Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevdıklerımden bahsetmeyecegim ben de, sevmediklerim:
muthis stresliyim, karamsarim, sinirliyim.
rol yapamiyorum birine azicik kirgin olsam suratim hep asiktir.
acayi derecede tembelim, erteleme huyum basima cok is acti hep.
neden canım, neden sevmiyorsun kendini, aslında bu hayatta en çok sevmemiz gereken en kıymetli en değerli kişi kendimiziz. biz yoksak bu dünya da yok.. bunu yapmadığımız için kaybediyoruz belki de... sevmediğin yönlerini belirleyip düzeltmeyi törpülemeyi düşündün mü hiç??
benim sevmediğim özelliklerim; çok çabuk sinirleniyorum. çok stresliyim. duygularım çok çabuk değişebiliyor. çok dengesizim hiçbirşeye pozitif bakamıyorum. birisinin çok kolaylıkla ve rahat atlatabileceği bir süreci ben çok sancılı geçiriyorum. herşeyi çok büyütüyorum. ohoo daha yazarsam bu uzar da uzar. yukardaki arkadaş gibi hiç sevdiğim bir yönüm yokmuymuş benim yaaa :44:
yabanmersini ve february arkadaşlar; insanlara eyvallahınızın olmaması çok güzel bir özellik. insan çok daha az incinir
bende yorum yapmak istedim.
sevmediğim huyum: insanlara çabuk güvenmem, biriyle konuşurken lafları toparlayamam heyecanlanmam telaş yapmam, kararsız olmam ,inatçı olmam gibi şeyler
sevdiğim yönlerim ise canayakınımdır içimin temiz olması bu zaten dış görünüşümden anlaşılıyor herkes böyle olduğunu söyler insanlara kırmamaya çalışırım
ayrıca çok duygusalım... ve sonradan söylemem gerekenleri başında söylüyorum pişman olabiliyorum
gülmeyi ve güldürmeyi çok seviyorum
şimdilik bu kadar
kendime güvenim sıfır insanalrla ilişkim bozuk hep kendimde kusur arıyorum kendimi yeteriz hissediyorum kilom nefret ediyorum ve vermeyi beceremiyorum gereksiz kuruntularımdan nefret ediyorm ve birazcık sapığım ve herşeyi içime atıyorum bunalr olumsuz yanlarım
olumlu yanlarım arkaşlarım saf iyi kalpli olduğumu söylerler yalan söyleyemiyorum (bu iyimi kötümü bilemediğim ) inasnalra yardım etmeyi seviyorum kolay affediyorum kimse hakkında kötüük düşünmem insan severim hayvan severim merhametliyim vs vs