamamistim sabahti... amca denen yaratık yorganimi açmış beni öyle izlemeye başlamıştı bende 10 11 yaslarindaydim gözlerimi sıkıca kapamıştım terlemeye başlamıştım korkudan allahım nolur beni kurtar nolur baba salona gel diye içimden dua ediyordum .... babamda aksine çok iyi saf kalpli bir insan .. kimseye soyleyemedim daha yeni 23 yaşlarında anneme söyledim eşime söyledim içinden atmak istedim ... annem zaten hep amcama kotu davranır o bizde kalmak istediğinde babamla kavga ederdi hatırıliyorum me ye rsem büyük ablamada öyle şeyler yapmış şerefsiz .. o bize geldiğinde ben ergenken bu salak niye geldi derdim annemde sesini çıkarmazdı ona kotu davranmama sonra hoşgeldin demez dim elini öpmezdim buda iste beyaz lotus elimi bile öpmüyor diye konuşup dururdu... bu sebeptenmidir bilmem babamı çok sevmeme rağmen onu opmem yani sert davranırım biraz beni koruyamadığı içindir belki .. biz kadınlar için ne kadar zor hayat

Birkaç gündür taciz konuları sıkça açıldığı için ben de yaşadığım bir olayı paylaşmak istedim. Bu tür olayların çoğunda tacizci erkek olur. Ben ise "yenge" olarak nitelendirdiğim biri tarafından taciz edildim. Yani iki cinsiyetten de sapıklar çıkabiliyor. Tek söyleyebileceğim, bir insanın bakışlarından, davranışlarından rahatsız oluyorsanız; onunla aynı ortamda bulunmak içinize sinmiyorsa çocuklarınızı da onunla bir araya getirmeyin. Zaten çocuklar ve hayvanlar insanların niyetlerini kolayca anlar. Çocuklarınızı istemedikleri yerlere götürmek için zorlamayın. Onları el öpmeye, her söyleneni yaparak başkalarına karşı iyi olmaya zorlamayın. Ben bunları atladığı için annemi hala suçluyorum. Siz çocuklarınıza yardım edin.

Ve arkadaşlar derste görmüştük tecavüz ve tacizlerin yalan olmasın. Pek hatirlamiyorum ama yaklaşık söylicem oz babalar %60 oranında taciz daha çok kendi kızına üvey baba oranı %20 felandi bunun sebebi suna bağlanıyor hani üvey diye dikkat ediyorsun ama oz baba olunca dikkat edilmiyor olabilir.. bakin isterse yobaz desinler bakın dinen ne söyleniyor okuyun burda konuşmak yasakmış 4 yaşından itibaren çocukları sakınmaya başlamak gerek ya ayıp kelimesini öğretin çocuğa yâni bir tek annesi görsün ... benim yaşadığım arkadaşa gore basit bir şey ama ben bunu bile unutamıyorum haram zıkkım olsun hakkım ona allah alsın hakkımı

işte önüne gelen akrabanı aman eşimin ailesi diye evde yatılı almayacaksın. kız erkek çocuk dinlemez bu pislik mahlukatlar allahım sen hepimizin çocuğunu koru

Nedenini bilmiyorum canim annemin bu konuda haberi olduğunu daha su yasimda yeni yeni idrak ediyorum benimde kizim var anca anlayabiliyor insan. Annem uzulmesin diye sustugumu biliyorum ne olduğunu bile anladigimi sanmıyorum hatrladgim bir kere annem ise giderken pencereden gtme diye aglamistim. Ama anlatamamistim. Sanirim o zamanlari şimdiki aklimla bi daha yasamak istiyorum o zaman rahatlayabikirim bu konuda.

okurken dahi titreyerek okudum ,buna benzer o kadar çok hikaye biliyorum ki..
paronayak oldum 2 kızım var 1 oğlum hepsi bir arada oyun oynarken bile yanlarında bekliyorum nasıl oynuyorlar diye.
kızlarımın özel ihtiyaçlarını banyosunu vs asla eşimin oğlumun yanında yaptırmam
erkek aile üyeleri kızlarımı severken bile hep dikkat ederim
ama her saniye korumak mümkün değil.
allah hepimizi ve çocuklarımızı böyle pisliklerden korusun .

İnan şu yaşımda sokakta biri bana laf atsa ne diyexeğimi ne yapacağını bilemem. Sen çocuk aklın kalbinle ne bilebilirdin ki. O zamanlara dönmek yerine bu zamanları mutlulukla yaşarsın inş...
İyi ki ilahi adalet var

Inaniyorum ki ahirette benim yüzüm gulecek o yüzden icimde bi kuşku yok. Tesellim de su ki beni anlayan seven ve bana inanan bir eşim var.

Okuduğumdan beri kendimi toparlayamıyorum.. Belki de çok benzer şeyler yaşadığım için ben de.. Bu(34) yaşıma kadar kendime bile itiraf edemediğim, psikoloğuma bile itiraf edemediğim bi gerçekle yüzleştiğim için belki de.. Yıllarca geceleri çığlıklarla ağlayarak beni uykularımdan uyandıran, ergenlik dönemimin travmalarla geçmesine sebep olan her aklıma geldiğinde gerçekliğini reddettiğim, annem babam üzüntüsünden ölür diye söylemeyi hiç düşünmediğim o tüyler ürpertici gerçekle bugün burda yüzleştim Sabahtan beri okuyup yorum yazıp yazıp siliyorum.. Dönüp dolaşıp ağlayıp susup tekrar giriyorum bu topiğe.. Her kim ki bunları yaşadıysa Allah'ım bizlerin zihnine öyle bi perde koyuyo ki yaşamaya devam edebiliyoruz.. Tek bir dileğim var bu acılara sebep olanlar gün yüzü görmesin.. İlahi adalet elbet tecelli bulacaktır..

Bakkal amcadan, servişçi amcadan, kapıya gelen sucudan daha çok, daha fazla dikkat etmemiz gerekenler içimizde yaşıyor hem de canımız ciğermiz diye evimizi açtığımız insanlar(!) onlar.

Okudukça bunu anladım

Anneler zaten güvenmediklerine, yabancılara karşı temkinliler ama ya tanıyıp gvendikleri, bildikleri insanlar?

Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın, kötüleri uzak etsin evlatlarımızdan..

küçükken hatırlıyorum kuzenlerim birlikte küveti doldurup banyo yaparlardı (iki erkek bi kız) daha 5 yaşında falanız ama erkek kuzenlerim 9 yaşında falan. Teyzem kız olan kuzenimin onlarla yıkanmasına bişey demezdi zaten teyzem yıkardı. onların içerden gülüşme seslerini duyardım bende gidim anne derdim annem asla izin vermedi şimdi anlıyorum neden bu kadar katı olduğunu.

20 yaşıma kadar hiç bi kız arkadaşımın evinde dahi kalmama izin vermedi. Gece geç saate kadar bile durabilirdim ama yatıcağım zaman taksiye biner eve gelirdim. ( takside duraktan çağrılırdı plakası ve telefon numarası alınırdı)

Ve ben küçükken annemin bi birlikteliği vardı ben hatta baba diyodum düşünün o kadar iyi bi adamdı çok iyi bi sporcuydu hatta birlikte kaldığmızda bana spor eğitimi verirdi (şuanda çok ünlü bi antrenör) anneme evlenme teklifi etmişti ama annem çok aşık olduğu halde "benim kız çocuğum var kimseye güvenemem gece yatarken üstü açılır tuvalete girince kapı aralık kalır gözün dahi kaysa ben katil olurum" diyerek evlenmedi.
Belki annemde böyle bişey yaşadı bilemem ama beni korumak için ne fedakarlıklar yaptığnı çok iyi biliyorum.
Ve çok şükür belkide böyle korunduğum için hiç bi taciz olayı yaşamadım.

Zaten insan diğerlerini hem daha kolay atlatabiliyo, hem de daha kolay itiraf edebiliyo, hepimiz otobüste, dolmuşta, yolda tacize maruz kalmışızdır mutlaka.. O zaman bağırıp tepki verebiliyoruz eğer yaşımız müsaitse.. Geçmişte yaşadığım o travmadan sonra kendimi ve etrafımdakileri öyle bi savunmaya geçtimki; otobüsten dolmuştan tekme tokat adam indirmişliğim, yolda adam dövmüşlüğüm boğazına kalem dayamışlığım bile var!! Keşke çocukken de kendimizi böyle koruyabilseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…