Öz amcam

Okurken mahvoldum...
Dondum...
Yorumları okurken daha beter oldum...
Bu durumu yaşayan ne kadar çok kadın varmış meğer...
Allah'ım sen koru bizleri, evlatlarımızı, ailemizi böyle insanlıktan yoksun yaratıklardan...

Birde bana abartıyorsun diyolar haklıyım işte.kızımı erkek misafire öptürmüyorum bile ne gerek var.Almanyaya iş için gittiğimizde erkekleri uyardılar kız erkek olsun çocuklara sokulmayın burda yanlış bu tür davranışlar direk çocuğu istismar suçundan alırlar dedi.iyi yapıyorlar çocukların dokunulmzalığı olmalı

Allah belasini versin bu kadar net bir beddua..

Bu hikayeleri gercrkten uzaklarda aramayin, ve cocuklarimiz soz konusu ise herkesede sapik muamelesi yapin az biraz icsel olarak yapin yani, ve suphe duygunuz hep tetikte olsun..

kimligimi gizlemeden acikca soyluyorum benim ailemde vardi boyle birisi,ben madur olmadim ama kuzenim olmus..gelip anneme soylemis kucukken "teyze kulotumu indirdi diye, hemde hikayedeki gibi oz be oz bilmem neyi..

sonra nemi oldu, olayin aktorū kendini õldurdū..hepsinin sonu boyle olmali bence..

kuzenimde teyzecimde konuyu bildigimi bildigimi hic bilmez..annem teyzem kuzenim arasindaki bir sir gibi..ama yaralar derin ve kapanmasi zor..

Hayir oyle bi yere atmican bunlari,bence hadim yani..normalde cok merhametliyimdir karinca incinsin dayanamam ama boylrlerini gozumun onunde dograsalar oh derim..

Nutkum tutuldu... Böyle pislikler ettiklerinin bedelini ödemeden gebermediği gibi, diğer tarafta da kesinlikle yaşayacaklar acısını...

Keşke bunu yaşayan herkesi kurtarma şansım olsa.... Bu acıyı atlatmış biri olarak bu tarafa bi çizgi çekin size önereceğim şey, sakın eşinize veya çevrenize anlatmayın bunu... Yoksa onlarla büyüyüp yayılır, çünkü zor bir travma bu bu pis şeyi unutmanız dileğimle....

Offf sabah sabah içim şişti ( 11 aylık kızım var )
Zaten her çocuğa özel bölgeleri anlatılmalı, annen haricinde biri dokunursa sesin çıktığı kadar bağır denmeli
Eskiden böyle şeyler az mıydı saklanıyor muydu bilemiyorum, şimdi daha sık duya duya daha bilinçlenir oldu anneler
Amcanın ağzına tüküren biri yok hala
Ben kendi çocukları için bile endişelendim açıkçası, kardeşinin çocuğuna yapan kendi çocuğuna da yapabilir
Sana gelince ne denir bilmiyorum çok zor olmalı ve travma yaratmıştır sende, bir an önce psikologa git ki geleceğini etkilemesin bu travma

Bizim toplumda hep sarmaşık büyütüyoruz çocukları.Dayı Amca kuzen vs. hep içiceler ve kızlarımıza doğru düzgün bu konuda eğitim vermediğimiz için hep ayıp duygusunu aşıladığımız için susan ve bu pskolojiyle yaşayan kızlar oluyor ne yazık ki...

Bizim toplumda hep sarmaşık büyütüyoruz çocukları.Dayı Amca kuzen vs. hep içiceler ve kızlarımıza doğru düzgün bu konuda eğitim vermediğimiz için hep ayıp duygusunu aşıladığımız için susan ve bu pskolojiyle yaşayan kızlar oluyor ne yazık ki...

Hayir oyle bi yere atmican bunlari,bence hadim yani..normalde cok merhametliyimdir karinca incinsin dayanamam ama boylrlerini gozumun onunde dograsalar oh derim..
Birbirlerine tecavüz ettiklerinde hadım olurlar. İşkence fikirlerim benimde var aslında da. Psikopat zannedilebilirim :)
Allah evlatlarımızı korusun ne diyeyim

okurken bile içim acıdı üzüldüm Allah boyle insanlardan korusun bizleri...

Devir değişti. Çocuğun aklı başında bile olsa ben liseye kadar izin veremem. İnsanlar cin olmuş. Öyle ki devlet okuluna bile sadece güvenlik takıntısı yüzünden yollamayı düşünemiyorum. Burda okudum : 1. Sınıf çocuğu okuldan çıkmış, cadde geçmiş, e vine gitmiş ders arasında. Bir Allahın kulu da görmemiş. Bunu okuyunca daha çok çalışmalıyım, çocuğumu düzgün bir okula vermeliyim diye düşündüm. Durum o kadar vahim artik

böyle pisliklerle aynı havayı solumak istemiyorum boğazım düğümlendi resmen okurken, bende kalabalık bir ailede büyüdüm 2 abim var yeğenn kuzen köye gittiğimizde hep beraber oynayıp aynı odada kalırdık şükür ki öyle bir şeyle hiç karşılaşmadım... ama komşu oğlunun tacizine uğramıştım 14 yaşlarındayken, popomu vurup bir sürü küfür etmişti seni yakalicam yanlız s... falan filan ama hiç susmadım bastıp yaygarıyı,okula giderken olmuştu hemen geri döndüm anneme söyledim. annem koluna takıp beni gittik ailesine teyzesi çıktı bıktık dedi şikayetten hasta fala filan dedi dedim hastaysa tımarhaneye yatıracaksınız ben mecburmuyum onu çekmeye sonra yine devam etti bir kaç kez sonra bi ablam vardı sopayla kovaladı onu abim falan devreye girdi sonra korktu heralde ama keşke o zaman şikayet etseydik mahkeme falan hadi ben ses çıakrdım belki çıkaramayan yada daha ileriye gittiği başkalarıda oldu, ve biliyor musunuz? sapık olduğunu ailesi biliyordu ve gittiler onu başka şehirden bir kızla evlendirdiler... şimdi düşünüyorum o kıza neler yaptı kim bilir? bi ara evi terketti falan demişlerdi kızdan için...

canım benim kıyamam sana nasıl yaralar açmış yüreğinde
üzülme ALLAH büyüktür ,ölemez kolay kolay inşAAlLAH kansız adi amca demek baba yarısı demektir,
rabbim muhafaza et evlatlarımızı..

keşke suç duyurusunda bulunsanız bi pisliğe hiç yoktan cümle aleme rezil olsa..

Tövbe yarabbim ya ,
Okuduğum aile içinde 2.taciz olayı
Her okuduğumda gözüm aynı bu şekilde açılıyove yok artık diyorum.
Kendi aile içinde ne acıdır böyle durumların olması,YAZIK

Nefret geldi artık ya ,rabbim korusun yani bu gidişle kendi bacıSINA bile güvenemeyecek insan
Korkunç birşey ya ,insanın aklını almıyor bu tür türemiş SAPIKLARA

Çok üzüldüm ne yazacagimi bilemiyorum. Birde amca için baba yarısı derler en yakınlarımiza güvenmemek gerekli bunu anladim. O adam muhtemelen pedofili hastasi hem size hem kuzenlerinize ayni kötülüğü yapmış. Maalesef taciz veya tecavüz karsisinda ne yapacagimizi bilemeyen bi toplumdayiz tacize yada tecavuze ugrayan kendini suçlu görüyor utaniyor sessiz kalıyor

Az önce de sapık dayıyı okudum ne pislikler var bu dünyada daha kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…