- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Çıplak şekilde aynaya bak.
Boşanmaya cesaret edemeyeni duydum da diyet için cesaret edemeyini ilk defa duyuyorum.
Belki de farklı bir sorunun vardır.Diyeti bozunca kendimi çok kötü hissediyorum o yüzden bozma mak üzere başlamak istiyorum
Keşke 22 yasında olsaydım.bu yaşta niye kendini bırakıyorsun bu kadar madem emzirmiyorsunda biran önce diyetisyene git diyete başla spor yap.bebeğini koy arabasına yürüyüşlere çık.yapabilirsin ne insanlar var çok kilolu olupta zayıflayıp bambaşka birine dönüşen sen neden yapamıyasın.öyle içimden gelmiyor cesaretim yokla olmaz yazık günah
Diyete neden cesaret edemiyosun zayıflamak istemiyo musun?
AYNı boydayız, ben senin yarı kilondan 5 kilo daha azım. 10 gün sonra tatile gideceğiz diye bir aydır spor yapıyorum daha güzel gözükmek için. Ben de doğum yaptım 3 ay sonra eski kilomdaydım. ( kıskandırarak gaza getirme vol482848182) :öpücük:
O zaman başarama daha yaşın 22 ve 100 kilo üzerisin yaşın ilerledikçe kilonda artacak hiç verme eritme şansın kalmayacak.Basaramayacagimi düşünüyorum
Bu yaşta bu kilo çok kötü degilmi. Ben senden 30 kilo zayıfım ama şişmanım diye yemeden içmeden kesildim. Bildiğin şişmansın yani. Bak o yaşların değerini bil. Verirsen o yaşta verirsin benim yaşıma gelince hiç veremezsin. Kendi kendini cesaret et. Çocuğun için kocan için sağlığın için zayıfla!!
O zaman başarama daha yaşın 22 ve 100 kilo üzerisin yaşın ilerledikçe kilonda artacak hiç verme eritme şansın kalmayacak.
Öyle kendini strese sokmakla gitmiyo bu kilo denen şey. Harekete geç biraz. Ne planlıyosun 200 falan mı?
(Umarım biraz gaza gelirsin, kırıcı olduysa kusura bakma)
Eşin memnun mu kilondanAyy yok hiicc kırılmam tam istediğim cümleler bunlar bunları duymak istiyorum
Eğer şu an emzirme dönemindeyseniz çok rahat kilo verirsiniz üstelik 22 yaşındasınız metabolizmanızın hızlı olduğu dönem iyi değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?