Selamunaleyküm. ben 5 aylık evli bir bayan(d)ım. evliliğimi annem ve babam onaylamadı. sebep olarak bin bir türlü şeyi bahane ettiler. eşim sofi'ydi. namazında, Allah'ın (c.c) emrinden rızasından başka bişeyi bana söylemezdi. ne desem yapar, yanlışıma kızardı. maddi olarak hiç sıkıntı göstermedi. ancak ben bunları yeni farkettim. tâki Öz annem beni kocamla ayırana kadar. hep bana onu kötüledi. senin parana evindeki eşyana geldi dedi. ben senin annenim kötülüğünü istermiyim dedi. kocamla evlendikten sonra kapandım. namaza başladım bende safiye oldum. işten ayrıldım. eşim haram olduğu için çalıştırmadı beni. ve annem sürekli birşey soktu evliliğmize. yok ev yok eşya yok düğün, yok seni evden atarsa işsizsin ne yaparsın. bende kocama destek olup arkasında durmadım, zor zamanlarında kavga ettim bu sebeplerden, annem kötülüğümü istemez dedim. ve en sonunda son bir tartışmayla evi terkettim. sonra annem bana "ben hepsini özellikle yaptım özellikle istedim. sen "isteme anne" dedin diye yaptım" dedi. sırf kendi onaylamadı bu evliliği diye beni düşünmedi ve kocam beni tüm bu pişmanlığımın üstüne tek seferde 3 talakla öfkeyle boşadı. bana güvenemedi... ben şimdi annem ve babamla yaşıyorum. bu acıyla, anneme duydugum bu hislerle, kaybettiğim o güzel insanı üzmenin, hakkını yemenin acısıyla nasıl yaşayacam bilmiyorum. halbuki annemde namazında niyazında bir insandır....
dua edin bana n'olur. akıla ve sabıra şu an o kadar çok ihtiyacım varki... Allah'ın (c.c) rahmeti üzerinize olsun.
dua edin bana n'olur. akıla ve sabıra şu an o kadar çok ihtiyacım varki... Allah'ın (c.c) rahmeti üzerinize olsun.