- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi ebruli8935
-
Hayir oyle bi yere atmican bunlari,bence hadim yani..normalde cok merhametliyimdir karinca incinsin dayanamam ama boylrlerini gozumun onunde dograsalar oh derim..Allah bildiği gibi yapsın onu. Pislik. Hayvan bile olamayan canlı.
Bu işin kızı erkeği yok Malesef. Erkek çocuklarda bunlara maruz kalabiliyor. Böyle bi durumu yakından biliyorum. Daha geçen kediye tecavüz eden bir mahlukun videoları geziyordu nette. Ve bu insanlar içimizde yaşıyor. Eskiden Ada'lar hapismiş. Bunların hepsini bir adaya atacaksın. Birbirlerine ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Öyle çok senaryo geçiyor ki aklımdan bunlar için. Tümünü Allah kahretsin
Birbirlerine tecavüz ettiklerinde hadım olurlar. İşkence fikirlerim benimde var aslında da. Psikopat zannedilebilirim :)Hayir oyle bi yere atmican bunlari,bence hadim yani..normalde cok merhametliyimdir karinca incinsin dayanamam ama boylrlerini gozumun onunde dograsalar oh derim..
Devir değişti. Çocuğun aklı başında bile olsa ben liseye kadar izin veremem. İnsanlar cin olmuş. Öyle ki devlet okuluna bile sadece güvenlik takıntısı yüzünden yollamayı düşünemiyorum. Burda okudum : 1. Sınıf çocuğu okuldan çıkmış, cadde geçmiş, e vine gitmiş ders arasında. Bir Allahın kulu da görmemiş. Bunu okuyunca daha çok çalışmalıyım, çocuğumu düzgün bir okula vermeliyim diye düşündüm. Durum o kadar vahim artikben kendi cocuklugumu hatirliyorum, ekmek almaya 5 yasindan kucukken gitmeye baslamistim. bakkal yakindi. sukurler olsun ki kotu insanlara denk gelmemisim.
ki sadece bu degil ki, bizler kapimizin onunde oynayarak buyuduk. sizler de oyle degilmiydiniz??
o anlamda soyledim. surekli gozetim halinde olmak, aileyi de cocugu da paranoyaklastiracak tavirlardir. ama cozum ne ?? iste onu ben de bilmiyorum
cok guzel bir paylasim. her ebeveynin okumasi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?