Öz güven mi ? Şimariklilik mi ?

Rol model aldi etrafin da gerçekten böyle kimse yok kendi laflari , oglum un laflari hep böyle büyükçe, düşünceleri sanki 5 yas değil gibi

Aynı şeyi yazacaktım, rol modeli kim, ya da çevrenizde kim bu cümleleri, tavırları kullanıyor. 5 yaş çocuğunun tavırları gibi gelmedi, iyice kurulmuş çocuk.
İnanın etrafin da böyle kimse yok , ana okuluna da gitmek istemedi aslın da ilk baş hepsi bebek diyordu sonra sonra alisdi , ogretmeni de dediki ozguveni çok yüksek bi cocuk ve lafları 5 yas değil evde 3 kisiyiz babası ben kendisi ben vur esesine al ekmeğini oyle kareketerdeyim :) babası Desen sakın efendi işin de gücünde bi adam :) oglum olayları büyük insan gibi anliyo yorum yapıyor, tabi simarikliklari da var ,cocuklarla oynamaya bayılır mesela , çocuğun ona emri vaki yapıp lego bul demesini bile bu şekilde algılamis

İnanın diğer rol modelin de hiç böyle birisi yok :) ogretmeni de 5 yas değil gibi diyor hatta bana 2 kez 5 yasin da olduna eminmisinz diye sordu :) ima lari bile anliyor esprileri beni güldürüyor düşünün yani kardesi de yok evde tek

Neden ki uzman :) her konu da böyle fikirleri düşünceleri vardır, anormal mi gerçekten:)
Yönetilmeyi sevmiyor belli ki ama tek kişi ile oynamak istemesi de normal değil..
Benim aynı yaş oğlum da yönetilmeyi sevmiyor ama o kendine mutlaka uyduruyor diğer çocukları.

Öğretmeni de bunu fark etmiş kendi istemediği olmadığında diğerlerini de kendine uydurmayı başarıyor diye. Ancak bunu topluluk eylemi içerisinde yapıyor.

Herkesle oynayıp biri ile kötü olsa ertesi gün unutuyor çocuklar..

Bu arada başlığınızın cevabı ikisi de değil. Özgüveni yüksek çocuk topluluğu etkiler. Şımarık çocuksa dikkat çekecek eylemi söylemez, yapar..

Muhtemelen çocuğunuzu süper zeka falan sanıyorsunuz ama alakası yok, you diye bir dizi var onu izlemenizi öneririm, oğlunuzun sonu öyle

Muhtemelen çocuğunuzu süper zeka falan sanıyorsunuz ama alakası yok, you diye bir dizi var onu izlemenizi öneririm, oğlunuzun sonu öyle gibi
5 yasin daki bi cocuk icin bu söylediniz ağır degil mi , cocugum takıntılı ve psikolojik rahatsizli olan bi cocuk değil malesef. Süper zeka oldunu da söylemedim, oyle bi durum olsaydı ogretmeni söylerdi zaten

Tesekurler

Tesekurler :) bazı üyeler in tavırları gerçekten hoş değil, psikolojisi bozuk takıntılı diyor cocuga , yani çocuk bu , ben sadece nasıl yaklaşmaliyim diye fikir için yazdım olayı nereye çekti hanfendi

Bence de yanılıyorsunuz:) ne bencil ne kibirli :)

2 yaşında çocuğu olan biri olarak merak ettim aslında. Anlatsanız?

Küçükken ben de böyleymişim, hatta aileme bu kız süper zeka, koca insan gibi tepkiler veriyor demişler, bizimkiler de inanmış tabi, ileriki yaşlarda okul olsun, ilişkiler olsun hep ortalama bir insan oldum, zekam da öyle sanıldığı gibi yüksek değil maalesef. Hatta zaman içinde b12 yüzünden çok sıkıntılar yaşadım.

Çocuğunuzun diğer çocuklardan farklı olduğunu düşünüyor olabilir misiniz, şimdiki bebeler cin gibi, sizinkinden çok var. Rol model yok diyorsunuz ama amca, dayı, dede de olabilir, komşu çocuğu da, illa rol model anne baba olacak diye bir şey yok.

Ben ilkokula gidrtken sinıfta böyle bir kiz vardı. Her oyunu yonetmek isteyen arkadaslarina sununla iynama yoksa senlenoynamam vs. Tehdit eden. Şimdi ne oldu bilmiyirum ama hic sevmezdim kendisini. Bur jez sey demişti benim annem de ilkokulda boyleymis dedi daha 8 yasinda falandik bunu dediginde. Annesini ornek aldi muhtemelen uyaran da olmayinca 8. Sinif kadar bu boyle gitti

Benim kızımda böyleydi, herkesi yönetmek isterdi, yönetilmekten hiç hoşlanmazdı. Genel olarak kurallara karşıdır zaten. Kreşte başta bayağı zorlandı bu yüzden. Hiç karışmadım, anlatırsa ya da sorarsa, haksız olduğu yerlerde haksız olduğunu, kimsenin onun dediklerini yapmak zorunda olmadığını, onun da böyle bir zorunluluğunun olmadığını söyledim hep. Duvara çarpa çarpa öğrendi dünyanın onun sandığı gibi bir yer olmadığını. Şimdi ortaokulda ve bir arkadaş grubu var dahil olduğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…