- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
- Konu Sahibi Minikkuala
-
E tamam işte. Kendinizi biliyorsunuz en azından o şekilde davranın... Hatta gelmek istediğiniz bir beden kıyafet alın ve onun içine girmek için hayal kurup kendinizi tutun.. :)
yav bu catlakları kafasına takmayan bir ben miyim ? Kaslı karın olunca kimse catlaklara yonelmez merak etme. bir şey yapacaksanız kendiniz için yapın. sağlığınız için yapın. minicik beben var, ileride sana patates anne demesini ister misin ? ilkokula gidecek senden utanan bir goruntun olmasını ister misin ? Diyetisyene git mutlaka, online filan diyet alma. sütünün kesilmemesi çok önemli. bir başla gerisi gelir. hafif hafif yürüyüşler kısa zamanda sonuç almanı sağlayacak sonuç aldıkça daha fazla asılacaksın. leslie yapabilirsin
O zaman leslie 3 mile videosuyla 45 dk yürüyüş yap canım dışarda yürüdüğünden çok daha etkili. Bir de havalar bozunca yürüyüşü birakmamis olursun.
Beni en cok gaza getiren sey oğlumun gözünde dünyanın en güzel annesi olma hayalim oluyor :)
Ay ağzından bal damilyor kesinlikle bunları arastiricam
AYNı boydayız, ben senin yarı kilondan 5 kilo daha azım. 10 gün sonra tatile gideceğiz diye bir aydır spor yapıyorum daha güzel gözükmek için. Ben de doğum yaptım 3 ay sonra eski kilomdaydım. ( kıskandırarak gaza getirme vol482848182) :öpücük:
Ben de 8.5 ay önce doğum yaptım, sütüm azdı vs diye çok yedim, çok kilo aldım. Şu anda da sanma ki çok iyi durumdayım, kocaman bir göbeğim var sarkan ama azmettim ve adım adım zayıfladığımı görüyorum. Karnım da toparlanıyor üstelik. Ben doğumdan sonra doktora gittiğimde insülin direncim olduğunu ve karaciğerimin tamamen yağla kaplı olduğunu gördüm ve dedim ki oğlum için kendime iyi bakmalıyım. İki sene sonra benimle oyun oynamak istediğinde tıkanıp bir kenarda duramam onunla koşturup oynamam lazım. Belki sen de biraz böyle düşünürsen ve dediğim videoları izlersen biraz kendine gelirsin. Yapabilirsin, yapabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?