- 19 Ağustos 2017
- 341
- 137
- 53
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Bende de yoktu o cesaret. Şimdi diyetistenle başladım. İnşallah iyi olur diye düşünüyorumMerhaba Hanımlar tanıyanlar bilir yeni doğum yaptım malum doğum kiloları kendi kilolarimla birleşince oldum resmen panda gibi
Normaldede hiç çok zayıf olmadım ama artık kilo vermeliyim bebeğim 3 aylık emziremedim bir aydan sonra bazı nedenlerden dolayı aslında doğumdan sonra baya zayifladim emzirirken ama emzirme olayı bittikten sonra birden kilo almaya başladım çok mutsuzum kilomdan 92 ile hamile kalıp 114 le doğum yaptım şimdi 105 kiloyum güncel kilom bu boyun 1.68 boyunda çok uzun değil kendimi mutsuz hissediyorum giyinmek süslenmek gelmiyor artık içimden ve daha 22 yaşındayım diyete başlamaya cesaret te edemiyorum beni hirslandiricak bişeyler söyleyin nolur çok ihtiyacım var
Canim aynennnn bende 21 yasindayim 2. Hamile kaldığımda 80 kiloydum şu an 104 kiloyum ve boyum 168 özgüvenm kayboldu resmen bir türlü zayıflayamıyorum ve bacaklarıma kadar hee yerim çatlak dolu çıplak aynaya baktığımda ölmek istiyorum resmen
1. 68 boya uzun değil dememenizi anlayamıyorum.
Neye oranla kısa?
Hayır siz kısaysanız ben ve benim gibiler kesin hobbit diyarından gelme.
47 kilomu? Bacim sen ne ettim eyledin kurban oldugum50 kılo ıle hamıle kaldım 47 kılo aldım dogumdan sonra yıne 50 kılo oldum yanı yapılabılınıyor al sana ornek
: )))
sonra 50 kılo cok cılızım dedım 10 kılo daha aldım.gobek az kalıyor dogumdan malesef onu aldırdım oralara kas falan yaptırdım azcık sporla destekledım ve 22 yasında degılım
sen haylııı yaparsın ve yapmalısında
Bencede 1.68 gayet uzun .. 1.70 nerdeyse ortalama Turk erkegi boyu1. 68 boya uzun değil dememenizi anlayamıyorum.
Neye oranla kısa?
Hayır siz kısaysanız ben ve benim gibiler kesin hobbit diyarından gelme.
47-48. Bilmem, çok zayıf gözükmüyorum. Bünye meselesi sanırım, bir de üşengeçlik168 boya 47 kilo musunuz yani?
çok fazla değil mi bu da?
Öncelikle kim ne derse desin önemli olan sizin bunu kafaya koymanızla alakalı bir şey. Elbette hırslanmak için bazı yollar var mesela zayıflamayı başarmış insanları takip edebilirsiniz, önce motivasyona ihtiyacınız var. Diyetisyene gitmekle spora başlamakla bitmiyor maalesef önemli olan severek sürdürmek. Bakın daha 22 yaşındasınız, 40 yaşında ideal vücuda sahip olan yakınlarım var kesinlikle ben başaramam diye şartlamayın kendinizi. Sizi iyi anlıyorum çevrenizde zayıf insanlar üzerine yakışanı giyidikçe insanın içi gidiyor ama siz niye yapamayasınız.Merhaba Hanımlar tanıyanlar bilir yeni doğum yaptım malum doğum kiloları kendi kilolarimla birleşince oldum resmen panda gibi
Normaldede hiç çok zayıf olmadım ama artık kilo vermeliyim bebeğim 3 aylık emziremedim bir aydan sonra bazı nedenlerden dolayı aslında doğumdan sonra baya zayifladim emzirirken ama emzirme olayı bittikten sonra birden kilo almaya başladım çok mutsuzum kilomdan 92 ile hamile kalıp 114 le doğum yaptım şimdi 105 kiloyum güncel kilom bu boyun 1.68 boyunda çok uzun değil kendimi mutsuz hissediyorum giyinmek süslenmek gelmiyor artık içimden ve daha 22 yaşındayım diyete başlamaya cesaret te edemiyorum beni hirslandiricak bişeyler söyleyin nolur çok ihtiyacım var
Sayın konu sahibi olayı doğuma bağlamışsınız ancak doğum öncesi zaten 92 kiloymuşsunuz O halinizden memnun muydunuz? Doğum sonrası emzirme dönemi kilo vermek için bir şans. Emzirme bitince kilolar geri geliyor. Ancak hamile kalınan kilo ve alınan toplam kilo çok önemli. 22 kiloyu zaten almamanız gerekiyordu. Önemli olan hamilelikte kilo almamak sonra vermek zor oluyor. Bence diyetisyene danışın.Merhaba Hanımlar tanıyanlar bilir yeni doğum yaptım malum doğum kiloları kendi kilolarimla birleşince oldum resmen panda gibi
Sayın konu sahibi olayı doğuma bağlamışsınız ancak doğum öncesi zaten 92 kiloymuşsunuz O halinizden memnun muydunuz? Doğum sonrası emzirme dönemi kilo vermek için bir şans. Emzirme bitince kilolar geri geliyor. Ancak hamile kalınan kilo ve alınan toplam kilo çok önemli. 22 kiloyu zaten almamanız gerekiyordu. Önemli olan hamilelikte kilo almamak sonra vermek zor oluyor. Bence diyetisyene danışın.
Öneren oldu mu bilmiyorum ama Dukan diyetini öneririm muhteşem birşey hergun 200 Gr gidiyor en az düşünsene bir paket margarin
Onu yapamazsan Karatay öneririm oda biraz daha yavaş ama etkili kolay gelsin
emzirmeyi bırakmışsınız ama süt sağıyor musunuz?
bnim iş yerimde çalışan 2 arkadaşımda 1 sene boyunca biberona süt sağdılar, zaten çocukta bırakmaya başlıyor ama onlar hem anne sütünden ayırmamak için hem kendi sağlıkları açısından. Biri hamile kalmadan önceki kilosuna indi biri de daha da zayıfladı. Hiç bıkmadan sağdılar sütlerini ciddi kalori yakıyormuş.
ama nasıl olsa emziriyorum kalori yakıyorum diye löp löp yemediler hem sağlıklı hemde dikkatliydier. zaten bebeği uyutup kalkıp ev işi yapınca koştur koştur istemsiz kilo veriyorsun dedi ikiside .Biz doğrmamış halimizde bizden daha fit görünüyorlardı :)
daha çok gençsin sağlık problemin yoksa zaten o yaşta o kilo çok fazla zaten kilo başlık başına sağlık sorunlarına sebep oluyor... diyetisyene gidebilecek maddi durumun varsa gitmelisin şimdi şhir dışından online hizmette veriyorlar ödemeyi yapınca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?